Godkvällens!

Så stack över till grannen förut, men jag hjälpte inte till så mycket. Sög mest på en godis och satt på Jennie rum och snackade en massa skit med henne (: Sen efter ett väldigt bra tag så var det dags att gå hemåt. Jag är faktiskt väldigt trött );

Jag tog och körde fram min lilla rost-Dagge också, inte för den blev speciellt mycket renare. Vattnet torkade in i bilen men jag orkar inte bry mig. Jag fixar bilen med tvätt & sånt shit när rosten är borta. Innan dess bryr jag mig inte särskilt mycket om den's yttre. Bara inre och för mig går bilen kanon (;

Sen åt jag lite kvällsmat innehållande ett glas oboy och några roste-mackor med sylt & ost. mums gott. Sen såg jag på de där Sex education saket. Bara lite till pausen och maten var slut, åter igen känner jag mig som en outsider. Hon sa att viktigt för kvinnor o så va ju förspelet men också mat och vätska och ena med de andra för energin.
vadå är jag den ända som typ blir helt slö efter jag ätit? Hade aldrig orkat efter maten, ända jag känner för då är att sova (; höhö..  jaja to much info..

Sen har jag självklart skördat på min lilla farm och nu har jag & My lite mask-krig o så på farm pals (; haha ganska lätt o levla då faktiskt. Sen blir det nog sängen snart för jag är sjukt sleden. Nog för jag va uppe innan elva idag. Aja .. Godkvällsing på er (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0