Tisdagen 27 Oktober.

En tanke har börjat gnaga tag i mig och jag vet inte alls vad jag ska göra åt den. Jag kan heller inte säga den ut högt så någon hör, för jag vet att ibland får jag impulser och så vill jag att de här och de här ska ske nu. Sen händer ingenting och tanken dör ut. De gör kanske den här också.
 
Jag har också hemlängtan och jag känner ångest över att jag missar saker i mina syskonsliv och att jag själv inte känner att jag kommer någonstans.Även om över hundra saker har hänt de senaste fem åren så känner jag mig på exakt samma plats i livet som då, bara att jag sitter i en lägenhet i Norrland istället för i ett hus i Skåne. Jag vill bara få julschemat nu så jag kan boka ett flyg hem så jag kan få se min familj igen. Min mammiga sida har också hittat ut och jag vill inget hellre än att mysa ner mig i soffan hemma i Skåne med hela familjen och bara va.
 
Annars har väl dagen på jobbet rullat på ganska så bra, vi var inte så många inne idag heller eftersom vi jobbar i helgen o de flesta var lediga igår och idag. Fast att jag slutade en timme senare än de andra i teamet så lyckades jag också få arbetstidsförkortning och gå hem vid tre. Kändes skönt eftersom jag var ganska trött idag också. Har dock inte gjort så mycket vettigt. Hämtade ut ett paket från Yves Rocher, dem har ju fått in saker med doft av äpple och då kan jag inte låta bli älskar den doften. Hann även inom gymet och lämna tillbaka min nyckel. Sen har jag gjort middag och tittat lite på serier.
 
Redan släckt ner alla ljus och gjort mig klar för sängen, sen ser jag på klockan att den bara är sju och tänker va fan hände. Det är ju as mörkt så tidigt att de känns som klockan är typ halv elva nu. Aja. 
 
Blir lite läsning, så glad för mina spottar ovanför sängen som gör att jag kan köra på läsning även i min sköna säng och inte bara i soffan. Sen får jag avsluta kvällen med lite serier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0