Update om tisdagen.

När jag kom hem från stranden tog jag bara det lugnt. En inte allt för skön dusch för att svalka ner mig och få bort all sand och salt från kropp och hår. Dock krävdes varmvatten för att få tillräckligt med vatten för att få ett ordentligt tryck så mycket till svalkande blev det inte direkt.
 
La mig sen på sängen och kollade på hotell och vart jag ska ta vägen imorgon, så nu har jag faktiskt bokat ett rum i Karon via nätet. De fanns bara ett rum kvar och endast en natt, så jag kände att jag inte vågade chansa att bara dyka upp imorgon. Jag hade gärna tagit två nätter, så jag kommer kontrollera med hotellet imorgon om det finns någon möjlighet att stanna en extra natt. Enligt beskrivningen så ligger hotellet ca 12 minuter promenad från stranden, men det går också en pendelbuss från hotellet till stranden varje dag. Dessutom har hotellet en pool och det är vad jag är ute efter denna gången. Stranden i all sin ära, men ibland är det skönt att slippa sanden som följer med överrallt. Så imorgon blir det poolhäng mest hela dagen tror jag. 
 
Efter hotell letandet har jag varit ute och ätit middag. Idag blev det ris med någon currygryta innehållande kyckling, blomkål, minimaj och morötter. Jag hade dock ingen aning när jag beställde maten att den skulle vara så stark, jag är ganska känslig mot stark mat och de brände i hela munnen efter bara några få tuggor. Trots att de brände och jag trodde smaklökarna skulle försvinna var maten god och jag åt ganska bra av de. Sen kom svettningarna haha. Aja, jag kan inte hela tiden safe:a med att äta mat jag vet vad det är, ibland måste man prova nya saker och de gjorde jag idag.  Dock vet jag att jag ska äta något mer här som jag åt sist jag var i Thailand och de är deras pankakor med nutella (och kanske banan), hade glömt bort detta men gick förbi ett ställe precis efter jag ätit mig mätt på curry så ikväll stod jag över.
 
På vägen hem köpte jag med mig en Aloe Vera från 7 Eleven, så ikväll ska jag smörja in mig så brännan lägger sig till imorgon. De blev ingen massage ikväll heller, de där andra stället såg stängt ut idag och de utanför var också tomt så jag kände att nej, jag får ta det en annan gång. Jag har ju ändå drygt 12 dagar kvar så jag hinner nog fortfarande en massage eller två :)
 
Denna palmbild får avsluta min vistelse i Kamala Beach, för imorgon packar jag ihop mina saker och drar vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0