Helt tom på ord.

Vill skriva men har minsann ingenting att säga.. Sandra är dock påväg hit och om mindre än en timme så ska vi vara hos familjen A och ta hand om ungarna. Som sagt så vet jag ju inte hur länge vi ska vara där men blir nog bra, hur som (: Sen får vi se hur det blir med morgondagen. Blir nog bra där med (; hehe..

Nej men ha en trevlig fredag så hörs vi när jag är hemma och har tid att skriva, have a nice day!

Barnvaktsduon (;


Mysaan & Sandra.

Väntan är lång.

Så snackade klart med Sandra innan och hon kommer lite innan vi ska sticka iväg och vara barnvakt. Sen vet jag inte hur länge vi kommer att vara där, men det blir nog bra.. Sen lämnar hon mig ); men det är lättast så. Sen får vi se om jag hänger med dom till klippanfesten imorgon eller om jag mesar och stannar hemma. Idk.

Trött i huvudet..

Slår inte mitt gamla rekord.

Har spelat nu ett tag och jag kommer inte upp ens över 140, 000 så jag ger nog snart upp ;P

Kryssar ner ..

Japp dags att stänga ner internet sidan, var ingen skrivbar skrivpuff till mig inatt så finns inte mycket att hämta nu. Ska sätta igång ett avsnitt Grey's sen ska jag försöka somna (: Så go' natt kära vänner ..


Kvällarna är värst.

Eller kanske får säga nätterna ifs. Ligga där i sängen och kolla på någon serie eller film och få sånna känslor i magen. Att bara vilja men inte kunna. Det är ganska retligt om jag får säga det själv (;


Snart dags.


Att glo på lite mer Grey's Anatomy ((:

Goodie-bandodie..

Så har precis avslutat mitt lilla samtal med Sandra, fast mycket klokare blev vi nog ifs inte så vi ska höras imorgon igen:P haha. Men vi fick iallafall prata lite och kom överfund med att det inte gått så långt tid sen vi sågs ändå kändes det som en evighet. Konstigt de dära (;

Innan samtalet så skulle jag ner och ta min tvätt & hörde röster utanför och då var det mami,papi och grannarna som gick en rundvisning i mörkret och kollade vår tomt så stod där en liten sväng och pratade med dom sen gick jag in.

Blivit myggbeten något fruktansvärt på mina ben, kliar som fasen och jävligt jobbigt ^^, haha..

Nu ska jag läsa och spela lite till sen blir det väl snart sängen. Ska ju orka med dom där busiga barnen imorgon (;

Låt fantasin flöda.

Det är det bästa med att läsa gemfört med att se något på film eller tvn. Man får sin egen bild om saker och ting, kanske långt ifrån hur det utspelat sig på tvn. Bara fantasin sätter gränser (; hehe.

Min underbara vän!

Sitter och väntar samtal från Sandra, ska bli kul o pratas igen (: hihi.

Torsdag!

Nästan hela dagen har passerat utan att jag gjort mycket. Jag har mest bara suttit och ugglat, läst mina noveller och bara glott. Åt middag innan också förstås, blev hemmagjord pizza vilket var väldigt mättande och gott (: hihi.

Hade tänkt krypa ner i sängen och kolla på Grey's snart, började ju på fjärde säsongen inatt och har fortf. några osedda avsnitt kvar. Måste få ner resten av säsongen också. För den serien är också bra, men ja jag följer ju väldigt många så listan på bra serier blir väldigt lång hos mig (; hehe..

Nej var nog inget mer just nu, njut av dagen snart är den slut! (:


Dagens skrivpuff!

Skriv om att vara efterlängtad.

Efter att ha varit borta i fyra månader,
så längtade jag hem ganska så mycket.
Jag ville se min familj och umgås med mina vänner.
När hemresan planerades fick jag jätte hemlängtan,
när jag sen skulle åka så ville jag helst stanna kvar.
För som alltid så kan man längta hem,
men när man väl är hemma är allt som vanligt igen,
och då kan man lika gärna vara iväg.

Jag hoppade på flyget hem från Bulgarien,
mellan landade i warsawa där jag knappt kom på igen.
Fick panik på flygplatsen då tiden rann iväg,
tio minuter tills mitt flyg gick och jag fick inte komma igenom.
Tillslut kom en man och lutsade mig igenom hela flygplatsen.
Vi sprang smått iväg och flyget hann jag med.
TACK & LOV.

Landade i Danmark där jag leta upp mina väskor,
gick med snabba steg mot utgången.
Direkt jag såg pappas ansikte kom tårarna.
Äntligen, efter fyra långa månader var jag trygg.
Han var verkligen efterlängtad, min pappa.
Stod i hans famn ett tag och bara andades.
Kändes skönt att inte längre behöva göra allt själv.
Vi hoppade in i bilen och körde hem.

Några dagar senare ville jag som sagt resa iväg igen (;


Apple Dream.

I Still remember my drink. MAH vill tillbaka till barskolan!! (;

Ångest.

Igår gick jag upp klockan tio för att jag skulle iväg och besiktiga bilen, sen låg jag och kollade Grey's Anatomy och smsa hela natten lång så jag var vaken i över 21timmar (i think) sen hinka jag en massa vatten så en gång i timmen fram till tio gick jag på toaletten sen sov jag ordentligt efter det vilket innebar att jag sov på tok för länge :S

Har duschat och grejer nu, men jag har fedt ångest. Hur ska jag somna i tid inatt? För imorgon ska jag vara barnvakt och kan verkligen inte sova till tre :S BAH!

FF.

it's a secret I'll never tell (;
Jo en vacker dag. Okej känns som jag borde utveckla mitt talspråk för jag använder alltid samma meningar till alla typer av konversationer. Känns en aning enformigt faktiskt ^^,

Men ska starta om min dator nu för jag är trött på popup rutan som hela tiden kommer fram Starta om datorn nu eller senare. BAH. Sen ska jag slänga mig på sängen och kolla Grey's under tiden jag somnar. Skulle helst sovit för en timme sen men har sällskap så va gör de (; hihi.

Brrrr... Det blåser nog en del utanför mitt fönster för först trodde jag någon var utanför och fick hjärtklappning nästan sen insåg jag att det måste vara partytältet som blåser runder för det låter som fladdrande och metall mot metall nu men förut lät det annorlunda. Och DÅ blev jag rädd :/ brrrr...

Nej nu ska jag starta om datorn, vi hörs efter jag sovit mina x antal timmar o så. Godnatt (:

Fotbollen drar igång igen!

Och då ska jag banemej komma tillbaka med kraft och ork att komma dit också. Precis som jag hade i början, så är det bara. Dessutom fick jag veta via FB (som är ganska bra sida faktiskt) att vi skulle ha en annan tränare förutom A.H, ska bli spännande att se hur träningarna kommer att gå nu då. Blir nog kanon, I hope (:


Den 4 Augusti 2009, I see you then cause I'll be there (;

00.00

Det är nu det är dags att önska sig något, jag vet vad jag önskar (;
vad önskar du? (:

Weep Weep.

Jag vill tungbrottas igen (;


MAHA!


Dagen då jag lekte Marilyn Monroe på klasskortet,  2006!! HAHAHA.

Mina gratis sms är slut.

och världen håller på att gå under ); haha, nej skämt & sidå det gör den inte alls. Jag har ju lite pengar att slösa nu som jag inte kunnat slösa upp innan då smsen varit gratis ..

Gick över till grannen innan och då var dom nästan färdiga med att sätta upp staketet som dom flyttat från en plats till en annan. Drack lite gjorde dom också och det märkte jag lite på papi när han sa "Vilka härliga grannar vi har fått". Men det ligger ju sanning i orden för vi har ju fått det och som jag skrivit innan så är det kul att se att mami&papi gör saker också. Sen att dom blivit helt galna är en annan femma, vi vänjer nog oss så småning om skulle jag gissa på (; hihi.

Sen satt jag och snackade lite med Linus & Hampus om lite allt möjligt men som vanligt med Linus så kommer samtalen alltid in på ett speciellt ämne och så sjuka kommentarer så man kan inget annat än att typ skratta ^^, Ganska så roligt faktiskt...

Men nu blev det mörkt, och dom var klara så det var dags att gå hemåt igen. och äta MIDDAG, för den håller på att göras nu för vi har inte ätit ännu och ni kan tro att jag är hungrig som attans!! (;

Sing like a bird..

Nu tänkte jag göra vad jag skulle gjort förut. Sen när jag gjort det ett litet tag kanske jag går över och är social med grannarna och så igen menar alla i familjen är typ där över fortf. så kan lika gärna jag också göra det (; But first I'm gonna sing a little (; hihih...

Vill ha min dataskärm NU!

I måndags fick papi dock ett mess om att skärmarna var skickade till lagning (ÄNTLIGEN) bara två veckor. Herregud vad jag saknar den. Nu har jag ju en klump till dataskärm där färgerna är helt cepe så skulle bloggen se mongo ut är det för att det ser bra ut på min skärm (;  Så skulle det se helt mongo ut så kan ni ju hojta till...


Tjuvat igen (;


För FB har ju verkligen inget stöldskydd, bara högerklicka och spara bilden.
MAHA så jag tjuvade dig igen (;

Hungrig & sur!

Så har legat i sängen och sett klart tredje säsongen av Grey's Anatomy och sen satt jag och spelade lite för jag verkligen inte kunde låta någon annan ligga etta (; hehe. Dock fick jag bara mesiga 83000 men kommer mer sen när jag orkar igen.

Ringde till grannen och snacka om fredagen så nu vet jag vilken tid jag ska dit och det kan ju vara en bra start (; hehe. Jaja sen sprang jag över till next-door grannen mest för att säga till papi&mami att jag ringt osv.. Blev sittandes där ett tag och snackade lite med Jennie & Felicia, busade lite med Emmelie och sen blev jag helt plötsligt sur. För då ska jag skjutsa Emil o bla bla bla.

Kul aldrig göra något annat än att bara passa upp alla hela tiden. Blir trött i huvudet, ibland önskade jag att jag inte hade något körkort för alla börjar ta de förgivet. BAH!!!  Irretationen kommer väl från att jag inte fått någon mat idag, så jag över reagerar åt allt men skit i de. Surdagar får jag också ha om alla andra får det.

Kom hem och såg köket, det såg för jävligt ut med disk och grejer så jag tog ut irretationen över det, vilket innebar att jag då städade upp där. Ska snart ner i källaren och se ifall tvättmaskinen är tom då ska jag tvätta lite också. Snart ska jag fetta igång youtube och lyrics låtar och bara sjunga tills jag blir hes!!

yesbox...


Motionera fingrarna.

Skrev precis ett ganska så långt inlägg, bara skrev av mig en hel massa om saker som finns i mitt huvud. När jag tyckt jag skrivit tillräckligt mycket så deletade jag det och nu är jag fit for fight att skriva så ni får läsa (:

Körde och plockade upp lillebror sen körde vi till Klippan och besiktiga lilla Rost-Dagge. Jodå den gick igenom så papi hade gjort ett bra jobb. Tur för han, hade varit pinsamt annars (; hehe. Sen körde vi hemåt igen. Gick över till grannen där papi stod och hjälpte dom så berätta jag hur det gick och sen gick jag in igen.

