En kort promenad i kylan.

Det kändes som de behövdes faktiskt, gick där bland den vita snön och visst kändes det härligt. Så kanske min & Jennies promenad måste komma snart så jag vaknar till liv igen. Även om det känns hyperstressigt nu när julen snart är här, allt som ska göras men inget har blivit påbörjat ännu.

Ska skriva massa julkort till alla släktingar och skicka iväg dom, få iväg korten till mina tjejer också. Sen va det julklappsköpen som ska göras, mer barnpassning, hinna chilla, göra pepparkakshus, förbereda inför julafton, mysa en himla massa och så mycket mycket mer. Detta inom en tio dagars period..

Nåväl, stack hem till familjen A och när jag kom innanför dörren stod pappan och gjorde lussebullar så pratade vi en hel del där men sen behövde han gå på sitt möte så jag och ungarna tog över lussebakandet. Under tiden de skulle jäsa så kollade vi smått på tvn sen in med bullarna i ugnen.

Oj en konstig ugn så första plåten brändes typ, hahahahahahaha. Kanske inte hundra procentbrända men heller inga jag skulle bjuda på :P Sen dom andra tre plåtarna blev ju mycket bättre men får skylla på att jag inte riktigt hade koll på värmen & sånt med varmluftsugn..

Mamman kom hem och vi pratade lite och satte in två nya dagar sen gick jag hem i kylan igen. Känns som kylan typ fräsha upp mig lite, fick mig att vakna lite ur min dvala. Eller va de lussebaket som gjorde de jag vet inte. Men skönt va de att komma hemifrån, komma från mitt rum och sluta tänka för några sekunder..

Nu kom jag på en sak till som ska göras KNÄCK, de är ett absolut måste de med. mm mm mm ;D hehe.. Får nog börja skriva en lista tror jag, allt som ska göras och sen bocka av dom en efter en med ett check hehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0