Update om onsdagen.

Utan att riktigt känna av mer stämning på hotellet gick jag ner till receptionen och bokade in fredag-söndag här igen. Dock får jag inte samma rum utan ett standard rum en våning ner, får hoppas det inte blir allt för stor skillnad, för detta rummet kändes så bra :) Åtminstånde har jag poolen nära och det är väl alltid något.
 
Jag duschade av mig och kände mig någorlunda fräsch innan jag gick ut på en lång promenad. Jag hittade tillbaka till den gatan jag levde på några dagar när jag var här för 6 år sedan. Jag hittade även ett boende jag bodde på då och tänkte att jag skulle boka in ett rum till imorgon, men det fanns ingen i receptionen när jag gick förbi så jag fick vara utan.
 
Idag när jag käkade mat gick jag in på någon liten restaurang och de kändes nästan helt okej att vara själv. Medan jag satt där var vi väl totalt 6 sällskap och hälften satt utan sällskap, så det kändes inte wierd att vara själv. Dock saknar jag någon att prata med under tiden som jag väntar på maten, så de är ändå inte helt hundra de där med middag själv hehe. Efter maten mådde jag illa, vet inte om det beror på för lite vätska eller något annat. Jag stuntade i alla fall i massagen, delvis pga illamåendet och delvis för jag kände mig snål och ville ha oljemassage för 300baht.
 
Så när jag kom tillbaka till hotellet igen kändes det som jag behövde en ny dusch, shit svettigt att gå. Tror jag gick sammanlagt nästan 4km. Först var det läskigt att gå längst vägarna för trafiken här i Thailand kan vara rätt galen. Dock på vägen hem var det som att jag nästan vant mig. Jag till och med korsade vägen 3 gånger, fast jag vågade inget annat än att springa över. Så när jag kom tillbaka kom jag tillbaka utan att ha fått massage och utan att ha hittat nytt boende till imorgon.
 
Då är det ju bra att jag har datorn för återigen har jag bokat in mig på ett nytt hotell via internet. Detta hotellet som jag flyttar till imorgon var lite dyrare, men förhoppningsvis är det ett intragram vänligt hotell, plus det finns både pool och de ligger nära stranden. Och frukost ingår så jag slipper gå iväg och köpa. Lite lyxigare helt enkelt. Hoppas känslan också är lite lyxigare, för fint och lyx är ingenting jag brukar "unna" mig, jag är ganska enkel av mig skulle jag nog själv säga. 
 
Resten av denna kväll kommer bestå av titta på film i sängen. Dricka lite Cola och hoppas att illamåendet går över helt innan det är dags att sova. Efter lite mer vätska har det i alla fall försvunnit lite. Note to self: Drick mer vatten om dagarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0