uttag från blogspot.

'Karma'



Asså de där med karma spökar runder i mitt huvud nu bara för att Saga hela tiden tar upp det, att även om man inte tror på karma så kommer det.

Jo men nu så springer tankar runder i huvudet och jag undrar om jag kommer gå på en nit eller vinna när jag blir äldre när d gäller hur d gick i skolan jag menar i pappas ögon så blev jag ju mobbad där ett tag, fast i mina blev jag inte. Bara för att man är ovänner sådär gang mot gang betyder de ju inte att man blir mobbad, jag menar i hela mitt liv har jag alltid varit piltavlan och jag har frågat och mina vänner så länge jag kan minnas VARFÖR JUST JAG? och det är ingen som har ett vettigt svar.

Hände de något på lektionerna var det alltid mitt namn som hördes först, var det bråk eller tjabb så va de alltid jag. Varför? Jag vet inte. Kommer nog heller aldrig få veta.
(så då undrar man kommer då karman gå på mig snällt här) Men sen kommer det ju till den andra delen, jag var ju också med och frysa ut personer innan när man gick på högstadiet och viskade namn när personer inte hörde. Jag kan inte förstå hur man höll på så, inte längre.
Klart jag hade gjort annorlunda i situationer om dom kommit nu i "vuxen" ålder, jag hade ju inte hållt på lika omoget som då.

Ibland så skulle jag bara vilja ringa en person och be om ursäkt för allt som jag någonsin gjort den personen, men jag är inte tillräckligt modig för att göra det. Även ett litet ord som förlåt kan vara svårt att få fram ibland...
Så då åter till Karma, är du en person som tror på karma eller är du den som inte tror på det?

skrivet: 2009-02-11 kl: 23.54


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0