En härlig dag.

Började med att jag startade ett 40 minuters pass, men avslutade efter trettiominuter för sen orkade jag inte mer. Eller jo men blev en aning svettig o resten va mest liggandes och de har vi inte plats med i tv-rummet så stängde ner.

Strax därefter kom kära frugan och vi tog på oss kläder sen gick vi ut och gick en runda och snackade om allt möjligt, det är faktiskt härligt att ha henne som vän för hon är väldigt speciell och förgyllar verkligen dagen med sina upptåg, ingen kan va utan ett leende i hennes närhet promise, ni ska se mamma & pappa när hon håller på, jodå dom gillar henne dom också (;

Nåväl, lamporna tog slut påvägen så vi vände och gick tillbaka hem till Jennie och hämtade hennes hund sen gick vi en snabb liten runda i byn sen lämnade vi hunden igen och hämtade pantburkar på Jennies rum. In hos mig, hämta min väska sen gasa vi ner i byn. Pantade lite burkar, köpte Ben & Jerryglass, choklad och sen letade jag efter en chokladkalender men hittade ingen ); snyft.

Hälsade lite på Dallen sen körde vi hemåt igen. Jag började laga mat , satt vid datorn. Sen åt vi middag och kolla på Ghost Whisperer sen blev vi proppmätta och fortsatte med glass haha. Dock vill jag inte rekomendera Cheesecake med brownies för den va inge vidare god. Eller den funka men förvänta mig godare ..

Gick över till henne och kollade på NCIS LA som gick på tvn sen kom hennes mamma & håkan hem så satt vi i köket och snacka om ditten & datten. Väldigt trevligt sen var det dags för mig att gå hem igen. Började med att jag släppte ut Zindy sen fixade jag igång diskmaskinen och diskade reserande disk förhand, plockade undan från diskbänken och gick ut med komposten så kände att jag även avslutade denna dagen väldigt bra.

En guldstjärna till mig (;


Snart dags för vinterbilderna, men får väl vänta tills snön kommer.


Kommentarer
Postat av: frun (:

du e en riktig vän (: hihi ja, speciell e jag nog lite grann (; <3

2009-12-09 @ 22:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0