Onsdagkväll.

Rota runder i frysen innan och hittade klyftpotatis och broccoli blev sugen på de och kotlett men jag är sämst på att steka klart kött tror jag så är jag så himla känslig också, är de minsta mjukt och saftigt så tror jag att de inte är klart så ville inte ge mig på de, för jag ville äta maten inte slänga den så hitta jag några sånna biffar så tog jag de istället och bearnaisesås, så för en jävla gångsskull blev de inte pasta till middag när jag själv lagade. Wihoo ;D hahaha.

Sen har jag legat på soffan, kollat på simpsons och sånt som går där nu, fixat med disken och varit ute och lämnat sopor och städat lite, mamma och pappa har gett sig iväg på restaurang och sånt i helsingborg för att fira sin bröllopsdag.
Så himla gulligt, jag är ganska så pushig ibland mot dom, att dom ska göra mer saker tillsammans så när dom pratar om att lämna oss en vecka för mcrunda eller kryssningar eller va de nu än är så är de inte för att jag får huset utan föräldrar och kan göra vad jag vill (för de kan jag göra ändå) , nej för de är att då gör dom äntligen något tillsammans och de är inte så ofta för dom har ju egentligen inte så mycket gemensamt, mamma har militären och pappa har mc'n.Så när grannarna flytta hit och vi börja umgås med dom så blev jag glad på de sätt att dom även kunde göra något tillsammans med andra, få nya vänner och har de trevligt. Så jag tänker minsann inte bara på mig själv, jag tänker ganska så mycket på min familj att vi ska ha de bra allesammans.

Men ja sen har jag även snackat med Sandra så jag ska dra hem till henne imorgon, får se om jag kommer redan så jag hänger med till väla annars sticker jag dit imorgonkväll sen på fredagen blir det lite partyparty (: wii.
jag fasar ännu för hur lördagen ska gå, jag blir ju så himla bakis alltid så egentligen har jag inte planerat detta så bra, men de är såhär jag ville ha de så jag får skylla mig själv:P hahah..

Ska ta och ladda hem Mayhem ikväll och lite mer låtar så jag får skivan bränd redan ikväll , egentligen måste väl de mesta bli klart idag eftersom jag sen inte kommer va hemma föräns lördag. Och då ska jag inte behöva göra något.
Men jag  tar de mest med en klackspark, nej skoja, jag har de mesta klart redan iaf i huset och så.
Snarare drickan som är problemet kanske.. Äsch ordnar sig, nu ska jag sluta svamla och spela lite rebubbled istället.
Vi hörs (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0