"Din bil står inte kvar där ute"

Pappa skrämde skiten ur mig igår med ett sent samtal. Man ringer inte någon halv tolv på kvällen om det inte hänt något. Så när jag svarade var jag ju lite försiktig i rösten och liksom hoppades av hela mitt hjärta att ingenting hänt. Så säger han "Jo det är bra här men din bil står inte kvar där ute". Jag bara va?! "Din bil står inte kvar där ute". Så kopplar min hjärna och istället för att fråga om den blivit stulen vågade jag fråga om han sålt den och de hade han! Så jäkla nice. Så slipper man tänka på de nå mer. Och så får jag in lite pengar på sparkontot också, mer än jag vågat hoppats på med tanke på kommentarerna här uppe. Men som pappa sa, hade jag sålt den här hade jag inte fått så mycket. Bättre o köra med den bilen i Skåne, med bra vägar ;)
 
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med den oväntade inkomsten, men snål som jag är så kommer allt åka in på sparkontot för att förhoppningsvis växa. Sen kanske TVn jag tänkt köpa sen jag flyttade in kommer skaffas lite tidigare.. Blir nog bra detta..
 
Har sovit ut idag igen, snoozade till halv elva. Sen en varm uppfriskande dusch, så nu luktar jag lite persika. Ska snart äta lite frukost och bara chilla innan jag ska ta mig till jobbet och köra stängningspass. Ledig imorgon och på lördag, vem vet om det kanske blir några öl imorgonkväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0