Trött... (men det är inget ovanligt) Hade kunnat somna på fem röda om jag lagt mig på sängen, vilket jag ifs vill göra. Inte sova kanske men ligga i sängen som en död fisk hade också lockat kan jag säga ^^, Men måste ta något att äta nu, mår illa igen :S

Snart dags att köra iväg.

Inatt la vårt internet av så kunde inte nörda mig så länge. Vilket egentligen var bra då jag skulle upp tidigt idag.
Dock låg jag o kollade på Grey's Anatomy ett tag och hade lite svårt att somna sen har jag bara drömt konstiga saker hela natten då rösterna från datorn gått in i mitt huvud och spelat mig ett spratt ^^,

Sen vaknade jag vid 10 av att larmet på mobilen ringde, fatta först inte vad som hände men sen så (; haha. Fråga papi ifall han visste vad som var fel på internetet och att jag dragit ut ena sladden för det inte funkat inatt, han visste inte men sa åt mig att dra en annan sladd också, och det funkade. Wihoo. Jag blir väl handikappad om jag inte har något internet (; Eller något.

Nej nu måste jag kila, hörs senare!

Dagens skrivpuff!

Skriv om att finna fel.

Du har två bilder framför dig,
dom är nästan identiska med varandra.
Men om du tittar riktigt noga,
så kommer du att finna fem fel.
Tiden går sakta neråt och blicken är skarp.
Det gäller att hitta alla felen innan tiden har gått ut,
ju högre nivåer man kommer till desstu snabbare går tiden.
Det är ett roligt tidsfördriv en tråkig dag,
att sitta och spela Finn Fem Fel på datorn.


Grillkväll hos Grannarna.

Gick över där förut och väntade på att maten på grillen skulle bli klar. Jag busade lite med deras hund och sköt en boll till den o så sen blev maten klar och vi satte oss ner. Krängde som bara den, mums vi grillade fläskfilé, flintastek, majskolvar, korv, något annat kött, sen var det potatissallad, pommes och grönsaker till det. Mums, blev riktigt mätt och jag klarar mig väldigt bra på det tills det blir middag idag (; hehe..

Sen när maten var så gott som uppäten (för vi gör ju alltid påtok för mycket mat) så plockades det undan lite för att få plats sen har vi suttit där hela kvällen och druckit lite cider och pratat om nästa helg. Alltså jag ska fan hitta något riktigt säxxa så är det bara (; Något som man ändå vågar använda någon annan gång också. Kanske i sängkammaren? mahaha nej jag skoja bara. Så säxxa ska det verkligen inte vara. Men det ska ändå bli spännande och se vad alla ska ha på sig (:

Och nu sitter jag här med bubblor i magen. Jag är nervös? Nej jag vet inte.

Aja, har iallafall bestämt att jag ska vara i Örkelljunga imorgon runt elva och plocka upp lillebror så beger vi oss på återbesiktning av min lilla rost-Dagge så man har det ur världen sen måste jag minsann ringa min granne också. Prata om fredagen, för jag ska ju vara barnvakt där hela dagen, så måste väl snacka med han om att jag fått tag på en vän också o så. Men får sova lite först (:

Dagens flummbilder (;

OBS!!
Ta inte bilderna seriöst, dom är tagna i mitt flummhumör och är bara flumm,
och sen är dom allihopa suddiga för de är ganska svårt att ta kort i spegel med blixt men ni överlever nog ändå ska jag be o få tala om (; hihi.  Sist men inte minst, dom små bilderna är klickbara till större stl.



        
                


Välkommen åter till min lilla blogg där jag står i centrum (;

Have a nice one!

Ska bege mig över till grannen nu så ska vi grilla och ha de trevligt. Vi hörs senare (:


I'm feeling sick ):

Ända sen vi typ åt lunch eller middag så har jag mått illa. Inte roligt kan jag be och få tala om, inte ens för jag vet var illamåendet kommer ifrån men det försvinner väl sen hoppas jag..

Har inte gjort så mycket idag egentligen. Hade tänkt gå ut när grannarna och lite familjemedlemar var ute och snacka och hade sig men kom aldrig så långt, ist byta jag om till mina sääxa shorts och svarta linnet, sen har jag flummat runder med kameran haha. Det blir dock inte så bra bilder för man kan ju inte blixtra in i speglen och tar man bort blixten så är den jätte känslig mot rörelse vilket leder till suddiga bilder men strunt i de, jag har roligt iaf :P

Dessutom har jag satt igång youtube med låtar med text i videon och sjunger en massa. Märkte förut mami stå i dörröppningen så kom hon in jag bara "men mamam då" "jag älskar när du sjunger" sa hon sen kramade hon mig så blev jag helt generad och sen började vi snacka om annat.

Och ikväll är det bestämt att vi ska över till grannarna nextdoor och grilla, kommer nog bli hel kul. Är det alltid att va med dom. Väldigt glad att sånna trevliga också kan flytta ut hit i skogen o hålla oss sällskap. Lite roligt för mami&papi också för dom har fått lite nya vänner och gör lite mer än bara sitter. Brukar va på dom o säga att dom ska göra saker tillsammans och en gång fick jag ju iväg dom på bio, vilket jag tyckte va jätte gulligt (:

Själv är jag ingen sån gullig människa, men jag hoppas att jag någon gång blir (:
Kan man tvinga sig själv till att bli något man från början inte var? isf ska jag försöka göra d (; höhö..

Nej men nu räcker det men babbel, hörs senare mina vänner, nu ska musiken igång igen hihi!

3 Månader idag!


Vet mitt hue ser ut som ett tumavtryck, att jag ens kan komma in på baren med kortet är ett fett under.
Men jag är ändå en stolt körkortsinnehavare (; hihi.

Oh my g.

Natten blev inte bara barnet inatt utan jag startade csi och försökte somna men icke, var inte trött när jag väl skulle sova (som vanligt). Sms:en gick även dom heta och sen startades Grey's Anatomy när csi avsnitten var slut. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt var klockan fem, varför inte vara uppe en timme till och vara de där nattliga sällskapet? Så det var jag. Men sen då, halv sju blev klockan sist jag tittade och sen somnade jag till rösterna i Greyan.

Solen har varit framme idag och värmt upp mitt rum, mitt fönster var självklart stängt inatt så det blev nästan bastuvarmt i rummet. Men det är för mycket moln för att gå ut och njuta av den, så ist. ska jag ta en dusch nu. Have a nice day!


Like I said before..

.. snart betyder inte alltid just snart. Men nu hade jag tänkt krypa ner i sängen minsann.
Har bytat profilbild på FB till flummbilden, jag har ändrat kategorierna på dom vänner jag missat på förut, jag har kollat lite olika bilder, varit inne på BDB, försökt fixa en bild men då hängde sig datorn och nu är jag klar med vad jag kan tänkas är "viktigt" for the moment.

Har precis fått hem "10 orsaker att hata dig" och snart "Skönheten & Odjuret" också. Fedt längesen jag såg dom filmerna och jag minns att jag gillade dom båda två. Speciellt den först nämnda jag bölade ju lite där o så ja (; hihi..

men nu blir det ett csi avsnitt sen sova, eller somna till det eller något. Jag säger iallafall godnatt till er iaf (: NATTI!


Det vanliga svaret..

"Tack för visat intresse, tjänsten tillsatt av annan sökande"    );

Dagens skrivpuff!

Skriv om att förtjusa en publik.

Jag stod i baren och det var partykväll,
vilket innebar att vi bjöd på en del omgångar gratis shottar,
och självklart var karaoken igång.

Vi var även inne på sista veckorna av säsongen,
ett internetgäng hade kommit ner för att samla in pengar,
pengarna skulle gå till ett barnhem långt ute i glömskan.

Så denna kväll var egentligen ingen vanlig partykväll,
denna kväll kunde man även betala för att få någon att sjunga,
eller också kunde man betala för att avbryta någon.
Vilket blev fallet hos en man, han betalade för att få sjunga vidare, och åter igen blev han avblåst.

Tillslut kom mitt namn på tal, vilka vill höra mimi sjunga?
Det samlades ihop nog över femhundra kronor.
Så jag fick köra min standard låt "never ever"

Jag jobbade, hade inte riktigt haft tid att dricka något.
Jag är väldigt nervös och så så rösten darrade väl lite i början.
Publiken gillade det redan från början för dom började ge respond.
'I need to know what I've done wrong' löd en rad och ett gäng skrek 'nothing'.

Alla inne i restaurangen sjöng med i refrängen och det blev en väldigt bra stämning.
Så när låten var slut så applåderade alla och jag åter gick till att stå bakom baren.
Men det var verkligen en rolig natt som jag nog tror många njöt av.


Snart sängdags (om någon timme).

Ja för snart i dataspråk är inte så snart som man annars menar. För ofta kan jag skriva 'nu ska jag ...' och så sitter jag ytterligare en timme framför datorn så får väl se hur länge detta snartet blir (; hehe..

Papi & Mami har köpt färsk blomkål & majskolvar idag när dom var på netto så under kvällen så 'skalade' pappa en majskolv och jag smakade och det var sötare än konserverad majs och godare faktiskt så jag fråga om jag kunde koka en så åt jag den under tiden jag kollade på film. Mm mm mm, godaste majskolven ever (; höhö..

Såg på 'Natt på museumet 2', tyckte nog att den var bättre än ettan faktiskt. Minns dock inte så mycket av ettan men har för mig att jag inte tyckte den var så rolig. Men denna skrattade jag ju åt några gånger och tyckte hade en bra handling så jo se den om ni inte redan har (: Ni blir nog bjödna på ett eller annat skratt (iaf om ni har kass humor som mig) :P

Nej nu ska jag spela lite på FB sen får vi se vad som händer, papi tror att vi ska upp tidigt imorgon så lika bra att komma isäng i tid då? Eller ja jag är ju lite trött också så kan ju passa på då man äntligen är trött nog för att somna (:

Alesha Dixon - Breathe Slow.


Väldigt fin låt kan jag tycka (:

Sweetest thing (;


Visst ser det ut som hon asgarvar, det var jag som skulle ta ett fint kort och hon börjar gäspa.
Men resultatet blev ändå så bäst. (vet gammal bild men I love it).

God kvällsing!

La mig på soffan, dock fick jag inte starta någon film eller så nej för mami låg där redan, sen kom papi och sen ville jag ha glass sen blev det värsta samlingsplatsen i tvrummet då lillebror & My också kom dit och käkade glass och fruktsallad. Så när På heder & samvete sluta så begav jag mig därifrån.

Fast innan dess så matade jag Zindy med min överblivna glass till mami&papi fick nog. Dom gillade nog inte att jag gjorde det i tvrummet men vadå? Jag gillar att fjäska för Zindy ihopp om att hon ska gilla mig mer, och vilja kela när jag vill osv (; hehe.. För hon är världens sötaste, ska försöka ta lite nya bilder på henne snart. Fina bilder (:

Något solsken har jag fortfarande inte fått, istället så kom en liten regnskur. Inte så att jag egentligen blir överraskad för det är väl självklart att det regnar när det är sommar i Sverige?

nej nu ska jag glo runt lite, kanske spela också. Well vi får se (:

WHA?


Gullongen är så himla söt, I love you <3

Fedt trött idag.

Vet inte om det är helgen som hunnit ifatt eller vad men är riktigt trött idag. Helt väck i huvudet (; Ja det känns helt enkelt som att det är söndag idag vilket det inte är, tyvärr.. Har fått mat i magen nu också, sen var jag, brushan och My iväg en sväng på netto innan maten och handlade hem fläskfilé som var väldigt billigt där idag. Därför det knappt fanns några kvar (; höhö..

