Torsdagen 31 Augusti.

Så efter närmare 4 veckor hemifrån är jag nu hemma i lägenheten igen. Även om jag längtar tillbaka ner så är det skönt att sova i min egen säng igen. Sov som en prinsessa inatt ;) 
 
Jag kom hem igår och Emma var snäll att hämta mig på flygplatsen. Inte nog med det, hon tänkte verkligen på mig och hade med en liten påse med frukost så jag hade något att äta idag när jag vaknade. Jag hade inte alls tänkt på sånt så det är tur jag har någon annan i mitt liv som tänker åt mig :) otroligt uppskattat. 
 
Idag har jag varit på återbesök hos Petra för att fylla i mina eyebrows, hon har gjort ett bra jobb och jag kommer visa bild när de lagt sig lite. Så skönt att ha två hela bryn när man annars har ett och ett halvt pga ett jack jag fick när jag var liten. När hon var klar så gick jag på stan en kort stund, men tröttnade ganska snabbt och tog en kort sväng förbi kontoret och sa hej till några. Sen bar det av till runt hörnet för att fräscha till frillan, blev en bit som åkte av på längden och utväxten byttes mot slingor. Ser alltid så tunt ut just i ansiktet när jag klippt mig så jag får visa bild senare.
 
Efter jag gjort klart mina ärende hämtade Emma upp mig och vi tog en tur till Birsta. Kom därifrån med lite grejer och en mättare mage. 
 
Nu har jag nästan precis startat 43 meters down som får roa mig denna kväll medan tvätten blir klar. Långt ifrån tagit allt, men sömnen är viktigare, så resten tar jag nästa vecka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0