Vill och kan är två helt skilda saker.

Det är lite på det sätt att självklart vet jag att jag kan, det är bara det att jag vill någonting annat så otroligt mycket. Jag fattar inte ens själv varför. Lite sådär så man får lust o slå sig själv i ansiktet och säga common!
 
Istället så måste jag hitta någonting annat att fokusera på och träningen skulle kunna vara det men jag har det inte i mig verkar det som. Trots lediga timmar under helgen det närmaste träning jag kommit är min cykeltur till ICA och mina försök till armhävningar som inte går pga att jag har ont i handen o kan ej lägga tyngd på den utan o skrika. Dock gjorde jag femtio situps igår och lite benlyft i soffan till filmen. Så lite hade jag visst gjort ändå..
 
Idag gjorde vi veckans sista arbetspass och började med illamående. Bara slog på så jag fick springa på toa. Ja de hände ju ingenting men kände mig wierd hela förmiddagen. Eftermiddagen gick på bra. Sen tog jag min cykel och cyklade hem. Tack och lov så vart de så varmt o skönt så jackan till och med åkte av. WOHO!
 
Ändå är jag instängd i min lägenhet. Märkt att balkongen inte får så mkt sol som jag önskat. Och jag hamnade väl lite på dåligt humör när jag kom hem och tankarna inte gick att stopa. Lite Brooklyn nine-nine och mat så blir de väl bättre. En lång vecka framför mig med jobb sex dagar i rad (med idag alltså).
 
Snart semester och det är nog de bästa med sommaren. Åka ner till skåne där man kan ligga ute på gräsmattan o sola halvt naken om man vill. Färg ska jag fan få innan sommaren är slut, för så blek jag är nu har jag nog aldrig varit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0