Magsjuka, så typiskt.

Denna kvällen har varit hemsk. Senast jag skrev mådde jag bara lite illa så som jag ibland kan göra så jag tänkte väl egentligen inte så mycket på det. Men när jag sen lagt mig ner och började kolla på TV då fick jag riktigt ont i magen, typ som tusen nålar och att någon högg mig i magen stundvis. Jag hade så ont så jag till och med för första gången i mitt liv tänkte att jag vill fan inte vara gravid för de känns säkert ännu hemskare än detta - jag hatar verkligen att må illa. 
 
Efter någon timme med ont i magen så klädde jag på mig för att gå ner till receptionen för att se om dem kanske hade någon medicin mot detta som jag kunde ta, tyvärr var det inte en 24/7 reception så jag fick helt enkelt vända om i trappan och gå upp på rummet igen. Där stöter jag på en katt som var lite större än en kattunge, men ändå inte fullvuxen. Den hade ett halsband med en bjällerkula så jag antar den är någons på hotellet. Katten följde efter mig och jamade mot mig och jag tänkte bara låt mig va, jag har inte tid med detta. Jag försökte finta katten genom att gå lite fram och tillbaka i korridoren och helt plötsligt hoppar den liksom mot mig på baktassarna och jag skriker till lite, folk som känner mig vet att jag inte gillar katter. Jag brukar drömma mardrömmar om katter och framför allt att dom hoppar på mig och biter och river mig så jag trodde ju katten skulle hoppa på mig och ge mig någon sjukdom. Tror dock katten blev rädd för att jag hoppade till och fick ett ljud från mig för den stutsade iväg åt ett annat håll och det var fritt fram för mig att gå in på rummet igen.
 
Väl där inne fortsatte magkramperna så pass att jag fick huka mig framför toaletten och på en period av kanske 1,5 timme fick jag springa på toaletten två gånger. Nu har jag dessutom lyckats sova i drygt två timmar och mår lite bättre. Vet inte alls vad det var som kommit över mig. Jag trodde först de kunde vara matförgiftning, men då gick de för fort eftersom illamåendet kom innan jag ätit klart. Jag trodde de kunde vara vätskebrist (har druckit ett glas med resorb och kommer göra de igen några dagar framöver för att återställa värskebalansen), men söker jag på de står de inte att symptomen för detta är magont och att man kräks. Så vad det var vet jag inte, men jag hoppas att det är över. Jag har inte tid att fortsätta må såhär imorgon när jag ska byta hotell. 
 
Jag som bott utomlands längre tider förr och klarat mig från detta. Och dessutom som gammal reseledare där jag vet att maten oftast inte är boven till att man blir magsjuk, de är att man dricker för kalla drycker eller har airkondition på för låg värme. Jag har inte gjort något av detta, bortsett från någon öl som varit kall visserligen.
 
Kanske jinxade jag det när jag skrev att jag förhoppningsvis skulle få sova gott i de nya rummet ;)
 
Aja, nu ska jag väl fortsätta sova för om drygt 6 timmar är det dags att snooza och göra mig redo för transfer till nytt boende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0