Nu ska jag slänga mig på soffan och bara andas. För övrigt är min lilla bebbe väldigt söt (: Va ute och busade med henne innan efter jag kört bak min bil. För nu ska papi och brushan fixa med det sista sen kan vi äntligen ombesiktiga den. Måste göras denna veckan. Sen på fredag ska jag vara barnvakt hela dagen tillsammans med Sandra (: sen är denna månaden slut.

snart nyår, va händer då?(; höhö.

Dagens skrivpuff!

Skriv om ett oförklarligt försvinnande.

I min byrålåda ligger där en hel hög med strumpor.
Strumpor som ligger där ensamma även om dom är omringade.
Strumpor som inte har en partner, som blivit av med sin andra hälft.
Varför spara på dessa,
för att man tror att på samma sätt dom försvann kommer dom oförklarligt tillbaka igen?
Det är egentligen konstigt hur ett klädesplagg bara kan försvinna så,
och varför det alltid är strumpor, och hos så många.
Är det så en tvättmaskin fungerar, får sin energi ifrån.
Genom att ta och röva bort en strumpa då och då?


Nyvaken?

Kom aldrig i säng när jag skrev att jag skulle. Nej lillebror skulle kolla film så jag tänkte då hakar jag på så vi startade The haunting in coneticut (stavning?) som jag sett för någon dags sen men den är riktigt bra (: Låg där i soffan och typ halv sov, somnade några gånger sen vaknade jag till och vaknade finally när filmen var slut. Tog min filt, mobil och gick och la mig i sängen men där rullade jag runder som en gnu och kunde inte somna. Så vet inte riktigt när jag äntligen somnade.

Vaknade och klickade på mobilen för att se va klockan var i exakt samma sekund som larmet ringde, lite läskigt kan jag tycka. Men jag la mig ner och sov vidare, orkade verkligen inte röra mig från sängen och sov vidare. Vaknade lite efter två och tänkte herregud inte igen. Vända på dygnet är min speciallité även om jag inte vill.

Musiken är iallafall igång nu och jag är typ vaken, and that's nice (:

Time to sleep.


Jag väntar med spänning efter fönster entrén (;

Gäsp Gäsp!

Okej nu börjar jag faktiskt bli en aning trött så ska ta och slänga mig i sängen alldeles strax. Låg som sagt i soffan förut. Mami och Papi var också med och såg första filmen som blev Wallander, och som jag skrev tyckte jag den var bättre än förväntat då jag inte förvänta mig mycket (; hehe.

Sen blev jag lite hungrig så jag gjorde nudlar (vilket jag ifs ångrar nu då jag är sjukt mätt). Sen startade jag en film till, dock startade jag först The Tomb men brushan sa att den var riktigt dålig så jag ändrade då ganska snabbt till Perkins 14 som också står skriven om i inlägget under (; som var en del läskig eller spännande men that's it.

Gäspar lite mycket nu så ska snart dissa mitt lilla nattliga sällskap och krypa ner i sängen och krama kudden. Mm mm mm det är riktigt lockande nu kan jag be och få tala om (: Så är det måndag utan något planerat så jag tar mig nog en sovmorgon i think (: Hade suttit fint iallafall..

Men först ska jag gå och dricka två coca cola glas med vatten för dom där nudlarna har nog sugit åt sig all vätska från min mage för gu' va jag blev törstig nu! WAH.

Filmrecension x 2.

Perkins 14.
Filmen handlar till en början om Robert Perkins som blivit mentalt stöd i huvudet efter att han bevittnade sina föräldrar bli mördade när han endast var sex år gammal. När han blev vuxen så kidnappade han 14 barn som han höll fångna i sin källare och hjärntvättade dom till mördarmaskiner. Innan han fick användning av dom hamnade han dock i finkan och dom fjorton personerna går lösa på stan och dödar..

Vet inte om jag tyckte filmen var bra eller dålig egentligen. Den var ganska så B faktiskt, men ändå satt jag hel spänd väldigt mycket. Så därför känns det lite svårt att ge den någon bedömning men jag tar nog och ger den 3/5 blööbies ändå. Så blir det typ mittemellan då (:

Wallander Kuriren.
En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb. Klubben anlitar våghalsiga MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret var en av dessa kurirer förstår Wallander att det finns krafter utanför MC-klubben som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen. Informationen är tagen från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Det är först när Wallanders kollega, Isabell blir brutalt överfallen i sitt hem som han förstår hur långt dom är villiga att gå för att uppnå sina mål.

Eftersom så många sagt att denna Wallander filmen inte riktigt uppnådde samma mål som föregående Wallander filmer så hade jag inte så höga förhoppningar om filmen vilket nog ledde till varför jag tyckte den var så bra. Den är helt klart 3.5/5 Blööbies. Ingen tvekan om saken.



För gammal för puben.

Det finns en åldersgräns för att komma in på en pub för att man inte ska vara för ung. Men när vi satt på Stinsen i lördags så satt där ett par i kanske 80års åldern. Såg bara gubben först och det var lite sött faktiskt, att man fortfarande går ut och så men sen senare så såg jag hur gumman tog sin rullator och gick iväg.  Då hade dom tydligen blivit ombedda att gå därifrån. Visst kanske inte passar sig så bra bland allt folk, när det är sådär fullsmockat men ändå. Vem kunde tro att det fanns en maxgräns på puben? ^^

ByeBye Baby.

Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, typ hela dagen och det är inte bra. Jag ska ta mig vidare till soffan och kolla på film men mami sitter där och låter mig inte glo på film så då kan jag egentligen lika gärna sitta här. Men nej ska göra ett försök att komma in med en fot och få sätta igång Wallander filmen (; hihi..

Söndagsgodis!

Fegge & hans vänner ringer 118100 för att busringa men är inte beredda på slutet som bara är så jävla bäst HAHA!

Veckans.



Det blir en jämn kamp mellan dessa två låtar:

Dj Fegge - Gonna get ya


Ola Svensson - Sky's the limit.

Mirror Mirror on the wall.


Jag älskar att flumma.. It's fun (:

910 sms senare...

Sen jag fyllde på luren och fick gratis sms så har jag skickat så många sms. Det är ganska duktigt gjort för jag är ju annars inte den aktiva personen. Har till fredag på mig att skicka dom andra 2090 fria smsen (; höhöh..


This is for you.

FEGGE FEGGE FEGGE FEGGE, nu är du med på ett hörn (; höhö.

Sunday without sun.

André kom och hämtade oss inatt så åkte vi inom donken och fick nattamat (: hihi. Sen åkte vi inom Andre där han skulle hämta saker sen hem till Pernilla och så sov vi där. Somnade på fem röda och sov väldigt gott i hennes bäddsoffa (:

Idag så var jag mest seg, ja jag är egentligen det fortfarande men .. Gick ner och åt pirog till frukost med ett glas oboy haha. Konstigaste frukost jag någonsin ätit, men de gick ner och var himla gott, tyckte nog Pernilla också (: Sen gick vi upp igen och pratade och Pernilla försökte få igång datorn och tillslut funkade de ju (;

Sen var det dags att åka hem, fick skjuts till Frida där min bil stod sen körde jag motorvägen hem. Där va en idiot på vägen, och hur vet jag att de va de? Jo för han körde mc tillsammans med en tjej som åkte och han körde också väldigt snabbt (jag vet för jag gasade efter) och han hade INGEN hjälm på huvudet. Då har man nog inget att skydda heller för då hade man tänkt lite. Alltså nej...

Ja sen kom jag hem har tagit av mig jeansen och sitter nu bara i tunikan men ska byta kläder sen. När jag orkar (; haha. Hade velat bädda ner mig i sängen & glo film men de kan jag ju inte då min skärm är cepe så får väl ladda över filmerna på hårddisken och slänga mig på soffan ist. Mysigt värre, men med något som saknas. men de skriver jag inte (; hihi..

Nej så att nu ska jag sluta babbla. Vi hörs (:

Sängbuddies (;


Veckans.


Veckans roligaste: Hbg-festivalen.
Veckans tråkigaste: Särarna.
Veckans bästa: fredagen (:
Veckans sämsta: tråkig planering kom på tal ):
Veckans ätbara: Cheeseburgare (;
Veckans person: Zindy (visst ingen person men hon får platsen ändå).
Veckans arbetsinsatts: -
Veckans önskan - Få helgen snabbt (;
Veckans I like - puss
Veckans mysigaste - same.
Veckans störigaste - Särarna.
Veckans skyldighet - Hbgfestivalen :P
Veckans rörelse - shakade asset på dansgolvet.
(min egenkombinerade lista)

Gårdagen i ord.

Så körde hem till Frida i 170 och fick en bil efter mig på motorvägen o blev lite skraj, körde in på snigelsidan och när jag blev omkörd satt där två killar o stirrade på mig. Ja jag är tjej, kanske hade bråttom? haha..

Steg in hos Frida med andan i halsen sen öppnade vi drickan och började, snapsade lite sourz också. Sen trillade Pernilla in och vi drack och pratade tills det var dags att åka. Fridas mamma kom och hämtade oss och vi åkte till Klippan och hoppade på tåget där.

In på knutan och sen gick vi ut till tivolit och där men gick tillbaka lika snabbt igen. Blev in på Stinsen, Tapaz och avslutade inne på Crom där förövrigt min tröja försvann. Pallade inte ha den på när jag dansa så la den på golvet tsms med Pernillas tröja men när vi skulle hämta dom va min tröja borta. Kul ..

Träffade även Martin inne på knutan där han stod med Vickie och dom, kramade han hur mycket som helst inte sett han sen han slutade som elevassistent åt Simon i typ tvåan eller något sånt så va verkligen kul att se han. Hihi.

Sen att där var särare ute är inget ovanligt för när vi gick till tivolit så gick ett gäng killar bakom oss och en typ sprang framför mig och stanna o stirra på mig så jag fick stanna när jag sen gick märkte jag att någon höll fast i mitt hår, menar hur moget är det? Och i kön till crom trängde sig några och började typ mucka och en annan kom i hundranittio och trängde sig och typ slängde iväg mig som en fjäder. MOGET MOGET MOGET!!

Hm sen då? nej det var nog det mesta tror jag. Tog dock inga bilder igår, lämna kameran hemma. Nog lika bra annars hade kanske den varit väck den också? idk haha..

Gårdagens klädsel.


dock svarta klackisar (;

Veckans blogg.

Jag har tydligen blivit nominerad till veckans blogg inne hos Ebba och jag tycker ni kan va snälla o ge lite feedback då jag bara har min egna röst haha. Jag är nummer 18 så hade vat kul om någon gick in och röstade på mig där (: Klicka här så kommer ni direkt in i inlägget.

Då beger jag mig snart iväg.

Efter mycket om och men och väldigt mycket letande så har vi äntligen fixat så att vi även kommer hem från HBG. Så jag ska göra vid mig nu i stress och sätta på mig kläder o sånt shit så att jag kan åka iväg och förfesta hos Frida sen tar vi tåget in antingen 20.52 eller 21.52 Blir nog bra...

HBG FESTIVALEN DAG 2 HERE I COME ;D hahahaha.

Så have a nice saturday så hörs vi imorgon (; hihi..

Nu kallar duschen..

