Måndagen 15 Maj.

Första veckans arbetsdag är gjord och som så många andra dagar har tiden gått otroligt fort. Hann typ in på kontoret, gå på möten sen var det helt plötsligt dags att gå hem igen. Efter jobbet tog jag mig till ICA eftersom jag behöver fylla på kylskåpet lite.
 
När jag kom hem blev det äta lite reser och titta på TV. Har även gjort lite förberedelser inför morgondagens arbetspass och jag har bokat in en massagetid på onsdag. Jag har så otroligt ont i nedredelen av min rygg och jag vet inte varför. Har lite till och från ont och har haft i några veckor, men i helgen har jag känt mig som en gammal tant och verkligen gått typ helt böjd för jag inte kunnat räta ut ryggen, så har jag tur så kan väl massören göra något åt det på onsdag tänker jag.
 
Nu ikväll så spontan bokade jag en lång weekend ner till Skåne, detta eftersom semestern trots allt är några månader bort. Känner att jag vill hänga med familjen lite även om det bara blir för några få dagar. Och har jag tur så får jag även lite sol ;) wohoo! Kanske en sväng till Ullared? Var ju inte där sist jag var nere så vem vet hehe. Känner ju lite shoppingsug , i värsta fall får jag väl hålla mig till Augusti när jag kommer ner nästa gång..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0