Vår lilla bakdag.

Körde först till Örkelljunga för att tanka och inom Netto för att köpa saffran, jag visste bara inte att man skulle fråga om de i kassan så jag gick saffranlös därifrån haha. Gasade på som attans på motorvägen och körde av i Stisseland, plockade upp Sandra och vidare till Fraajd.

In snabbt genom dörren men lika snabbt var vi därifrån igen och in på Erik's för att handla allt som behövdes till vårt bakande. Betalade och drog hem till Fraajd igen..

Började blanda ihop degen till lussebullarna och snickersen som skulle in i frysen. Sen var det dags för pepparkakorna och jag hjälpte till lite och allting blev bara flipp slutade med bokstäver, barnförbjudna bilder, sugarmun och en katt haha. När degen till lussebullarna jäst klart så började vi rulla vanliga lussebullar men i slutet blev de en flipp till och en barnförbjuden bild kom igen, haha..

Kakorna blev klara och vi åt lite smått, snickersen va jätte god och jag fick receptet av Fraajd så jag kan göra de hemma någongång hehe.. Satt och slöade i soffan en liten stund tills dess att Frida skulle hem till sina föräldrar & glo hockey (som dessutom inte ens va så vi åkte hem i onödan haha). Körde hem Sandra sen körde jag med "All my life" låten på högvolym och sjöng hela vägen hem till mig själv.

Sitter här nu med tända ljus o sånt, helt jävla slö i huvudet. Dessutom pratade jag med pappa A idag och ska dit kvart i sex på fredag morgon, hur de kommer gå är en bra fråga visst ångrar jag de lite smått men jag behöver de så jag gör de iallafall även om de kommer bli tungt (; Blev även måndagkväll också, men de är absolut helt okej (:

Nåväl, helt slut så vill lägga mig på sängen, är dock rädd att jag kommer somna då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0