Fredagen 23 Mars.

Imorse gick jag upp efter att ha fått snooza lite. Jag såg framemot att gå ner till frukostbuffén och roffa åt mig mat. Idag kände jag att jag kan absolut äta igen och frukost utomlands brukar kunna vara gott. Kommer ner och de mesta är slut och det jag får tag på är typ vanliga mackor att rosta, smör och stekt ägg som jag saltade lite. Aja jag fick frukost och jag blev mätt så jag klagar inte, men jag tror jag målat upp en allt för bra bild på denna frukost att den inte riktigt levde upp till mina förväntningar.
 
När jag ätit gick jag upp och la mig i sängen igen en timme innan det var dags för utcheckning från hotellet. För att inte komma alldeles för tidigt till de ny/gamla boendet Manohra satt jag kvar i lobbyn ett tag och spelade lite mobilspel. När jag sen kände att nu orkar jag inte vänta längre gick jag ut på gatan i hopp om att hitta en tuktuk som kunde ta mig vidare, för att gå med mina väskor de kilometer de var mellan hotellen i den värmen - nej tack! haha. Gick förbi säkert fyra tuktuk som stod tomma och tänkte, va är de här? När jag inte letar, så finns dom överrallt, men idag kändes de som jag skulle bli tvungen att gå. Tillslut så hörde jag någon ropa på mig från andra sidan och han undrade om jag ville ha skjuts, så han kom över och hoppade in i sin tuktuk och tog mig till hotellet.
 
Tillbaka till Manohra Cozy Resort och här har jag bokat in mig över helgen, på söndag bär det vidare och just nu är det lite oklart vart jag tar vägen. Trots att jag kom till hotellet en bra tid innan incheckningen började slapp jag vänta allt för länge, mitt rum var redan klart. Eftersom hon sa att jag skulle få ett standardrum denna gång och de förra var ganska fint hade jag sänkt mina förväntningar och detta rummet var minst lika bra som de förra. Utsikten var dessutom lite bättre. Detta passar mig bra. Poolen bara en smal trappa upp så det är fortfarande nära. Och vid poolen har jag legat hela dagen, till en början mest i skuggan. Lite senare vågade jag mig ut i solen lite också. Har jag tur börjar jag väl få lite färg på kroppen nu. Skulle vara allt för tråkigt att ha spenderat 2 veckor i Thailand och komma hem och inte fått någon färg på kroppen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0