Update om hotellet.

När jag googlade på hotell att bo på så fastnade jag ganska snabbt på detta hotellet tack vare läget. De skulle ligga typ på stranden, men ändå nära till "staden" vilket jag antar är gatan med butiker precis vid hotellet hehe. Plus att det inte skulle vara som mitt i typ Patong med ett festliv 24/7, för det är inte alls vad jag är ute efter. Jag hade läst både de bra och mindre bra recensionerna om hotellet och jag har full förståelse för de personer som klagar på att hotellrummen inte är super och att stranden är mindre bra. 
 
När jag är ute och reser är själva rummet i sig ingenting jag lägger större vikt på, de enda jag vill ha egentligen är en dubbelsäng och eget badrum (och ibland balkong), men sen bryr jag mig inte så mycket för jag hade ju ändå inte tänkt vara på rummet hela dagarna. Så att rummen inte är top noch är ingenting jag bryr mig om, men jag kan förstå att vissa kanske skulle klaga för man kanske förväntar sig mer. Jag nöjer mig däremot bra.
 
Stranden då, om man kollar till vänster på stranden så är den faktiskt rätt dålig. Många stora stenar som är algtäckta som kommer fram när vattnet skjunker undan så är man just där och badar när vattnet väl finns kan jag förstå att man klagar. Dock finns det solstolar och parasoll bara 1-2 minuter bort åt höger och där såg vattnet fint ut. Jag har faktiskt inte varit i och badat i havet idag, jag kom ut till stranden för sent så jag solade bara under parasol i drygt en, en och en halv timme innan jag gick tillbaka till hotellrummet. Jag tänkte att jag tar de lite försiktigt första dagen. Smörjde in mig trots jag bara skulle runt bland affärerna och sen en gång till med solfaktor 50 när jag begav mig till stranden.
 
Imorgon ska jag dock pressa mest hela dagen på stranden faktiskt. 100 Baht för en solstol en hel dag, det är drygt 30 kronor, helt klart värt det. Speciellt då det finns öl & drinkservering där också. Jag kommer absolut gömma mig under parasol, men jag kommer också bada i havet så förhoppningsvis kommer jag få en liten fin bränna till imorgonkväll ;)
 
I övrigt blir det en lugn kväll för mig, sitta på balkongen och läsa lite och dricka Chang. Kanske jag unnar mig en massage redan ikväll då de ligger ett ställe precis utanför entren till hotellet. 300 baht för thaimassage eller 400 baht för oljemassage. Som hittat, så blir det inte ikväll kommer de absolut bli imorgonkväll. 
 
En chilled Chang på balkongen i Kamala Beach, Phuket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0