Söndagen 10 December.

Så andra advent idag och ikväll spenderar jag min tid på tåget tillbaka till Sundsvall. Helgen har jag ju spenderat i Stockholm och det har varit en bra helg. 
 
I fredags började jag med en öl på O'Learys medan jag väntade på mitt sällskap. Åkte sen hem och lämnade av min väska och därefter hade vi ett bord bokat på Low and slow där vi åt riktigt god mat. Jag åt kanske inte mycket, men jag blev riktigt mätt. En bra kväll som avslutades med film. 
 
Igår när vi vaknat och var redo för lunch gick vi på en fin italiensk restaurang och åt god pasta. Efter det tog vi oss till systemet där vi köpte med oss några öl och cider. Eftermiddagen blev lugn. På kvällen gick vi och käkade mat på ännu en bra restaurang, ja min mat var iallafall riktigt bra. Baby back ribs, mums. Vi hann spela två rundor biljard också, jag förlorade båda enligt mina regler.
 
 
Efter julfesten i torsdags fick jag mer smak för stand up och jag hittade att Messiah Hallsberg skulle uppträda på Norra Brunn så vi drog dit och fick skratta lite. Även Elina Du Rietz och Lasse Nilsen uppträde, dessa kände jag dock inte till innan kvällen, men dem var också mycket bra.
 
Idag har det bara varit en lugn hemma dag med hemleverans AB mat från Max. Dock sjukt besviken på leveransen för colan hade åkt ut över maten och de var ju inte jätte bra. Gick att äta ändå och mätt blev jag. Nu sitter jag här på tåget hem och vill bara lägga mig i sängen. Göra mig redo för en ny arbetsvecka.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0