Klockan blev helt plötsligt väldigt mycket och ska jag iväg är det väl lika bra att vara redo? Så jag ska hoppa i duschen nu och sen får vi se vart det bär av (: hehe.. everything is messed up and now i feel alittle bit hangover :P

Haft besök.

Satt vid datorn och sånt sen hörde jag dörren öppnas och ringning på dörren. Då kom min morbror hit och skulle göra något med caddyn så pratade lite med han, sen kom Lollo för att hämta sina saker så vi satt på trappan och snacka lite medans hon rökade sina highteck cigg hehe. Värsta asken till, väldigt coolt (;

Sen tog hon sina saker och vi sa hejdå sen har jag mest suttit här o ugglat. Varit aktiv med telefonen, får dock ingen klarhet i något så det blir nog en hemmakväll ändå? idk. Vi får se, ska nog inte säga för mycket för jag vet ju ingenting ändå :P hehe..

I pimped my ride.


Nu sitter denna söta sak på på rutan i min bil. Luktar dessutom väldigt gott (;

Mina vita skor..

.. är inte så vita längre.
(tänkte det var något ni ville veta:P)

My new partymusic.


and it's good (:

Fyllemat är bästa maten.

Kan jag tycka, vi drog ju in på kebabhouse eller va de heter och jag beställde mat, konstigt nog med en massa sånna starka saker? sen när.. hmm jaja åt hur många som helst sen brann det i munnen baaaaaah..

Kanske drar till stan ikväll ändå? Allting är som en berg-och-dalbana men det är roligt. Får se, för Frida verkar iaf sugen så får hoppas att det ordnar sig på ett eller annat sätt. Annars blir det kanske soffan och smsa hela kvällen. Eller så blir det kanske dra ut anyway. Fast för plånboken hade de egentligen varit bäst att stanna hemma, jag är ju inte rik direkt. Jag menar jag har ju långtids-semester och då har man inte råd alltid (; höhö..

Nej jag tror hustler väckte mig för nu är jag minsann inte död längre. Visserligen mår jag inte jätte bra i magen men det är priset det kostar att ha en roligkväll dagen innan :P höhö.. Nej ska nog sluta babbla nu och ösa musiken igen. Speciellt en bra låt. Ska youtuba den och se om han lagt upp den isåfall kommer jag också lägga hit den här (;

Bye for now my ladies.


Ni ligger i lä.

Detta kallar jag fan BÄST!! Bakis och knappt vaken ändå slår jag mitt förra rekord och ligger nu på 177000 istället för 161000 skillat och kungat eller vad. Jag är kung kung kung på detta spelet (; höhö.

Vill ni veta en sak?

De får ni ändå..

Jag tycker det är mysigt att pussas (;

Mina bilder är mina, don't touch!


Fia med hutt, och glasen är så söta (:

Dubbelt upp (;

Så mycket för bilder från förfesten haha. Men detta var dom (;

Ändrade planer.

Wööp nu blir det inget festande ikväll ): Tråkigt men sant.

Aktuell bakgrundsbild.

Många anledningar till att du kommer på tal så mycket nu,
skulle nog visat min kärlek förut också.
Cause, your all the love I'll ever need <3

Plötsligt händer det!


Bara 25 Kronor men brukar aldrig ens vinna det,
men plötsligt händer det (; höhö.

Hahaha!

Glömde ju nämna kvällens bästa:P
Vi åkte ju tåget till HBG men när vi var typ i bjuv eller något började kissinödigheten komma fram på Sandra och hon kunde verkligen inte hålla sig längre och blåsan skulle sprängas och de ena med de andra så när vi va i ramlösa fick vi hoppa av. Kissade där på stationen in no where hahaha.

Sen lagom när vi va klara kom ett nytt tåg o vi hoppade på och åkte in. Det var precis som de va meningen att man skulle kunna ta en kissepaus för att sen hoppa på ett nytt tåg (; mehehe..

ÖS!!

Så tjejerna blev hämtade där vid fem men Lollo skulle komma hem till mig så vi körde hem jag gjorde vid mig de sista, Lollo kom och ja dom andra gjorde vid sig också lite sådär smått. Sen satte vi igång med Fia med hutt och shottade en massa och sen körde vi sanning & konka och sen va vi på de ..

Åkte till Pp vid åtta för att Lollo skulle äta lite mat sen tog vi tåget där tjugo i nio. Jävla massa folk och sen in på toaletterna där uppe ,. In på Stinsen och sa hej till alla vänner (: Sen ja blev det fest och ännu mer dricka och shottar blev det väl mest ändå. och lite xider mahaha..

Sen var vi nere på crom lite också.  och kebabhouse sen var det dags att åka hem (: Hade iallafall väldigt skoj (: som alltid! hihi..

och ikväll blir det mer ös, bara att vakna till liv och på de igen (;
Hade tagit en cider till frukost om jag inte skullat köra sen:P höhö. Nej men godmorgon iaf (:

Herregud hahaha

Jag gick upp för bara ett litet tag sen och är verkligen inte hurra idag. Jag tog cocacolan jag fick till maten igår och klickade upp den burken och kolpade nästan hela. Fy fan va gott de va (;

Idag är en sån dag man gärna haft en bärbar dator så man kunnat ligga kvar i sängen och bara slöa..

Ikväll är det;


som gäller ofc (; höhö..

Åskan ligger över huset.

Så nu är det dags att stänga ner datorn och därmed musiken ): wööp. Men har väl säkert någon musik på skiva redan som går att lyssna på. Har iaf precis kommit ur duschen ska föna håret och sånt sen sticker jag direkt iväg och fixar drickan, dipp till minisyrran och hämtar tjejerna sen är det förfest som gäller, wihooo :D hehe..

Så hörs när helgen är slut, hepp hepp..

Hemma och kan pusta ut.

När jag kom hem hämta jag dirr mobilen som jag glömt hemma så såg jag mess och ringde till Sandra dirr eller ja jag slog fel nr och hamna hos någon Fatima men sen ringde jag Sandra :P Ska köra och hämta dom senare ikväll, inom systemet och köpa en ny sourz till sandra o dom sen ska vi hem till mig och fiesta. Kommer nog bli riktigt roligt.

Har laddat upp med snurrspelet och fia med hutt så det är drickas som ska göras:P Musik vet jag inte om jag ska bränna eller spela från datorn får se va som finns tid till. Ska iallafall i duschen om en stund sen på med kläder o sånt sen driva iväg. Helgen är full laddad och som de skrevs igår så börjar helgens festerier hos mig ikväll & slutar i Sandras säng natten till söndagen så det är fullt ös medvetslös (; höhö.

Nej ska testa mina nyinköpta strumpbyxor nu och se vilken av modellerna som ska bäras. Vi hörs kanske senare. Annars ha en trevlig helg och suplugnt ni festglada (;

Kvällens dryck.


Sourz, yuuuuuuuuuuuuuuuuum (;

En dag på familia vs. city gross.

Drog till City Gross & Familia med familjen innan i middags, drog in i dom flesta intressanta affärerna på famila i hopp om att hitta en 'Ytteröverdel' till kvällens festerier men icke. Jag hittade ingenting dock kom jag därifrån med ett nytt underklädesset som nog blir månadens bästa köp haha ..

Sen in på City gross där jag fick tag på sånt spray till håret som man har innan man fönar och plattar. Skyddande spray som också är en bra investering då jag nästan alltid fönar håret efter jag duschat. Vet ju att de sliter men gör också håret finare och luftigare så... Tog allt vi skulle ha där sen stack vi därifrån och inom Klippan där det blev Stigs Auto, Skrädderisak, Systemet och Storköpet.

Nu är vi äntligen hemma igen vilket är väldigt skönt.


Godmorgon!

Blev väckt för en liten stund så jag är egentligen inte så pigg. Satt uppe till kanske halv två sen råka jag sätta batteriladdaren på knappen så strömmen stängdes av till datorn. Smarto ^^, Så då orka jag inte sätta igång den igen utan la mig i sängen och somnade faktiskt ganska så snabbt. Sovit bra har jag också gjort då jag knappt vaknat av rullning alls. Göttans..

Så nu ska vi snart bege oss iväg mot familia trakten, jag ska se om jag hittar något att ha på mig imorgon. Vet redan kvällens outfit ifall det inte blir för kallt vill säga. Aja får väl dricka desstu mer? haha nej kanske inte men men.

Trevlig helg (:

Ikväll blir det partay!


Det är fredag! (;

Så nu är det bara snack om timmar sen är den fullspäckade helgen minsann igång. Hbg-festivalen hela helgen och det ser jag framemot som sagt hehe. Allt börjar ikväll hemma hos mig och slutar natten till söndagen i Sandras säng.. Blir nog superduper bra skulle jag gissa på ((:

nu är det också snart dags att sova, ska försöka hinna med lite olika saker som ska göras som att tex åka och köpa en shotflaska på systemet (förövrigt första jag köper på systemet sen majmånad). Stolt. Minskandet har hållt i sig och lär tyvärr snart va uppe igen för flaken börjar ta slut ): wööp.

här får ni en låt att dansa till;

Nej om man skulle krypa ner i sängen och nanna kudden. Natti!

En sleden torsdag.

Så efter att vi kom hem från Trelleborg så körde jag till Öa för att lämna brushans mobiltelefon som han glömde, lämnade även Sandra på gotteboet där hennes mamma väntade sen körde jag hem igen.

Suttit vid datorn och glott, letat lite jobb och sprungit och varit social i köket, sen försvann familjen över till grannen och är där och har det trevligt. Jag satte på mig mina nyköpta kläder och känner mig faktiskt en aning snygg i dom (: Det blir morgondagens outfit no matter what (; höhö. Behöver nu bara ha någon typ av armvärmare så att jag inte går i bara linne för det är en aning för kallt även om det ska föreställa sommar nu (; höhö..

Drog över för att se om dom tyckte de funka bra med dom kläderna och de tyckte dom, dock tyckte pappa bara de ifall jag körde o köpte snus åt han så de gjorde jag haha. Även om det bara va på skämt (om ni inte förstod d). Tog med mig syrran så körde vi ner till stattan. Inom snabbt sen hem igen.

Nu sitter jag här, spelar lite spel och lyssnar på musik och allmänt längtar till imorgon (:
Någon mer som ska till Hbg-festivalen i helgen?(:

Kamera flumm!


En vanlig fredageftermiddag (;

Haha detta va tider?


Denna låten var ju inte en plåga ett tag iaf :P Ändå får jag lust att festa (;

Hej mitt namn är My,

och jag är alkolist.... (ungdomsalkis?).
Alla blir så sociala på ett annat plan när man festar, konstigt man vill festa.
När jag väl börjar dricka så dricker jag till botten.
Jag längtar aaaaaalltid till helgen..

Hej mitt namn är My och jag är helgalkis, vem är du?

Dagens lilla äventyr.

Så vi begav oss iväg på ett litet äventyr idag.  Sandra lånade duschen och sen fixa vi vid oss lite sen hoppade vi in i bilen tillsammans med syrran & pappa som trampade på gasen. Syrran lämnades av i Perstorp och vi körde vidare, på motorvägen och sen på en annan motorväg. Tog en liten frukost påvägen sen körde vi vidare. Några minuter efter två hade vi hittat parkering och hittat stället jag skulle till. Stod där och hade en aning ont i magen o sånt, fick gå på toaletten och kissa sen blev klockan tjugo över och jag sa typ hejdå till pappa och stod där på "marknaden" i fem minuter till med Sandra sen lämnade jag henne också och gick in på restaurangen.

