Lördagen 12 Augusti.

Nu när kvällen börjar komma känner jag åter trötthet, men jag skiter i det ett tag till. Jag och syrran ska ut och roa oss lite till innan det är läggdags för oss haha. Har dock varit vaken i två dygn om man inte räknar med de powernaps jag fått på typ någon minut i taget. 
 
Fick skjuts till flygplatsen vid halv tre inatt, flyget lyfte vid kvart över sju (försening för någon segmås inte kom i tid till flyget, eller rättare sagt fem stycken). Väl när planet lyfte köpte vi tjejer vars en liten flaska bubbel och bror köpte något mindre gott blandvirke hehe. 
 
Flyget landade och efter ett bra tag kom våra väskor. Hittade transfer bussen och fick flashbacks från min tid som reseledare. Tog ett tag att komma till hotellet sen fick vi vänta ett tag på rummet att bli klart så incheckning här är först 14:00, fick dock rummet redan vid ett. 
 
Riktigt fin utsikt från hotellrummen så helt klart värt att betala lite extra för det.
 
 
Efter vi beundrat de ett tag tog vi oss ner mot stranden och hitta ett ställe att äta på. Dock var den mesta maten smaklös tyvärr så nästa ställe lär ju vara bättre, antar jag. Köpte lite nödvändiga saker sen tog vi oss upp till hotellet igen. 
 
Lillebror slocknade och vill sova resten av kvällen och eftersom vi som sagt inte sovit mycket mellan igår och idag så är det okej. Jag och syrran beger oss iväg på egen hand ikväll så kör vi på tillsammans imorgon igen. 
 
 
Skit härligt att vara i värmen igen, sist sig var utomlands bodde jag i Egypten. Året var 2013 så det är på tiden att en resa blev av igen  :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0