Onsdagen 28 Februari.

Så idag har jag lämnat tjugoårsåldern bakom mig och klivit in på 30 år. Det känns inget annorlunda jämfört med igår och nej någon åldersnoja har inte kommit för den hade jag redan dagen då jag fyllde 20. Har underbara kollegor som kom och överraskade mig med en present och en liten hälsning med ett kort på en stuga full med snö - så jag inte ska glömma bort Sundsvall och den snö jag inte längre kommer se när jag flyttat till Skåne.
 
 
Igårkväll efter jobbet hade jag avskedsmiddag med övriga kollegor i teamledaregänget. Åt riktigt god mat, jag valde att betala lite mycket för maten men hjortfilén var sååååå god. Helt klart värt pengarna. Trevligt sällskap, godmat och lite dricka. Jag fick även min avskedspresent och mina kollegor har lyckats snappa upp vad jag lärt mig gilla här uppe, vilket är bubbel och Baileys. Fick även ett jätte fint smycke med en fyrklöver för lycka till i Skåne :) Omtänksamma och helt underbara kollegor, det är inte lätt att lämna de här.
 
 
Idag gick jag upp och det kändes ändå som en helt vanlig dag. Trots detta är det min födelsedag, min trettioårsdag helt sjukt att jag klivit in i den åldern ändå - känner mig fortfarande som tidigt tjugotal många gånger hehe. Sen var det även min sista arbetsdag på Com Hem AB. Detta har varit min bästa arbetsplats, jag har äntligen hittat vad jag vill göra i karriärväg och jag hoppas få fortsätta utvecklas genom åren framöver. Fått höra mycket fina ord idag innan jag gick hem och självklart har tårarna runnit längst mina kinder. Kan säga att det började 15:00 sen kom de och gick fram till jag sa hejdå till chefen utanför kontoret runt 16:30 haha. Känsliga lilla jag, de kommer jag nog tyvärr aldrig växa ifrån hur gärna jag än vill... 
 
Sen har ju Sundsvall blivit mitt nya hem och människorna här har varit min familj - så de vore väl konstigt om jag INTE varit ledsen att lämna detta. 
 
Väl hemma skulle jag ju bara vänta en stund på taxin som skulle tagit mig till flygplatsen och vidare mot Skåne. Dock ställdes flyget från Sundsvall till Arlanda in pga snöovädret i Stockholm. Pga min känslighet och allt annat så kändes det skit, blev dock på lite bättre humör efter att jag pratat med Malin som kom hit för att hämta en glömd klocka. Kramades lite och fick höra hennes visa ord vilket kändes bra att höra.
 
Jag ringde SAS för att kolla vad som hände med flyget (det var Taxi Kurir och inte SAS som informerade om inställt flyg) och om kompensation för att jag inte fick fira min födelsedag med familjen, men emotionella saker kompenseras inte så jag får bara gilla läget och blev ombokad till ett flyg som går 06:40 imorgon. Wohoo.
 
Firandet av min 30års dag är redan bra mycket bättre än tidigare år. Jag menar först börjar Emma & Malin med överraskningen förra helgen, sen hade jag middagen igår med kollegorna, grattis kramar och hälsningar idag och än är det inte klart - har familjen och släkten kvar :)
 
Återigen, tack alla underbara människor som varit en del av mitt liv här i Sundsvall. Ni är helt underbara och jag kommer verkligen sakna er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0