Presenterade mig och sa att jag var där för en anställningsintervju och frågade efter kvinnan jag fått mailen ifrån. Satt mig ner i soffan och checkade instället, där var två i personalen och båda var unga och mitt första intryck när jag såg P (kvinnan jag fått mail ifrån) var att jag hade nog kunnat trivas där med den unga personalen och lokalen i sig var verkligen mysig.

Jag fick berätta lite om mig själv eller lite av vad jag gjort. Hon ställde frågor som jag egentligen tyckte va lite dumma för jag skrivit dom i mitt cv och sen visade sig att det bara var tre personer som jobbade och vi insåg båda två att jag nog inte skulle kunna ta kockjobbet för jag hade nog inte klarat allt de dära själv. Njae. Dock började hon prata in servering och baren i och innan jag gick skrev jag ner mitt namn & nr sen skrev hon ner servering & bar. Vi får väl se om jag någonsin kommer att få åka ner och jobba.

Blev iallafall lite besviken, för det känns som att dom inte ens läst igenom mitt cv och sånt för då hade dom nog inte ens bett mig komma dit. Om dom behövde någon med mer erfarenhet i köket än jag hade var det bara onödigt. Som pappa sa 4timmars körning är kanske inte världnes roligaste. Men nu har jag iallafall fått vara med om detta också och det kanske kan ge något i längden även om det kändes som liten kaffe & prat bara. Inget sånt jag föreställt mig med ett skrivbord och 100frågor. Men detta var också bra, kändes inte konstigt. Aja bättre lycka nästa gång?

Sen efter jag varit där gick jag in på köpcentret och hittade Sandra på Gina där vi köpte ett par shorts sen in på H&M och där köpte jag två linnen och nu är vi fit for fight tomorrow (; hehe.Eller något.

Nu ska jag söka jobb i High Chaparall inför nästa sommarsäsong. Kan nog bli roligt om man skulle få jobba där, säsong jobb är något av de roligaste som finns (: hehe. Aja jag är fortfarande glad. För påvägen dit blev jag lite skeptisk, skulle jag hitta dit själv? och hade jag pallat 4timmars körning om dagen? Jo ifs hade jag kunnat stå ut med de för ett jobbsskull men Trelleborg ligger ganska långt iväg...

Keep up the good work..


Vår lillördag!

Så gårdagen gick till på följande att jag satt vid datorn ända tills Sandra knackade på dörren. Sen så satt vi först i köket och snacka lite och jag åt kakor, sen gick vi ut och röga sen började familjen att grilla och vi satte oss vid tvn. Väntade på att grillandet skulle bli klart. Grannarna nextdoor kom också över så satt vi ute i partytältet och käkade, snackade, skrattade och drack lite. Kallar inte de lillördag för inget (; hehe..

Efter ett tag så blev klockan tio och vi gick in och startade filmen Collage följt av skräckfilmen mum and dad som förövrigt var sämst.se (; haha.. Sen vid halv två tiden gick vi och la oss, snackade oss fram till halv tre sen skulle vi sova. Jag försökte och försökte sen va kl halv fyra och sen halvsov jag mig igenom natten. Vaknade nio imorse och nu ska vi snart åka iväg. Ha en underbar dag, snart är det helg! (; hihi.


Nattligt besök (:

Om en stund, kanske en timme? så kommer Sandra hit så ska hon sova här inatt. Blir nog väldigt skoj tror jag. Vi ska kolla på film, snacka och ha fun sen imorgon ska vi på äventyr hahahah.. Vi får väl se hur det slutar (:

En vinst.

Minisyrran kom in förut med en trisslott till mig, jag brukar aldrig vinna så jag höll tummarna och sa vinst vinst vinst sen började jag skrapa och vann, wiho.... 25 kronor (x men det är bättre än inget och för de kanske jag kan köpa en högrevinstlott? idk. hehe.

En tidigt morgon i OD.



Nothing to say.

Sov bort dagen mer idag än igår, soffan får nog bli min nya sängplats. För det är så obehagligt att man aldrig riktigt sover. Tog en dusch ihop om att vakna till liv, men I'm having a bad day (igen). Punkt slut.


Dags för sängen, bums!

Ja nu har jag dröjt ut på det tillräckligt nu ska jag minsann i säng. Godnatt på er (:

Nattens tidförtriv.

Sitter på FB och spelar Bejeweled Blitz, alla dom gamla resultaten hade försvunnit vilket gjorde mig lite ledsen då jag hade 160tusen något men efter två försök klådde jag det gamla och ligger nu på 161,300 poäng. Yeay, en applåd för mig (; Suttit och spelat ett tag nu så borde kanske tänka refrängen egentligen. För va vaken till halv sju igen vill jag knappast.

men men.

You and Me <3


You're all the love I ever need.

Du är så söt min kära lilla vovve, du är så söt min kära lilla hund.
Du är min bästavän min kära lilla vovve, och du finns hos oss en till stund.

Kvällsbreak.

Så mami&papi åkte till donken och hämtade hem mat tillsammans med nextdoor Carita. Så käkade jag vid tvn tillsammans med töserna och hade även litet besök av Hampus grannen snett över. Jaja åt upp maten, kollade lite på film sen satte jag mig här och spelade. Bölade lite till, tårkade tårarna och bara mös lite..

Nu hade jag tänkt gå över till nextdoor grannarna och vara lite social, kanske kan vara skönt o få lite friskluft och rensa skallen lite. Bara ta en liten paus från vad som nu än man vill ta en paus från.

Imorgon eftermiddag kommer Sandra hit, så blir det film och sånt sen ska hon sova här (: Alltid trevligt.
och snart är det helg och det längtar jag till av en hel del anledningar, några hemliga och några som får vänta tills senare, annars får jag inget att skriva om då helgen närmar sig (; höhö..

Aja trevligt kväll..

Maybe another day.


Right now it's just a big mess...

Med det bra kommer något dåligt.

Har nu fått min exakta tid och är faktiskt väldigt uppspelt över det, jag är nervös och helt hyper. Vet inte vad som väntar, vad jag ska göra för att få det att bli bra eller något. Allt är ovisst och det skrämmer mig. Men ändå kommer tankar i huvudet över att jag borde klara det för mina papper är inte speciellt starka, kommer jag så långt borde jag klara hela vägen. Jag verkligen borde. Jag vill. Jag måste.

Men som alltid kan man inte få kakan och äta den med. En planering har börjat, en dålig sådan. En tårframkallande sådan, du kommer att fatta allting innan det hunnit bli av. Nej men mina ord stannar i mitt huvud. Ända jag kan säga är att jag vill pausa tiden och bara va...

[edit]
kanske du inte alls kommer hinna fatta, vad jag ist önskade var att jag fortfarande var ett litet barn så att jag också slapp fatta vad som händer.

Sötast i världen.








Huset är fullt igen.

Efter att jag skrev sist la jag mig på soffan, kollade film, satte mig vid datorn och spelade lite mer men tillslut så somnade jag och sist jag kollade på klockan var den halv sju. Så ja jag trodde jag skulle sova bort hela dagen något extremt pga det men halv 1 var jag uppe och det är jag glad över.

Dock var det för päronen & töserna kom hem då, så snackade dom lite sen har jag typ legat på soffan hela dagen och kollat på film. Filmerna kommer upp med recension senare skulle jag tro (:


Min bästa accesoar.

Är mitt leende och det finns med mig nästan all the time. Cause I'm a happy person.

snart fyra på morgonen.

Godnatt eller ska man egentligen skriva godmorgon? well anyway så ska jag nu slita mig från datorn och lägga mig på soffan se någon film tills jag somnar. Även om soffan inte var en bekväm sovplats väljer jag den inatt igen (; Så sover jag kanske inte bort hela dagen ..

Så under natten har jag mest spelat på FB, lyssnat på filmerna från tvn och haft mitt nattliga sällskap som hållt mig vaken aswell. Men nu får det vara slut för mina ögon börjar bli trötta en aning. Så nu säger jag godnatt och ha en trevlig tisdag. Själv ska jag finna mig själv och typ förbereda mig inför min lilla intervju, för jag vet ju inte hur det går tills så lika bra att börja i tid. Blir bättre sen när jag pratat med daddy när dom kommer hem , vilken dag de nu blir?

Nej godnatt på er!!

My yesterday!

Så det har regnat en himla massa, himlen bara öppnade sig och det vräkte verkligen ner. Åskan kom också, och den var riktigt nära small som ett pistolskott en gång och då var det 1sek efter blixten så antar det var nära. Mullrade och åskade väldigt högt och regnet slog mot marken väldigt hårt.

Körde till byn och hämtade hem pizza och köpte typ läsk & popcorn sen åkte vi hem och käkade, dammsugade mitt rum och slängde in mina sängkläder i sängen och mina rena kläder i garderoben sen väntade jag bara på att tiden skulle gå.
Fick mess från Pernilla som tyvärr blev kvar på praktiken för länge för att hinna med att komma till mig så jag satt och väntade på Frida & Sandra som skulle få skjuts hit av Danne.

Dom anlände och vi började snacka en himla massa and I do like Sandra coming out of her shell (; hihi.. Snacket var igång sen blev Sandra sugen på pizza så det beställdes sen körde vi ner och hämtade och körde ännu en gång in i en fet regnskur. Hem, snackade lite mer, startade en film sen en till och då blev det att vi missade mesta delen av filmen för snacket var igång igen. Mycket trevligt om jag får säga vad jag tycker (:  Blev dock inga bilder idag men vi överlevde ändå hehe.

Ses på lördag igen snuggingar (:

Vilket väder.

Regnet öser ner utanför mitt fönster och man hör hur hårt det träffar tältduken och landar på marken. Känns nästan som det är sekunder ifrån att börja åska men det hoppas vi inte på, absolut inte..

Somnade någongång där mellan halv fem och fem imorse vilket resulterade i att jag inte gick upp föräns halv ett idag, med nöd och näppa. Det ringde på dörren för andra gången så va tvungen att gå upp och göra något åt det, sen startade jag en film som jag sedan gick ifrån. För har suttit och spelat lite Bejeweled Blitz på FB.

Samt pratat lite i telefon, tack och lov ordnade de sig med skjuts och sånt för tjejerna så dom kommer hit runt halv sju kanske. Blir nog mysigt, ska se om jag kan få hem någon mer rolig film så dom får mer att välja på. Sen ska vi iväg och handla också, köpa hem popcorn och sånt. Kanske även pizza för det tjatade lillebror om igårkväll men vi får se..

Nu har regnskuren dragit sig bortåt lite, men kommer säkert på besök snart igen. Aja trevlig start på veckan, not.

Homecoming trailer.


En ny skräckfilm jag vill ha i min samling faktiskt (: hihi.

Walled in - Filmrecension.


Det är en skräckfilm med Mischa Barton (tjejen från OC), hon är typ en sån person som undersöker rivningsprojekt. För att kolla hur mycket dynamit osv som behövs för att riva husen och så. Hon kommer till ett hus som då ska rivas där folk en gång i tiden hade blivit mördade, dom hade blivit inmurade i väggarna levande och mystiska saker händer osv. Den var faktiskt spännande redan i början, lite i mitten och i slutet så det borde ju räknas som spännande filmen igenom.
3.5 av 5 möjliga får den av mig ..

Lever vi i en mans värld?

