Lekdag med Sandra&Fraajd.

Så jag kom iväg lite försent för jag skulle iväg till Pp och hämta syrran på stationen, kom försent även där för jag inte hunnit fixa mig :P Brände en skiva under tiden jag körde till Pp som jag sen lyssnade på under färden till Stisseland. Först inom Örkelljunga och tanka bilen full sen motorvägen till stisse. Plockade upp Sandra sen körde vi och plockade upp Fraajd.

Av på Shell och handla dricka, mmm va ganska så varm kanske. Hehe, hade problem med mina byxor som verkligen inte ville stanna på plats haha. Jaja, ska gå in dom till helgen hade jag tänkt? hm..
Sen blev det en tripp till Väla där vi gick i olika affärer sen tog vi och käkade, två cheeseburgare men jag fick ju vänta i evigheter på andra så den första hann bli kall ); buhu..

Sen fick även jag handlat något, köpte en ny väska för min förra är ju fett sleden hehe. Väldigt nöjd sen märkte jag att de va samma märke som på plånkan haha. Lite lustigt. Aja..

Släppte sen av Frida vid en fotbollsplan där hennes kompis skulle spela sen körde jag o Sandra vilse i vårt letande efter Saga som var vid ättekulla men vi hittade ju fasen inte. Körde fel i en rondell sen gick d bara utför. Blev lite sur för jag gillar inte o va vilse:P haha. Skulle sen körde iväg, råka sätta foten på fel så ist för koppling & broms blev d koppling &fullgas så de bara lät wroooooooooooooooooooom . Blev skit rädd sen bara skratta jag o skratta o skratta sen skratta jag lite till..

Körde tillbaka och hitta rätt rondell, hitta till BK och sen vänta vi in Saga, körde till Statoil där jag fick gå på toa och Saga fixa käk sen drog vi till hamnen vid knutan och satt där i solen och Saga blev uppraggad av något äckel och sen gick vi o köpte godis (som jag inte alls va sugen på egentligen men bara skulle ha) hmm..

Körde och plockade upp Frida sen körde vi hem till Sandra, snackade om mitt hår och om helgen. Så vi ska köra på Ölbrännbollsförfest innan Utgången på fredag och imorgon ska jag och Sandra åka och köpa färg till mitt hår sen får vi se om d åker av också. Vi får se, för vi vet minsann ingenting haha...

Nej ska snart krypa isängen för att orka va i Klippan runt halv tre. Får även fylla på luren imorgon innan jag blir knäpp. Nog för jag inte kan höra av mig när jag faktiskt behöver det, men kan inte längre ha mitt nattliga sällskap heller. Och de saknas ju såklart (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0