Tisdagen 28 Februari.

Denna dagen började av att jag hörde telefonen ringa och min första tanke är "fan jag har försovit mig, någon ringer och undrar var jag är". Nej jag hade inte försovit mig, det var min härliga pappa som ringde för att gratta mig, klockan sex på morgon. Söt är han :) Efter att vi lagt på några minuter senare så la jag mig och sov fram till larmet ringde ca trettio minuter senare.
 
Drog på mig kläderna, lockade håret och sminkade mig lite snabbt innan jag trampade iväg till bussen. Arbetsdagen idag har varit väldigt bra som många andra, men jag blev faktiskt väldigt glad för de grattis jag fått idag och för de kramar jag fått på mitt jobb idag. Jag känner bara att jag har så mycket underbart folk omkring mig och jag uppskattar verkligen er!
 
Efter jobbet så kände jag väl inte riktigt för att gå hem och sätta mig på soffan så jag väntade till Linnea slutade jobba så gick vi en snabb runda på stan. Jag tänkte unna mig kläder till på lördag, men hittade inget festligt alls så blev bara några nagellack sen gick vi hem igen. JA trots is och slask och hala vägar fyllda med vatten så gick jag alltså hem, allt för trevligt sällskap :)
 
När jag kom hem så ringde mamma och halva familjen började sjunga för mig. Jag har verkligen världens finaste familj och jag kan inte säga det nog många gånger. Ni som bor nära era familjer kanske inte riktigt förstår det. För jag tror inte jag själv kände det på samma sätt när jag kunde träffa min familj precis när jag ville, men sedan dagen jag blev reseledare för snart 5 år sedan så har jag verkligen förstått vikten i familjen mer och på ett annat sätt. Blir kanske att man tar tillvara på det på ett annat sätt när man inte kan ses varje dag eller precis när man vill. Tack och lov finns ju mobilen och vi kan ju ringa varandra när helst vi vill, typish. Men jag älskar er så otroligt mycket iallafall!
 
Jag gör en favorit i repris idag och beställer hem sushi. Fast denna gång räcker det med två lådor, förra året körde jag på tre och de var ju för jag verkligen ville ha alla sorter och mycket mat. Tog 15 minuter att få hem maten fast de stod ca 60 minuter. Nu ska jag hugga in i den goda maten, titta på TV och bara njuta av mitt eget sällskap. Firandet av min födelsedag gör jag på lördag. Då är det party :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0