Måndagen 7 Januari.

Helgen passerade ganska så fort och igår hände inte så jätte mycket på hemmaplan. Körde seriemaraton på serien Salvation som handlar om en asteroid som är på väg att krocka med jorden och enbart ett fåtal personer vet om detta och jobbar i hemlighet med att försöka hitta en lösning för att hindra jordens undergång. Den var ju helt okej, blandad med spänning och drama. Vem är ond och vem är god? Hinner dem hitta en lösning, hinner dem inte?
 
 
Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet. Det känns som att alla var i samma sega stadie mest hela dagen. Jag har absolut fått gjort det jag skulle, men det känns också som det var de enda. 
 
Efter jobbet kom jag hem och tittade på ett avsnitt av Wahlgrens Värld på Dplay medan jag diskade och fixade käk. Drog igång lite musik efter de och små plockade med lite saker. Försöker få ordning här hemma och det känns som varje gång jag försöker göra det ordentligt blir det mer kaos så nu tar jag lite där och lite där och hoppas att det tillslut blir något bra av det hela. Under min städperiod drog jag fram understa lådan i en av mina hallmöbler och där under låg en intorkad värsting spindel. Jag har inte större spindelfobi än att jag kanske hoppar till lite och kanske skriker till lite snabbt av chocken om en spindel överraskar mig, men denna var lite äcklig. Även om den var död. För då blir de direkt, tänk om jag stött på denna när den levde. Är dock otroligt glad att jag inte har syrrans fobi för spindlar för då hade jag dött.
 
Nu ska jag avrunda denna kvällen med några kapitel ur Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson. Måste även tillägga att jag som nu är inne på femte boken av denna serie är besviken på tv-serien Stockholm Rekviem som är baserad på dessa böcker. Nog förstår jag att en filmatisering behöver ändra på vissa saker för att fånga känlsa. Fast här har dom ju ändrat på många saker som liksom gör hela serien både under morden och för karaktärernas privatliv så jag inte tycker det är samma serie. Böckerna är helt klart bättre enligt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0