Lördagen 29 September.

Igår blev jag faktiskt väldigt överraskad på jobbet. Precis innan vi skulle gå hem för dagen kom hela teamet till min plats med blommor, bubbel och present. Jag känner mig ändå lyckligt lottad som har så underbara arbetskollegor. 
 
 
Jag ska inte sluta, men på måndag börjar jag ett nytt kapitel på mitt jobb och dem jag nu haft i mitt team sen en tid tillbaka sa att dem ville visa uppskattning för det jag gjort och det värmde i mitt hjärta. Jag vill ge omgivningen någonting. Jag har en egen förebild från mitt tidigare jobb och de jag känner för honom vill jag själv leva upp till. Jag vill inspirera andra. Och trots omständigheterna och vad som kommer ske framöver så vill jag fortsätta jobba mot att vara en förebild för andra. Trivsel på arbetsplatsen är så otroligt viktigt och jag ska vara en bidragande faktor mot de bättre.

Onsdagen 26 September.

Idag har varit en bra dag. Efter jobbet körde jag hem snabbt för att lämna bilen och bytade om. Därefter blev jag upphämtad av Marielle och så åkte vi ner till stan och mötte upp teamet och körde en liten after work på Pinchos. Blev goda godisdrinkar och för mycket mat. En riktigt härlig kväll med mycket skratt. 
 
 
Nu ligger jag dock redan i sängen med tvn igång och tänkte avrunda. Som alltid är jag helt slut vid denna tiden. Det positiva är att jag oftast är ganska pigg på morgonen vilket jag alltid velat vara. Så jag antar att man får välja. Morgon eller kvälls människa och då är detta okej just nu. 

Måndagen 24 September.

I lördags åkte jag till Ullared tillsammans med Hillevi. Blev som vanligt en vagn full med saker som fick följa med mig hem. Lite dyrare än jag gissade på, men ändå tyckte jag inte att jag handlade så mycket. Nog mitt längsta besök på Ullared någonsin och då hann vi ändå inte med hela nya avdelningen. Dock tror jag vi blev ganska nöjda med dagen ändå. Förutom kön till kassorna som nog tog oss närmare 45 minuter att ta oss igenom haha. 
 
Igår blev det en lugn dag hemma. Packade upp lite av det jag handlade på Ullared. Blev en del film och innan jag tog kväll fick jag även upp en hylla i sovrummet. Första hyllan i lägenheten, men självklart inte den sista. 
 

Onsdagen 19 September.

Denna vecka har varit ett personligt bakslag, men ja ibland kan man inte göra mycket mer än att gilla läget eller gå vidare. Jag är tacksam för att jag haft människor runt om mig att rådfråga och även få kräka ur mig min besvikelse. 
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till Natha och hennes familj. Och jag är så glad att jag har henne så nära och att jag bara kunde åka hem till henne efter jobbet utan flera försök till planer. Så jag blev bjuden på mat, fick lite bäbis mys och lite tid för att snacka av mig lite. 
 
Nu längtar jag efter helg igen. Bara två arbetsdagar kvar sen ska jag få köpa mig lite lycka igen. Det är inte bara villhöver, utan jag har faktiskt ett behov av att shoppa vilket innebär att jag faktiskt behöver det. 

Söndagen 16 September.

Igår var jag på Liseberg med min lillebror och hans sambo samt några vänner. Det var ganska mycket folk och långa köer mest hela dagen. Trots det tog vi oss upp till både Helix och Valkyria. Valkyria är en ny karusell och tack vare stupet i 90 grader kunde jag inte lämna utan att åka och det var också den absolut sista karusell vi åkte innan vi tog oss hem.
 
 
Jag skulle nog beskriva känslan som den du vaknar av när du drömmer att du faller. Jag tittade nästan hela vägen ner, men i slutet blev pirret i magen för stort och jag blundade. Bra adrenalin kick. Nästa gång tar vi express pass, längst fram och i dagsljus. Kanske den ger ännu en större kick. 
 
En bra dag och kväll. När vi kom hem inatt tog jag soffan hemma hos lillebror och Hillevi igen. Och idag har jag varit halv seg mest hela dagen. Åkte hem till föräldrarna och blev bjudna på fika eftersom Angelika fyller år imorgon. Trevligt att träffa familjen. 
 
Nu är jag hemma. Har hunnit laga mat, tittat på torsdagens idol avsnitt samt badat för att få upp värmen. Resterande del av kvällen spenderar jag i sängen med lite serier innan jag ska sova. 
 
Helgen gick på tok för fort och jag längtar redan till nästa helg.

Lördagen 15 September.

Igårkväll åkte jag hem till lillebror och Hillevi och spenderade natten hemma hos dom. Vi käkade lite kräftor & räkor, tittade på film och hade det allmänt bra.
 
 
Idag är vädret här nere i Skåne inget vidare så vi tänkte bege oss upp till Göteborg istället. Åka lite karuseller. 

Torsdagen 13 September.

