Lång helgen har börjat!

Efter ett jävla väntande på att mamsen skulle duscha, tog ju tjugo minuter för henne bara att komma in i badrummet sen kom Jennie in på ett snabbbesök sen var äntligen mamma klar men nej då skulle ju någon annan in och duscha för att hänga med och handla så jag fick utbrott och bad pappa köra mig till Anna, jag palla inte vänta mer..

Upp till Anna sen ner och kolla om Froman fick rätt på bilen men han var inte där så upp igen, tog ett glas påskmust, sen ner igen och då åkte vi och plocka med en sak till bilen sen hem igen följde med ner i källaren på tvättjakt sen upp igen satt ute på balkongen och de va riktigt mysigt alltså (:

Kollade på tv lite sen blev det dags att åka och hämta upp Johanna på stationen i Ä-holm, såg hennes hue efter ett tag och hon såg inte glad ut, fick veta att hon va röksugen att de va därför (; hehe. Sen satte vi oss i bilen och jag satt där bak och krama den rosa stora resväskan, sen va de bara kånka upp den för trapporna in till Anna. Satt där och glodde lite, planerade mat och de blev taccos.

Fick lite surmess från papsen men de lugna sig ganska snabbt (; höhö..

Dags att laga maten och de blev klart och då satte vi oss och kollade på zappande och krängde mat, sen såg vi någon video på Johannas dator och jag kunde inte låta bli att skratta, fick ont i axlen/nyckelbenet och två tårar kom från högerögat haha. Jo jo säger bara de och nu fick jag skratt bara av JOJO fast d egentligen inte va menat som just de men iaf..

Sen var det dags för mig att åka hem, ska ju iväg på släktträff imorgon lika bra att va pigg på de, så åkte hem. Lämnade över New moon boken och ble lite lack på att pappa rört boken med flottiga fingrar då jag har strikta regler om hanteringen av mina älskade twilight böcker, förlåt men de är mina käraste ägodelar precis som vissa har sina bilar, datorer, mobiler eller något annat. Dessa böcker va fan inte billiga :( Men dom är fan värt priset för känslorna bara sprutar och jag bölar en massa AND I LIKE IT (;

Men nu ska jag krypa ner i säng kolla CSI eller vad som helst tills sömnen kommer på besök.. För sleden de är jag fan, varit de hela dagen så de är faktiskt en aning skönt med helg nu faktiskt! Känns som jag behöver de (:

Om jag inte skriver mer inatt så får ni sova gott (: NATTI!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0