Hallå i de fina vädret.

No comments ):

Så stack till körskolan och körde idag, jag vet inte riktigt var mina tankar var för jag tyckte dom sväva och jag va borta från vad jag gjorde men jodå de gick bra och vi snackade lite mer om hur d låg till med veckorna fram över. Det kommer bara springa iväg skulle jag tro, så nog kommer kortet va i handen snart. De tror jag (:

Sen efter de så snackade jag med Jane tills Sandra kom så åkte vi hem till henne, ble lite putsning av fönster sen har vi legat ute i solen fy fan va härligt. Tog en paus och stack till systembolaget men efter de så la vi oss igen i solen tills vi inte pallade mer..

Och nu sitter vi hos Pernilla som dock inte är hemma men vi ska fixa frillsen tills ikväll och behövde Marwins utrustning med trefingertången så fick komma hit och göra de (: och om dom inte hinner komma tillbaka tills vi stuckit ser vi ju dom ikväll when the pardaaay is going oooon ..

Jag flyger på moln av redbullen och solen, ingen bra kombination kanske (; hihi.. Happy Happy..
Det är så himla mycket som går i rätt riktning (förutom jobbet då) så man kan fan inte va deppig mer, dessutom leder de ingenstans så de är bara kämpa och göra de bästa av situationen så kommer det på ett eller annat vis att ordna sig.

Och va d gäller killar så kommer jag nog inte komma till de stadiet för de finns inga spännande nog här för mig, förlåt om jag vill ha en filmkille men jag har så mycket tråkigheter i vardagen att jag söker spänning och då behövs en spännande kille som tar mig med storm och hånglar upp mig mot väggen eller något. Inget jävla mesande nu! haha. Ja jag vet kanske inte ska skriva sånt men vafan, vi lever bara en gång och man ska leva till max och inte ångra saker man inte vågade göra. Och de man gjort och ångrat ja de försvinner med tiden eller så får man bita ihopa, inte direkt så man kan ta bort de anyway så varför gräva ner sig? exakt..

Nej nu ska jag hjälpa till här lite med håret och grejer, ha en trevlighelg (:

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0