Måndagen 19 Mars.

Nu är jag här! :)
 
Jag kan dock erkänna att det var inte den bästa flygresa jag har gjort. Det börjar med att matserveringen försenas så jag höll på att dö (och jag åt varm tortillabröd med ost och skinkfyllning vid lunchtid till frukost). Serveringen var tänkt att dra igång runt 21:00, men pga att flygplanet flög i turbulens? så kunde dem ej gå ut med vagnarna. Jag blev åksjuk och tänkte stackars den som är känsligare än jag för den måste ju verkligen behöva kräka. Lite senare tittar jag av en slump bak och en stackars liten pojke sitter med en plastpåse framför sig som är fylld till hälften. Lite efter 23 kunde serveringen dra igång och jag tryckte i mig maten så otroligt fort, mådde illa pga av de och sen började de där jäkla gungandet igen. Jag försökte sova, men stundvis kändes det som vi aldrig skulle komma fram för tiden gick så sakta. 
 
Tillslut landade vi och när jag kom ur planet så slog den där fuktiga, varma fläkten mot mig och det första som kom i mina tankar var Egypten. Passkontrollen tar ju en evighet, men jag kom ändå ut därifrån ungefär vid den tid jag räknat med innan flyget blev en timme försenat. Så de gick ingen nöd på mig. Jag hade kollat upp vad en förbeställd taxi skulle gå på och var därför beredd att pruta ner det ifall de skulle vara för mycket, trots priset var lägre än på internet försökte jag pruta, men taxichauffören ville inte så jag godtog priset. En taxiresa senare kunde han inte ge mig växel så jag fick de pris jag från början ville ändå. Snällt.
 
Nu är jag incheckad på mitt rum och jag bor typ 2 meter ifrån havet, jag har en lång balkong som i slutet av sig har havsutsikt. Jag är skit nöjd. Det enda som saknades var en flaska vatten, men då jag behöver både sandaler och handduk för strandbesök är det väl lika bra att jag går ut och ser mig omkring. Dock lär jag nog behöva sova middag för flygresan gav mig inte mycket sömn, otroligt trångt och skakigt hela vägen. 
 
Bilden är tagen från min balkong, de här kan jag absolut leva med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0