Fredagen 12 Juni.

I onsdags efter jobbet så gick vi till Bishops och åt god mat och drack lite öl. Ska man dricka öl så ska det ju göras där, dom har ju en himla massa sorter. Trevligt var det och även om jag egentligen bara skulle va med på maten och sen gå hem för jag varit så himla trött i veckan så vart man ju typ sist med att lämna stället..
 
Igår gjorde jag absolut ingenting. Jo en smörgåsbakelse, kan ej kalla det smörgåstårta då det enbart var en ruta och en fyllning men god var den minsann! Låg på soffan och såg på serier hela dagen. Sen på kvällen hade jag ett väldigt långt samtal med världens bästa mamma.
 
Jag längtar efter semestern av en anledning och det är att jag ska åka ner och va med familjen. Jag saknar dem så himla mycket och jag känner väl att jag just nu även behöver dem en hel del. Upp och ner, ner och upp grisen gal i granens topp.
 
Arbete hela helgen också. Sen är jag ledig måndag och tisdag och jag ser minsann fram emot det också kan jag säga. Kanske ta en stor städ och tvättdag då också. Lägenheten börjar se lite ovårdad ut och det är nog första gången sedan jag flyttade hit (om man bortser från när flyttlådorna fortfarande stod kvar här uppe).
 
Nej, jag och mitt trötta huvud ska krypa under täcket nu. Lär ju inte somna, men man kan ju försöka. Så får jag också passa på att önska er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0