Tisdagen 23 Oktober.

På riktigt, jag hade inte haft ett problem att åka till Ullared en gång i månaden. Nej inte alls faktiskt. Och om en månad ungefär bär det nog upp dit igen. Och inom snar framtid skulle jag vilja göra en weekend där. Bo i stuga eller så och två dagar med shopping, låter mysigt. 
 
Efter jobbet idag åkte jag till Väla för att hämta ett paket. Kom hem och såg framemot köpet, till dess att jag provat. Blir att lämna tillbaka allt. Jag hatar min kropp ibland för de är sjukt svårt att hitta något som framhäver de som är bra, istället för att bara göra allt värre. Så nej usch retur på de. 
 
Gjorde mat och har nu två matlådor till resten av arbetsveckan. Jag borde nog lära mig snåla mer med pengarna för jag har ju mycket mat hemma i gömmorna haha. 
 
Efter att jag fått mat i magen hoppade jag i träningskläderna och körde 6km på crosstrainern. Asså de var sjukt jobbigt idag, men bestämde mig för att jag inte fick vara sämre än förra veckan så antingen minst 6km eller minst 21 minuter. Och jag lyckades köra 6km på 20 min. En minut snabbare än förra veckan, men de var jobbigare. Va redo att gå av redan efter en km så känner mig nöjd. 
 
En dusch därefter var ju bara så skönt. Nu sitter jag framför lyxfällan med en ansiktsmask som doftar jordgubbe. En kort kväll framför tvn sen blir det sängen med boken i händerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0