Jag kan tycka att det verkar så. Det är dom som får dom högre lönerna även om vi utför samma arbete. Det är dom som får tabba sig på samma sätt som en kvinna utan att det blir en lika stor skandal. Det verkar som att dom är saints även om det egentligen inte är så. Det finns många frågetecken som nog egentligen ingen kan svara på..

I rest my case.

Glädjetårar.

HEJ VÄRLDENS GLADASTE MY ÄR HÄR ((:

Kollade igenom mailen som jag brukar och såg att ett var svar från ett av jobben jag sökte härom veckan. Tänkte det är väl som vanligt "Tack för din ansökan, vi hör av oss om det är aktuellt!", men sparade ändå de till sist.
När jag öppnade det stod det "Tack för din ansökan, har du möjlighet att komma ner och presentera dig......." Jag läste texten om och om för att va på säkra sidan att jag inte missförstått sen började jag att böla, sprang in till brushan och my berättade vad som hänt med gråten i halsen, skicka iväg ett sms till pappa som sen ringde upp mig så berättade jag och sen berätta allt för syrran när hon kom ner.

Jag är lyckligast på jorden för denna lilla sak. Säkert lite överdrivet i era ögon men jag tror inte ni riktigt förstår hur jag känner. Jag svävar på moln bara av att få ett sånt possitivt svar då jag aldrig fått det förut, jag har heller aldrig varit på arbetsintervju så bara de kommer bli ett helvete, men jag hoppas för allt i världen att det går bra, att jag klarar mig igenom de och att jag kan få jobbet. Jag vill verkligen verkligen verkligen! (: HAPPYFACE ((:


En liten kvällstur.

Gjorde middag förut, blev makaronilåda på makaronerna från gårdagens middag. Blev ju gott fast de va första gången jag gjorde de (; Sen tog vi bilen och körde till Öa där jag tankade och dom handla cigg. Ja jag fick först smått utbrott då kortet inte funkade, sen insåg vi att de va ett preemkort och vi stod på statoil. Jävligt smart (; haha..

Nu ska jag lägga mig på soffan igen, that's my sundaylife (;

Veckans mest spelade.



Ola Svensson - Sky's the limit.
Detta är min egen sommarplåga, cause i just love this sooong so much :D

Veckans lista!


Veckans roligaste: 20årsfesten i fredags (:
Veckans tråkigaste: Vädret.
Veckans bästa: leendet på läpparna.
Veckans sämsta: dåliga tankar.
Veckans ätbara: Tacos.
Veckans person: morfar får den bara för han fyllde år (:
Veckans arbetsinsatts: Hjälpte till lite innan festen ifredags, räknas?
Veckans önskan - karriären som vanligt (;
Veckans I like - Våran "Grisen har blivit 20"
Veckans mysigaste - kramarna imorse från töserna.
Veckans störigaste - huvudvärken.
Veckans skyldighet - fanns nog ingen denna vecka.
Veckans rörelse - shakade asset på dansgolvet i fredags (;
(min egenkombinerade lista)

Sunday and it feels like it.

Ja i hela vädret, kroppen, tiden allt stinker bara söndag.. Jag har legat på soffan och glott på film, började med The Woman eller något och den var inte så himla bra i mina ögon och nu håller jag på att se fired up en komedifilm om två killar som hamnar på ett cheerleadingsläger med 300tjejer, drömmarnas land.

Tog en paus efter att jag fått ett litet telefonsamtal från min granne, fixade med disken och tog ut Zindy en sväng sen nu sitter jag här och spelar och slog mitt gamla rekord, i'm still awesomer (; höhö..

Ska snart tillbaka till soffan, todays bestfriend (;

Ärligheten ska fram.

Jag har faktiskt inte kommit från datorn sen jag sist skrev, har varit inne och glott på FB, spelat de lilla spelet ett tag och bara nördat mig.. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i soffan och glo på någon bra film (: hihi..

I'm awesomer (;

Ett kul tidsfördriv är Bejeweled Blitz på FB, man har en minut på sig att samla ihopa poängen och inatt fick jag 112,400poäng och skrev 'cause I'm awesome' sen idag slog jag det och då får de ju bli awesomer (; haha. Vet att de ordet inte finns men jag tyckte de skulle få finnas och nu gör de de (; För de är vad jag är awesomer :D

Huset för oss själva.

Nu är det ff & ts vilket innebär att mami, papi & töserna har begett sig iväg på sin lilla semster. Det är ingen som vet hur länge dom blir borta, inte ens dom själva. Men typ 2-4 dagar så vi får väl hoppas dom får kul. Dom ska åka upp till vår barndomssemesterort för när jag själv var liten åkte vi alltid till gränna och campa någondag.

Vaknade av att pappa kom in med lite pengar & bensinkortet så jag kan tanka lilla Dagge, sen gick jag upp medans dom packade in dom sista sakerna i bilen. Papi fick ta en fedestor fästing från Zindy. Alltså det är något som äcklar mig så är de fästingar och de kvittar vilken storlek det är på dom, fett äckliga ändå. örk.

Ska lägga mig på soffan & glo film nu, va annat kan man göra denna tiden på dygnet när solen är långt långt borta? exakt (; Nej men ha en trevlig söndag även om jag råka kryssa den dagen i kalendern nu för jag trodde de va måndag men iallafall (: have a nice day! (:


Once again I'm home.

Kom nästan precis innanför dörren och är ganska sleden om jag får utrycka mig så. Iförgår begav jag mig hem till Sandra och var med och förberedde lite inför festen, gav Saga sin present och sen inväntade vi gästerna. Allt folk trillade in ungefär samtidigt sen började drickan kolpas och vi inväntade fint maten.

Tillslut var grisen klar och vi fick hugga in i krubbet som bestod av Helstektgris, potatisgratäng, sallader och bröd. Väldigt gott faktiskt och sen blev det tipsrunda som avslutades med att hitta på en sång med orden "Saga, Stidsvig, Sommar, Gris och 20" i innehållet och melodin skulle vara här kom pippi långstrump. Jag Lollo, Jonna, Jeffe & Jonatan kom med denna låten;

Grisen har blivit 20 tjolahoptjolahej tjolahopsansa.
Grisen har blivit 20 tjolahoptjolahejsansa.
Har du sett min Saga, min söta lilla Saga.
Har du vat i Stidsvig, där är sommar varje dag.
Grisar på systemet, Svinar ner problemet.
Comon baby shake that thing, tingalingaling.
Grisen har blivit 20 tjolahoptjolahej tjolahopsansa
Grisen har blivit 20 tjolahoptjolahejsan sa
NÖFF.
(och vi vann, yea, äran och sen att sjunga låten ännu en gång haha.)

Sen flödade drickan och senare på kvällen var även dansen igång. Musiken var faktiskt helt okej med Ted som Dj och det blev en blandning av ungdomsmusik och dansmusik då detta var en blandfest av 20årsfest & lite grisafest eller va man ska säga. Jag hade iallafall väldigt trevligt och blev upptvingad att dansa många ggr även om jag helst suttit ner:P Men de va roligt och kvällens dansmästare va lätt Tomas, synd jag inte filmade men lätt hetast hahaha (;

Sen igår så vaknade vi runt 12 tiden men va försledna för att gå upp men halv två fick vara nog. Satt i köket och snackade lite kelade med kisungarna och slappade på soffan sen begav vi oss ner till Mölletofta och handla gotte inväntade Saga och Olsson sen kollade vi på film. Kolla någon sleden film som jag somnade ifrån "Ta mig i trissor in i fågelholken" eller va den lilla svarta fåglen hela tiden sa hahahaha ^^ Sen ble d lite film från tvn och sen körde jag hem.

Sjöng hela vägen hem, och enbart låten Angels (; hehe. Fun fun fun. Får ju roa sig bäst fasen man kan när man kör på natten helt ensam och jag klarade mig ganska så bra ju (: Bilder kommer på FB senare och ja helgen har varit helt bra (:

Nu ska jag snart bege mig i säng och sova, ha de så bra allesammans (:

Snart börjas det!


Har fixat vid mig nu och är alldeles strax klar att köra hemifrån. För ikväll är det som sagt in i dimman som gäller.
20års fest för Saga och det kommer vara röj så att säga (; hihi. Kommer nog bli riktigt kul.
Kameran är redo, batterina är laddade, mobilladdaren ska med, kläderna är på och humöret är inställt på fest, drickan är fortf. i kylen och båten är i bilen. Jo så att jag är på G (:

TREVLIG HELG :D

En glad nyhet (:

Pappa fick precis ett sms från sin syster, igår fick vi syskon vårt första kusinbarn (: wii Grattis Cecilia!

Mardröm.

Jag fortsätter drömma sånna drömmar som jag önskade var över för längesedan.
Nej nu ska jag inte tänka mer på det, nu ska det fixas saker innan jag sticker sen i eftermiddag.
Ska ta min tvätt från tvättställningen, jag ska hinna äta något, njuta, lyssna på musik, packa ner kläder, hitta kläder för kvällens events och packa ut allt i bilen. hm blir nog bra (:

Ska iaf ut i de fina vädret nu, have nice weekend (:


En "fobi" mindre.

Ni vet dom där flygande långben insekterna. När jag var yngre var jag väldigt "rädd" för dom, jag sprang så fort jag såg en sådan och rörde verkligen inte dom över huvudtaget, nu kommer sånna in i rummet väldigt ofta eftersom fönstret är öppet och ljuset tänt men nu tar jag dom bara i handen och slänger ut dom igen. No big deal (;

Movie time in the night time (:

Har precis kollat filmen "Extreme Movie" den var ju ganska rolig men sån töntigtkass bra, men han som spelar Shagge i Schooby Doh var med och sa sånna roliga påstående som man skulle tänka på när man hade sex, där skrattade jag åt många faktiskt haha..

   
Nu ska jag sätta igång "Balls out Gary the tennis coach" så får vi glo på den sen är det nog dags för sängen. Idag slipper jag iallafall att kolla helt ensam för My och brushan håller mig sälle, vilket är himla skoj (: Nej ska bege mig nu men ha de bra så hörs vi imorgon eller något! (:

Who am I?

När jag ser på Desperate Housewives och jag ser Susan och hennes problem att vara singel att hon hela tiden behöver något för att känna sig hel så tänker jag lite på mig själv. Jag är exakt, precis ....... tvärtom.

Jag är den som behöver me-time och inte umgås alltid, inte ens prata varje dag behöver jag. Då känner jag mig fastlåst som om att jag inte får luft. Nej jag klarar mig nog egentligen bättre på egenhand då allting kan ske i min egen takt. Jag skulle inte klara av en needyperson som behöver veta allt jag gör och inte låter mig umgås med vem jag vill, det är ändå mitt liv. Visst man kanske får ändra vissa vanor och sånt för det ska funka men jag ska ju fortfarande få vara jag.
Nej jag tror det kan bli svårt att bli av med denna vanesak, men en dag hoppas jag på att nöten blir knäckt..

Min egna lilla sommarplåga.



Ola Svensson - Sky's the limit.

Almost done for the day!