Hela detta året har gått förbi med raket fart. Det känns som det inte var speciellt länge sedan jag flyttade tillbaka ner till Skåne och lämnade snön. Och nu ser jag framemot att boka in en resa och det sjuka är att jag hoppas att snön kommit till dess. För om jag ska vara ärlig så tror jag att det är den största chans till snö jag kommer få denna vinter.
 
Ja efter flera månader i Skåne så är det snart dags för mig att sätta mig på ett flyg och åka tillbaka till norr och hälsa på några dagar. Jag håller på att planera in lite med Emma som jag ska bo hos. Som jag saknar henne. De kommer bli bubbel, baileys och sushi om jag får bestämma. Sen blir det nog faktiskt ett snabb besök på Com Hem också om tiden räcker till, för att hälsa på hos mina gamla arbetskollegor vill jag såklart också.
 
Bild från sista utekvällen innan jag lämnade Sundsvall. Firandet av min 30årsdag. :)

Tisdagen 11 September.

Efter helgens sjukstuga kände jag att jag var redo för en ny arbetsvecka. Igår var dock en kämpig arbetsdag. Dels för att jag fortfarande var hängig pga förkylning men också för att jag fick migrän som gjorde mig både yr och illamående. Så direkt efter jobbet körde jag hem och la mig på soffan. Blev mys i soffan iklädd morgonrock och filt.
 
Idag har jag känt mig så mycket piggare än igår, dock är jag inte helt frisk än. Fortsätter varje morgon med en ingefärashot och hostmedicin så snart är jag nog helt frisk igen.

Söndagen 9 September.

Hallå mitt i natten eller tidigt på morgonen. 
Denna helgen har gått fort, som vanligt är helgen för kort. 
Under veckan har jag åkt på en förkylning och den har inte riktigt gjort sitt. 
 
I fredags efter jobbet åkte jag hem till Natha och hälsade på hos hennes familj. Blev bjuden på god mat och hann med lite snack innan jag körde hem. 
 
Igår åkte jag hem till min faster och hennes man som hade bjudit in till middag då dem båda fyller år i september. Blev god mat och lite hygge hemma hos dem. Därefter åkte jag till Hyllinge och stor handlade. Blev riktigt dyrt haha. Köpte dock kräftor också som ska ätas på fredag.  Och ett besök på apoteket för att köpa saker att kurera mig med. 
 
 
Väl hemma sen blev det en filmkväll på soffan. Gick sen och la mig i sängen efter midnatt och råkade somna med linserna i ögonen. Vaknade upp nu och behövde gå på toaletten och tänkte "ja men jag tar ut linserna nu också" . De satt ju som klister, blev riktigt röd i ögonen och ingenting fungerade. Tack och lov finns internet så fick börja googla. Jag provade med ögondroppar och tårar, men de fick inte linserna att röra på sig. Sen tog jag och kupade handen och förde ögat mot vattnet och tittade en stund. Då hände något och jag kunde äntligen ta ur linsen, gjorde samma sak med andra ögat. Ja nej sova med dessa linser ska jag nog aldrig göra igen. Usch var riktigt hemskt att dom satt fast som en del av sitt eget öga.
 
Nu blir det sova några timmar till innan jag tar mig an denna dag. 

Måndagen 3 September.

Så imorse innan mitt snooz larm ringt började grannen ovanför dammsuga OCH hamra en massa spik. Klockan hade precis slagit 07. Tur var väl att jag ändå skulle upp så sömnen stördes inte så mycket, men ändå.
 
Inte har jag fått sova så bra inatt heller. Haft irritation i halsen hela natten och när jag vaknade hade jag ont i halsen också. Tack och lov tog det en zyx och tre koppar med te sen mådde jag bättre igen. 
 
Nu ikväll tittar jag på idol och snart byter jag soffan mot sängen och tvn mot pocketboken. Varva ner lite innan det är dags att sova. 

Söndagen 2 September.

Denna helgen har varit alldeles för kort. 
 
I fredags efter jobbet åkte jag hem och packade ihop en liten väska och åkte sen hem till mina föräldrar. Sov där för att lättare komma till hands under helgen då vi ställt upp som flytthjälp åt syster och hennes familj. Hela lördagen gick ut på att springa upp och ner för trappor med och utan grejer. Bra träning för benen. Kände att jag kanske hade tyckt de gått enklare om jag var vältränad, men det är lätt o vara efterklok ;)
På kvällen körde jag och hämtade hem lite mat och så avslutade vi kvällen i deras nya lägenhet med lite mat.
 
Eftersom de blev så sent samt att syrran ville ha lite barnhjälp dagen där på körde jag hem och sov hemma hos mina föräldrar igen. Idag när jag vaknade blev de lite serier innan jag startade med lite frukost och sen åkte hem till syrran. Massa bäbisbys och systertid. 
 
När klockan närmade sig fem var det dags för mig att bege mig hemåt. Körde inom Maxi och handlade lite. Hem och lagade mat, gjorde lite arbete på datorn som jag inte hann klart med i fredags innan jag gick på helg. Sen blev det soffan och en efterlängtad dusch. Nu är jag redo att lägga mig i sängen och kolla på TV tills jag somnar.
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0