Tisdagen 16 Juni.

Imorse vaknade jag redan kvart över nio för jag fick ett samtal ifrån hälsocoachen. Lite frågor för att se om jag skulle gå vidare i antagningen. Tittade sedan klart på Game of thrones som jag somnade ifrån igårkväll. Slutet har jag ju sagt flera gånger skulle hända, I was right!
 
Antagningen till hälsocoachen gick igenom. Däremot så kändes det inte riktigt bra att slänga ut så mycket pengar när jag inte förstod vad hälften av pengarna var för utgift så jag struntar i det. Jag får helt enkelt hitta motivation och göra detta själv. Steg ett är väl att börja ta mina vitaminer som jag köpt. Steg två är att planera maten bättre och försöka äta bättre. Steg tre blir ju att börja träna mer, att jag cyklar till och från jobbet är ju bättre och mer än jag gjort förut men det krävs mer för att en förändring i mitt liv ska ske. Sen tror jag att har man för vana att gå upp ungefär samma tid varje dag oavsett sent pass på jobbet eller inte så blir man väl piggare också. Även om jag idag varit otroligt trött, kan dock bero på huvudvärken som kom på besök också
 
Iallafall vid lunchtid kom Emma hit och hon hjälpte mig att färga håret. Sen drog vi till ICA och handlade lite mat. Drog hem till henne och lämnade bilen sen gick vi till mig. Promenad i solsken och regn, ja vädret kan fortfarande inte bestämma sig för bra eller dåligt. Det gick ju snabbare än jag trodde det skulle göra också. Och de va härligt! Hade dessutom på mig ett par av träningsbyxorna jag köpte på Ullared sist, fick börja med att dra loss prislappen för den va kvar. Alla träningskläder är ju typ oanvända hehe..
 
Kom tillbaka hem till mig och satt och snackade ett tag. Och nu ska kvällen bestå av matlagning då jag ska ha lasagne även imorgon som matlåda. Sen blir det lite serier och kvällen kommer väl vara över ganska fort känns det som. 
 
Har varit en bra dag idag. Tankarna har på något sätt varit lättare att skjuta undan. Får hoppas kvällen förbli lika. Du gjorde mig kanske en tjänst ändå, finns inga fler hjärtattacker som kan dra mig tillbaka till ruta ett. Nu är det bara att se framåt som gäller. Även om jag hellre velat något annat, men det är ju så att man kan inte få allt man vill hela tiden. Denna gången förlorade jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0