Tisdagen 5 Juni.

Godkväll!
 
Inatt vaknade jag av att telefonen plingade till och då fick jag meddelande från syrran att jag blivit moster, min systerdotter föddes igårkväll 23:18. Jag är så himla glad för min syster och Jonatans skull, jag vet ju hur mycket dem längtat efter henne. Desto mer nu den senaste veckan eftersom hon gått över tiden. Nu är Dahlia äntligen här och jag är helt säker på att hon kommer bli över öst med kärlek från familjen.
 
Så idag när jag slutade min arbetsdag (försökte till och med gå tidigare, men de lyckades jag inte med) åkte jag först inom systembolaget för att hämta ut mina två flaskor bubbel som jag beställt samt köpte jag en alkoholfri bubbelflaska åt syrran. Sen åkte jag till sjukhuset och irade runt där ett tag innan jag hittade rätt. Väl på förlossningsavdelningen fick jag hälsa på två stolta föräldrar och en liten liten flicka. Jag fick även gosa lite bäbis, men man känner ju sig allt annat än självsäker när man ska hålla denna lilla kroppen i sina armar. De var länge sedan jag höll en så liten en. Tror faktiskt inte jag hållit i en så liten bäbis sedan jag själv var barn och fick hålla mina små syskon sittandes i sängen. 
 
Tror det kommer vara väldigt mycket bäbismys under sommaren, dels min systerdotter och dels min guddotter. Just nu känner jag att hela mitt liv är fyllt med kärlek, nu saknas bara mannen i mitt liv. Fast han kanske är ett annat kapitel.
 
Jag har bosatt mig hemma hos mamma och pappa ikväll och nu väntar lite serier innan jag ska sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0