Helgromanen är här.

Jag packade in mig själv och mina grejer i bilen och körde mot Åstorp, gick ju ganska så bra dit sen kommer jag på att jag glömt termobyxorna hemma men de när jag skulle köra av motorvägen till Åstorp så kändes lite onödigt att vända o köra hem så körde vägen hem till Putte och ställde bilen sen upp o sa hej till alla som var där.

Satt där en liten stund sen tog även jag och började dricka lite smått, tiden gick och sen var de dags att bege sig ut med snyggepulkorna i backen. Tog först en kulle utanför putte och dom.. Åkte lite sen skulle vi ha en tävling om vem som kunde åka längst. När de va min tur hade jag världens plan jag skulle ta sats, springa och slänga mig på pulkan med all fart och komma längst, gick jätte bra tills kullen nådde den vanliga marken och pulkan tog typ tvärstopp och jag gjorde världens magplask och ajade mig. Tappade andan, skratta lite aj'ade lite och sen kändes de som jag skulle kräka men gick ju över så ingen större skada skedd..

Åkte lite till sen begav vi oss till en större kulle och de va en aning läskigt att åka där men riktigt roligt. Hade lite snöbollskrig, rullande ner för backen , jag & putte åkte dessutom en runda tillsammans, lite läskigt att sitta baklänges så jag höll mest om putte hehe..

Kände vibration i bröstfickan o tar fram mobilen när jag är där uppe på kullen och får värsta chocken när jag ser att display'n på mobilen är spräckt. Blev lite deprimerad och beklagade mig, drack lite cider sen åkte jag någon gång till sen var de dags för oss att bege oss hemåt igen. Började bli lite små kallt.

Michelle (stavning?) och Tubbse skulle dra iväg på fest, Martin & Amelie gick o la sig efter natta maten och jag & putte låg o kollade film hela natten och halva morgonen.

Lördagen blev mest bara slappe i soffan, krängde lite pizza, lite godis & sånt och kollade mer film. Var ganska så trevligt och man fick ju sina skrattanfall åt mestadels Tubbse och sånt. Väldigt roligt (:

Gick o la oss någongång där på tidigmorgon sen sov jag och drömde om att världen gick under vilket inte alls va konstigt med tanke på att 2012 filmen var en av sista filmerna vi såg. Typ..

Ett var vi tvungna att gå upp, jag sminkade mig lite å sånt sen gick jag, putte & tubbse till netto för att handla lite sen mötte vi upp michelle på busshållsplatsen och inväntade in bussen mot Hbg. Sa hejdå till Michelle när han hoppade av och inväntade vårt stopp, hoppade av och drog upp till puttes syster där de blev lite julmat, julklappar och sällskapsspel. Väldigt mysigt, trevligt och roligt så jag är väldigt glad över att jag följde med (är lite mesig och vågade egentligen inte..).

Blev en liten sväng upp till putte sen efteråt tills dess att han skulle åka till jobbet. Men ja såhär blev min helg och den var riktigt bra (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0