Jag har fått gjort det mesta jag skulle göra idag. Jag var ute och skrubbade den lilla röda båten sen ställde jag den mot husknuten för att torka. Sen sprang jag ner med en maskin tvätt som tvättades. Hjälpte till dom sista minuterna med maten sen åt vi mums Kyckling, ris och currysås (;

Sen suttit vid datorn lite till, kollat despan sen körde jag iväg och fixade med presenten och nu har jag hängt upp tvätten och slängt in en ny maskintvätt i tvättmaskinen. Så känns ganska bra, ska bara välja kläder till morgondagens fest och dammsuga mitt golv sen är dagens sysslor gjorda kan jag tycka (:

Förhoppningsvis så beger sig mami, papi & töserna iväg på semester i början av nästa vecka. Då blir vi hemma själva någon som vill komma och hälsa på då?(: we can do what ever you like , höhö..

Nej nu ska jag fixa över sista filmerna på den externa hårddisken sen ska jag kolsyra lite dricka och sätta mig och hålla mami sällskap vid tvn (; höhö.. Have a nice one.


samma som vanligt.

Jag är trött och har inte gjort något av det jag skullat göra idag, så nu ska jag bannemej gå ner i källaren med en tvättkorg och få kläderna rena (: Sen ska jag ut och skrubba den lilleröda båten och senare ska jag bege mig iväg och fixa presenten och sen får jag se vad mer det finns tid till. Ska skicka iväg ett sms också, för någon fotboll blir det nog inte idag heller. Skulle inte gissa på att det finns tid till det ..

Snart helg (;


Himmelskt gott!

Det luktar väldigt gott i huset idag, för mami har fått fnatt och ville baka en massa bullar. Hon sa att man vet aldrig när man får ett besök så att ha en påse bullar i frysen kan vara bra (: mm mm mm. Jag ska ta och snylta en senare, men inte nu, för nu sitter jag med nästan ny borstade gaddar så ska inte förstör de.

Nej jag kom inte riktigt upp klockan elva idag, jag gick upp tolv istället. Men det blev iaf inget efter 1 så jag är lite nöjd ändå. Då kanske det går i rätt riktning? idk..

Låten tillägnad daddy.

Förr när papi körde mig så när denna låten kom så höjde han alltid volymen då jag tyckte den var seg och dålig. Men nu när tiden gått så kan jag själv komma på mig själv att höja om jag skulle höra den och jag gillar att sjunga den. Jo pappa du har fått mig att gilla denna låten faktiskt.

Med tiden lär man sig att ändra åsikt, så kommer det vara hela livet om allt.

Now it's bedtime.

So it's us against the world tonight... För mitt nattliga sällskap hade lite mycket att göra så kanske jag kommer somna i någerlunda okej tid inatt? och med andra ord kommer upp runt elva snåret imorgon? I do hope so (; hehe.

Vad som rör sig i mitt huvud.

Är en salig massa som kommer att stanna där tills tiden är rätt..


Plans for tomorrow.

Jag ska först och främst vakna, men det är väl ingen plan direkt det är mest ett måste (; haha. Ja sen ska jag ta fram den lille röda båten så får jag skrubba den lite, låta den torka sen få in den i min bil på något vänster.
Sen ska jag även iväg och fixa med Saga's födelsedagspresent för det har jag inte gjort ännu. Men jag är sämst på presenter så kör på en enkel variant kanske men ibland kanske de är bra att köra safecard.
Ska även tvätta, dammsuga rummet (om jag orkar^^) och fixa fram kläder till helgens bravader :P Blir nog bra.

Sam's lake - Filmrecension.

Sam tar med sig en grupp vänner på semester till stugan hon växte upp i vid Sam's Lake. Men semestern blir inte vad de hade tänk sig...

(OBS! Första skräckfilm jag ser där sex inte finns med)
Allt börjar med en historia om en psykisksjuk pojke som hamnar på ett hem som i senare år rymmer och mördar hela hans familj men aldrig blir funnen, historien säger att han fortfarande finns i skogarna. Vännerna blir mer skrämda och saker händer och sanningar kommer fram. En ganska så spännande film ändå, när man kommit in i halva filmen vill säga. Så egentligen var den inte sådär jätte bra men slutet gjorde väl lite så den får 3/5 blööbies.

En liten tanke till mig själv.

Istället för att gå runder och tänka för mycket på att få ett jobb, vara ledsen över att jag inte har ett jobb så kanske jag kan njuta av dom dagar jag är arbetslös och freetime hela tiden. Hmm, en ganska bra tanke ställare faktiskt.
För så fort jobbet kommer kommer jag såklart älta över hur skönt det skulle vara med ledighet. Så nu ska jag ta tillvara på tiden, njuta och vara glad för denna stund jag får även om den är lång .. Måste tänka possitivt (:

En lite smartare idé.

Laddade över filmen Van the man så jag kunde se den på stora tvn men så kom inte början med vilket var väldigt konstigt. Dock kom ju lillebror med en smart idé, jag kopplade sen in min externa hårddisk i dvdn så kunde vi se filmerna där ifrån ist. så slapp vi kladdet med att över föra till usbn hela tiden. smart smart, och dom flesta filmer ligger ju på den hårddisken, räknade att jag hade ca 140 filmer (142filer men några filmer ligger på två). Det är ju bra, dock sett dom flesta och ikväll ska jag se klart Walled in som jag började se igårkväll (:

Paul Blart Mall Cop - Filmrecension.


Paul, en arbetande, singelpappa från förorten, försöker få ekonomin att gå ihop genom att extraknäcka som vakt i en galleria i New Jersey. Det är ett jobb som han tar riktigt seriöst och när tomtens nissar genomför en kupp och stänger ner hela gallerian samt tar gisslan där en av dem råkar vara Pauls dotter, då är det upp till bevis för New Jerseys bästa galleri-snut att rädda dagen.

Jag tyckte att filmen var väldigt rolig faktiskt, fick mig en hel del skratt igenom hela filmen och det höll sig till slutet vilket det inte alltid gör. Visserligen kanske man kunde förutse lite men det brukar vara så med dom flesta filmer men den var ändå värd 4/5 blööbies.

Snart movietime.


Håller på att överföra denna filmen till usb-minnet nu sen ska jag sätta mig i tvrummet och titta på film. wii (: Vädret är ju inte så fint så det är tillåtet, dessutom låter det som det börjat regna också. Ännu större anledning till att spendera dagen med film (; höhö.

Godmiddag, jag är vaken (:

Jag har lyckas att vända fel på dygnen igen och jag tror jag vet varför. Sitter uppe hela nätterna som sällskap och kollar på film/serier så jag har ju mig själv att skylla så nu får jag ta och göra något åt det. Vaknade efter 1 idag och det är inte okej. Inte alls ^^,

Vaknade till liv fortare än vanligt idag, de för att jag tog en lång härlig dusch sen när jag gick förbi mammas&pappas sovrum frågade mamma vem som va där jag bara "jag" , "va heter den låten igen, den som fasnat i mitt huvud?" (ja egentligen hur ska jag veta vad som finns i ditt huvud tänkte jag lite smått men förstod genast vilken hon menade" "Rap das armas" så fick hon youtuba den och jag sa till henne att ta summerremix det var den vi lyssnade på hela tiden på fridas inflyttningsfest. (då på den tiden när jag tyckte den var ganska kass, men de har ju ändrats nu när man hör den exakt överallt o tom mamma lyssnar på den nu haha).

Och nu har jag smörjt in benen & ansiktet med lotion och mår hur bra som helst (: Ibland vaknar man rätt, kanske det har med mina knäppa drömmar att göra? Helt sjukt vad som kan försegå i ens huvud hahaha (x


Goddagens!


Dagens skrivpuff!

Skriv 5 favoritord på E och en berättelse där minst två av dem är med.

Etta.
Elev.
Eftermiddag.
Elektrisitet
Evighet.

Det kändes som en evighet när stöten for genom kroppen, att det kunde kännas så mycket av lite elektrisitet hade han aldrig räknat med. Patrik var en 13årig pojke, elev på en liten skola långt utanför civilisationen. Han hade tagit tag i en lös kabel utanför skolområdet och i ren protest mot dom större killarna hade han satt tungan mot den.

Han kunde känna hur håret reste sig, inte enbart från huvudet men överallt annars också. Inom loppet av en sekund hade hela eftermiddagen susat förbi i hans minne, hur dom stora pojkarna hela tiden var på han. Knuffades, satte krok ben och sa elaka saker. Det var i ren protest han hade gjort sitt sista move, han trodde han skulle bli accepterad.

Dom stora killarna sa att han var för feg, att han aldrig skulle växa upp och bli cool. Men om han vågade röra elkablen så kanske det fanns en chans, men dom sa att det skulle han aldrig våga.

Han ville bara visa att han också var modig, han vågade. Men sen hade han aldrig chans att visa något mer.


Godnatt!

Nu beger jag mig snart till drömmarnas land för filmerna va ju bara knas. Första filmen fick inte plats på usb-minnet så den hängde sig efter en liten stund och filmen jag fick med hela av var så kass att jag inte klarade av att se klart den. Dagens I-lands problem? haha. Men sängen kallar så godnatt (:

Jag ska ta mig i kragen!

Vilket innebär att jag ska orka röra på mig mer än från sängen till datastolen (;
Kanske jag ska orka mig på cykeln någon dag med musik i öronen och kameran med mig och ta lite kort. Hade faktiskt varit himla skoj men var ska korten bli tagna? hmm jaja ska undersökas.

Bara en kvart kvar på överföringen av mina filmer till usb'n sen ska jag minsann bege mig, va så lugna (; hihi.
Nej börjar bli tom på ord så säger Godkväll nu så hörs vi senare (: Byebye..


Enrique Iglesias maraton.

Här kommer några av dom låtar jag spelade om och om under den perioden jag begravde mig i för djupa tankar och gick ute i regnet med mp3-spelaren i öronen och tänkte mig bort från denna värld. Dom är fett bra fortfarande men tankarna går klart tillbaka och slår en knytnäve i magen men skit i det.


On top of you.

I wish I was your lover.

Little girl (min favorit, passade så bra in just då, lyssna på texten)

Do you know (ping pong song)

well dessa spelades mest (:

Vad blir det för mat?

Under en av dom kvällar som jag var barnvakt så hamnade vi på detta programmet och jag måste säga att Per Moberg är helt störd i huvudet, på ett roligt sätt. Man garvar ju åt hans dumhet i programmet men jag tror det är lite så det ska vara annars hade dom väl klippt bort de :P

Detta klippet fick mig fan att garva, så om ni inte gör så är det något som är fel på mig ^^,

Invigning!

Ikväll ska jag minsann inviga tvn. För den har kommit upp på väggen nu och mami sitter där och ser något tv-program men jag ska ladda över en film eller två på mitt usb-minne sen är det jag som tar plats i soffan och checkar någon skräckfilm, käkar popcorn och tar och använder den nya sodastreamflaskan jag fått som är rosa. mm mm mm.

Jordbävning uppifrån, töserna håller nu på att flytta runder möblerna i deras "tv-rum" och det får jag på fan för, jag har rummet under och hör minsta lilla fotsteg, hur tror ni inte det låter med att höra möbler asas och kasas över golvet? Exakt, huvudvärk kan man säga.

Pic's från lördagens bravad!

    
(bilderna är klickbara till förstoring)


Visste ni att alkoholen sitter i skummet? - De är vad jag hört iallafall (;

Miley Cyrus - Climb



It's not about what's waiting on the other side, its the climb.
Jag tycker att denna låten är sjukt bra och texten är bara så bra!

Dagen.

Jaha, jag har egentligen inte så mycket att skriva så jag skriver väl det som finns att skriva i korta drag sen är det över.

