Torsdagen 27 April.

Veckan har bara sprungit förbi och jag har ett arbetspass kvar på fredag sen är det helg igen. Efter jobbet i tisdags åkte jag och Emma till Birsta, blev en fika och lite shopping. Ett besök på IKEA och jag kom hem med en badrumshylla. Jag hade först siktat in mig på en Hemnes hylla, men efter mitt Skåne besök så såg jag den lägre modellen och tyckte den funkade bra så det blev ett sådant inköp för min del. Ska jag vara ärlig tror jag faktiskt den passar bättre i mitt lilla badrum än Hemnes hyllan skulle gjort. Jag är i alla fall sjukt nöjd, nu måste jag bara köpa en ny blomma så jag kan ha en både i badrummet och en i vardagsrummet, blomman ger en lite bättre känsla faktiskt. 
 
 
Efter gårdagens arbetspass gjorde jag Linnea sällskap till Subway, fick med mig deras goda kakor hem. Vädret när vi sen promenderade hem var väl inget att hurra för. Snöblandat regn med lite uppehåll ibland, fick ont i ansiktet av kylan. Va är de frågan om, ja jag vet det är April och då får man i princip alla årstider i ett, men det börjar bli tröttsamt. Kan vi få vår och sen en bra sommar så skulle jag vara nöjd :)
 
Under kvällen så har jag powernapat på soffan, var inte direkt planerat men de bara blev så. Sen tog jag mig tiden att montera ihop hyllan till badrummet, tog lite längre tid än det egentligen behövde bara för jag missat en sak och fick skruva isär hyllan igen. Ja jag är inte den bästa på att montera ihop saker känns det som.
 
Ett samtal till Folksam har också gjorts, nu ska jag tömma telefonen och skicka in den till dom sen får jag köpa en ny telefon. Jävla mig till att vara klantig och kasta pengar i sjön, men hellre denna summa på en ny telefon än för att laga den jag redan har känner jag ändå. Blir nog bra i slutändan. 
 
Idag (torsdag) är jag ledig från jobbet eftersom jag jobbade helgen som var. Tanken är väl att laga mat så jag har en matlåda till fredagens arbetspass, i övrigt ska jag nog bara chilla. Se framemot fredagens afterwork med Linnea. Godmat och lite alkohol, perfekt början på ledigheten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0