Idag är det min födelsedag.


Igår så började vi göra vid oss vid fyra tiden, sminkade sig och fixade med håret.
lite efter sex kom pernilla och vi började förfesta lite sen trillade lollo in och började fixa sig tillsammans med saga inför jobbet  på bannan sen kom fraajd och vi förfesta mer sen åkte vi till bussen och drog in till stan.

Fixade en massa sånna blåssnören på oss så man såg att de va party på gång så drog vi klart upp på stinsen, träffa en hög med människor och hade riktigt roligt många som sa grattis och nytt folk vi festa med, fick gratis dricka lite där och lite där och hade riktigt roligt.. Stanna kvar till stängning på stinsen och killarna börja snacka en massa som vanligt sen drog vi.

Blev typ bråk där ute och jag är som jag är och ska alltid lägga mig i men de blev ju bra, sen när vi gick in på knutan igen så följde en efter och jag fråga va han ville typ så fick man värsta killerblicken och hans vänner sa att vi bara skulle skita i han för att han inte kunde hantera sin ilska (nej men vistas inte bland folk då) sen försvann dom igen och vi väntade på att pappa skulle komma..

Inom donken påvägen hem och där träffa jag både from och bohman som sa grattis sen någion helt främmande i kön sa grattis och han i kassan bredvid sa något och jag bara nej vi har redan beställt.
så sa han "men fyller du år?!" "ja de gör jag" "grattis, vill du ha en glass?"  jag lite förvirrad "ja gärna" hehe. "vilken då?" "med kolasås" så fick jag de också. mmmm va gott (:
åkte och lämna av frida, sen sandra tog mina grejer där sen av med pernilla och andré sen hemåt snacka lite med pappa om lite allt möjligt sen va vi hemma.
starta datorn och satte igång cold case sen försökte jag sova, vakna imorse innan åtta och tog mig en panodil lite vatten la mig på soffan och har försökt sova där.

Har nästan precis öppnat mina presenter så jag fick en piercing och penismakaroner av brushan och my , dom sa att jag äter ju så mycke makaroner:P haha.. Sen fick jag en vattenpipa av mamma och pappa med äpple och mixade frukter som tobak, de blir nog bra :D

Nu är jag lite sleden ändå men blir nog bättre sen när vi har krängt i oss pizza och sen är festen igång klockan åtta, känns ändå lite bra nu .. Men kommer nog komma ganska många , tror jag. Äsch vi ska ha kul, vilka nu vi blir.
Men inbjudan är ändå behövlig så andra blir kickade ut genom dörren^^,

Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0