Det är okej att se sitt eget värde.

Jag är jätte dålig på att göra slut på dåliga relationer, kärlek eller vänskap spelar ingen roll. Jag vet inte varför, men jag verkar aldrig vilja ge upp. Det finns ett fåtal relationer i mitt liv som jag redan då visste var dåliga för mig. Om du tappar all din energi bara av att höra en persons namn, då är någonting fel. Du borde göra slut. Om du ger & ger, men får inget tillbaka. Du borde gör slut. Och det är helt okej att släppa taget om personer som inte ger dig någonting tillbaka. 
 
Jag har börjat se mitt eget värde på ett annat sätt. Och jag har visst tänkt en hel del på min senaste relation. Jag har ingenting ont att säga, för personen i fråga är helt fantastisk på många sätt. Men i slutet måste jag ändå få lov att säga till mig själv att det är okej att det blev som det blev. Jag skriver detta för jag måste få mig själv att inse detta. My, att vilja mer är okej. Och om någon annan inte kan ge det så betyder det inte att jag inte räcker till eller är bra nog. För det är jag! Jag måste sluta se mig själv som felet hela tiden. 
 
Ibland träffar man personer man lär sig saker av och ibland träffar man personer som stannar kvar i ens liv. Och de relationer som inte håller måste inte nödvändigtvis vara någonting dåligt. Du övar. Du lär dig. Du lever i nuet. Minnen som får dig att le kan omöjligt varit något dåligt. 
 
Vad som är viktigast i slutändan är att man mår bra. Att man gör saker som man vill göra. Finns ingen mening att försöka göra alla andra till lags om man inte får något tillbaka. Ibland är det okej att vara självisk. Iallafall när det kommer till ens välmående. Och jag tror att jag äntligen jag börjat inse att det är okej för mig också....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0