Halva veckan har passerat.

Och jag tycker att det är en aning skönt då jag är fett sleden och vill helst bara ta en stor paus från allt men så funkar det inte. Känns som jag står och stampar lite men de kommer väl skulle jag tro.

Träffade en gammal klasskompis idag när jag stack och "lunchade" snackade lite om hur livet efter studenten varit och sen käkade. Sen vid två tiden kom mamsen och hämtade mig, vi körde till Pp och skulle sola påvägen in i the big city mötte vi Saga fast såg henne ifs inte eller jo men inte att d va hon, sen ringde hon och hälsa (: hehe.
Stack och solade och ble en aning varm alltså.

Egentligen lite sjukt hur jag dör om de är för varmt på rummet när man sitter vid datorn, sover eller egentligen bara vistas här men sen kan man ligga där inne och njuta och typ somna så skönt de är, hur konstigt är inte d egentligen?

Ja sen ble d stop i Pp i evigheter kändes de som, mamma hamnade och snackade med vickies mamma och dom traggade hemvärnet och sånt hur mycket som helst. Inte intressant för mig som va lite gnällig pga kissignödig, huvudvärken va påväg och allmänt sleden och trött.. Men vi kom därifrån sen tillslut haha.

Nu är jag hemma och snart blir det middag "kycklingpytt" fast jag kallar d väl egentligen wokmat då d är sånt gojjs (: mums skulle jag tro, minns inte hur d smakade. Men nu ska jag dra då. Hade så bra (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0