Mami & Papi kom hem med tvn och efter det så satt jag väl här lite till sen började mami & Angelika på middagen medans papi, brushan och My åkte till HBG för att hämta hem ännu en sak. Denna gången behövdes ett släp.

Minisyrran blev ledsen för hon trodde att mellansyrran skulle få en dator och ny dataskärm (inte för jag ser kopplingen med att behöva ett släp o så men iallafall). Sen kom dom hem och vi packade upp lådan och Angelika blev nog ändå ganska glad och överraskad, där hade dom köpt hennes tidiga 15års present (hon fyller år i sept). En röd eu-moped.

Middagen blev klar och jag åt och blev proppmätt, inte så bra för jag blev halvt om halvt illamående :S blääärk. Sen har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik samt ränt ut för att se hur det går med ihopa sättningen av mopeden (som inte verkar gå så bra då saker & ting inte riktigt går deras väg haha).

Tvn är fortfarande i lådan och kanske kommer vara det ikväll men va gör de? Jag tror inte jag lär få plats i soffan när den väl kommer på väggen ändå. Menar då vill ALLA i familjen kolla på film här nere, för det köptes även en dvd-spelare med usb uttag så nu kan man glo på filmerna som ligger på datorn på tvn utan att bränna över. Väldigt smart kan jag tycka :D hehe.

Hmm, mycket mer finns nog inte att säga. Sandra ringde förut och jag ska inte glömma att ta med den lilla röda båten till dom på fredag så dom kan förvara dricka där i. Det är väldigt smart faktiskt, att förvara dricka i kallt vatten. mm mm mm.

Har dessutom äntligen fått hem 99times låten som jag inte kan hitta normal (utan live) på youtube så fick fixa den från piratebay istället. Gick ju lika bra, eller ja bättre gick de ju ändå.. så är det.

That's it for now, have a nice one.


99 times.

These things are all so typical
These things are unforgivable
I'm gone and you're invisible now
Don't let me catch you followin'
Don't ask, cause I'm not offering
You've caused enough of my suffering, oh

For every 99 times
You looked me in the eye,
You looked me in the eye
And swore you weren't lying
Well, I was so blind
I never saw the signs
I'm getting out tonight
And you're not invited

Maskoten <3


Jag måste hitta en ny maskot, en som jag kan ha hängandes i min bil (:

mami är söt.

Mami&papi hade varit iväg ett bra tag när en lampa lyste ovanför huvudet. AHA! Så blev en rolig sms-konversation mig och mami imellan.

my: Genomskinligt (;
mami: O vad menar du med det?
my: Vi vet nog vad ni gör (;
mami: Jasså det gör ni?
my: Ja tänk för det gör vi (; När kommer ni hem? (:
mami: Om en kvart så du kan slänga ut era vänner
my: menar du inte tvn?(;
mami: Det är lång kö på netto :,)

haha mamma är alldeles för söt. Nu kom dom även hem så ska springa och kolla hur tvn ser ut (och den är klart inte köpt på netto haha).

Godmiddag.

Somnade ganska så sent inatt vilket resulterade i att jag gick upp sent också. Vaknade runt tolv, satte igång Despanavsnittet jag somnade till igår och så klart det sen har mycket inte hänt.

Jag vaknade trött, med trötta ögon, hes och fortfarande ont i halsen, ont i magen och hungrig. Så känns inte som en bra start på dagen. Får se vad som händer idag, är som vanligt helt orklös. Jag önskar att solen kommer tillbaka för då är jag iaf ute och blir piggare av det. Jag är trött på att gå runder i detta mönster och jag är ganska så trött på att vara seg hela tiden ): Vill bara bli friskförklarad, glad, social och pigg. hm hm..

Känns som att om det fortsätter såhär så kommer jag hoppa av fotbollen, jag orkar ju ändå aldrig pallra min röv dit. Känner mig inte alls pigg på det, så lär väl inte åka dit idag heller. Och ett jobb hade suttit fint, så jag kommit in i rytm igen och började göra något vettigt och tjäna lite pengar som jag har så ont om hela tiden ):

BAH, detta är väl bara en sån dålig dag som man ibland kan vakna upp till, idag har jag min. Även om det inte är roligt så får jag väl välkomna den anyway för jag har dom inte speciellt ofta längre...

Men nu måste jag äta något innan jag får en utskällning av magen (;
Have a nice day!


Hej mitt inatten!

Så under kvällen har inte mega mycket hänt direkt. Mami&Papi har möblerat om i tv-rummet. Flyttat runder på hyllorna och så bara för att en ny tv ska införskaffas. Wi kankse på tiden (; höhö..  Sen fick även brushan fart på att städa och möblera i sitt rum för att han ska få in den gamla tvn i sitt rum (hur de nu ska gå hihi).

Själv har jag suttit och druckit en Caribbean Kick Pineapple, lagt upp en del av lisebergsbilderna på FB och sms'at typ hela kvällen (: Har egentligen skullat kolla film men kunde väl inte sluta nörda mig framför datorn så har inte gått iväg ännu. Men nu håller jag på att säga hejdå och är påväg att bege mig faktiskt (; höhö..

Idag fyller min morfar år, så vill faktiskt tillägna en rad åt honom och skriva ett Grattis till han här (: Grattis älskade morfar <3 Så skulle vi nog åka och fira han på lördag, får hoppas jag är pigg på det för kvällen innan är det 20årsfest.

Nej nu måste jag på toaletten innan det händer en olycka här, sen beger jag mig vidare till sängen och kollar någon film eller serie har inte riktigt bestämt mig. Så nu säger jag iallafall Godnatt till er (även om jag skulle återkomma inatt igen hehe)

Av ren traddition.

Så är åkpassen från Liseberg fortfarande på armen. När man var liten hade man på sig dom så länge man bara kunde och nu har jag iallafall haft dom på över helgen som jag sa så nu ska jag nog snart kapa av dom (;
(tycker ändå de va lite synd att vi inte hade fredagens åkband då hade vi gått runder med lila & rosa ist för brunt)


Tidsfördriv: "Favorit"-Lista!

Favorit färg: Rosa och beige.
Favorit mat: Pasta, kyckling, grillat, ugnsbakad lax.
Favorit plagg: Joggingbyxor.
Favorit snack: Popcorn.
Favorit frukt: Persika.
Favorit drink: White Russian.
Favorit bil: Honda civic type R.
Favorit skådis: Finns för många.
Favorit film: Twilight.
Favorit designer: Ingen.
Favorit musik: Gillar det mesta.
Favorit telefon: Hemtelefonen (där rings nästan aldrig till mig haha)
Favorit restaurang: Mc Donalds?^^
Favorit semester ort: Ayia Napa, Magaluf.
Favorit smink: Maskara.
Favorit efterrätt: Kladdkaka.
Favorit taxibolag: Åker sällan taxi.
Favorit klubb i Sverige: Tempel?
Favorit läsk dricka: Coca Cola/Fanta Exotisk, Cocio.
Favorit blogg: Ingen speciell.
Favorit blommor: Doft-Pion.
Favorit kändis: Finns fortf. för många.

Nya veckan är här.

Jag har fortfarande ont i halsen och är hes. Hahaha, igår tänkte jag sjunga lite bara för att se hur de gick, då fick jag känna hur de va att vara kille och komma in i målbrottet för de gick ganska bra på dom låga tonerna när dom höga kom försvann rösten fast jag fortsatte sjunga. Lite smått läskigt men samtidigt väldigt roligt, tur man roas lätt då har man sällan tråkigt haha (;

Vaknade imorse av att My knacka på dörren och skulle ta min dataskärm, mami&papi skulle åka och lämna tillbaka dom nu, YES!! så har jag tur kommer dom väl om en stund tillbaka med en ny dataskärm till oss tre (för även om brushans inte är riktigt lika paj som min & syrrans ännu så kommer den snart ryka). Överlycklig är jag iallafall för då kommer färgerna äntligen bli normala igen för nu är allting mörkare ju. Så en del bilder kan jag inte se, filmerna är ganska svåra att hänga med i ibland tack vare hur mörka partier blir ännu mörkare så några skräckfilmer känns inte lönt att se för dom utspelas nästan alltid i mörker..

Aja jag sov vidare ett tag fast klockan var halv elva när jag blev väckt. Jag har sovit så pass dåligt dom senaste dagarna att jag kände att jag fick sova länge idag. Sen när jag äntligen gick upp så städare jag lite i köket dvs; tömde&fyllde diskmaskinen, plockade undan skräp och städade vasken plus tog ut flaskor&skräp från tv-rummet. Känner mig lite duktig även om det inte var så mycket..

Nu ska jag glo runder lite på FB & BDB sen får jag se va dagen har att erbjuda mig, ha en trevlig dag iaf (:

[edit: klart dataskärmarna inte kom med hem idag, kan ta upp till 20 dagar. buhu]

Gray Matters - Filmrecension

Sam och Gray avslutar varandras meningar, delar samma intressen, älskar samma gamla musikaler. De skulle kunna vara det perfekta paret ... om de inte vore syskon det vill säga! Men nu är det dags för Sam att gifta sig. Något som Gray inte gläds alls åt. I synnerhet när hon upptäcker att hon själv är förälskad i bruden!

Jag gillade filmen av en hög av anledningar men den var bra, den hade lite humor i sig, känslor och reaktioner som jag tror skulle varit med i verkliga livet också och inte bara på vita duken. Den där lilla tävlingsinstinkten & rivaliteten mellan syskon fick man se skymten av lite också. Men i hel helt var den faktiskt bra och värd 3/5 Blööbies.

Ett nytt husdjur!

Har precis kollat på film, den hette choke och handlade om en sexmissbrukare som går på möten för att komma över sitt beroende samtidigt som han försöker få reda på sitt ursprung från sin dementa mamma. Hans ena hobby var också att bedra folk genom att typ sätta mat i halsen för att dom senare skulle känna en beskyddandekänsla, och att han då kände sig älskad. Den var ganska rörig i början kan jag tycka och jag tyckte inte den var mega bra men den är väl sevärd så den får betyg 3/5 blööbies..

Och precis efter att jag sett klart filmen skulle jag resa mig från sängen och gå hit, då såg jag en sån halvstor svart skalbagge på min soffa så fick ta upp den i handen och slänga ut den genom fönstret (ööh känns så jävla äckligt med dens små äckliga fötter trampandes i min hand brrrrr).

Ska snart starta en ny film och så kommer troligen kvällen fortsätta så för mycket annat orkar jag inte, ska dock gå och leta upp något gott att dricka för blev mega mycket törstig nu , just i  förra sekunden .. mmm dricka ^^,

Aja har inte så mycket vettigt att skriva så godkväll (:

Söndag, och slutet på denna vecka.

Vaknade vid kvart i 12 idag av att jag hörde mobilen vibrera men kunde inte hitta den så hade den glidit ner mellan madrassen och själva sängstommen så jag försökte fiska upp den därifrån och Sandra vaknade till liv och skulle nog hjälpa mig men då fick jag tag i den och svarade. Gick upp och klädde på oss och snackade och kelade med kisungarna sen åkte Sandra och handla med sin mamma medans jag väntade på daddy som skulle komma och hämta mig.

Så åkte vi hem och pappa började på middagen direkt typ. Vi åt fläskfilé idag, mums så himla gott :D  Sen har jag inte gjort så mycket idag, fixat lite bilder i picnik och glott runder, ätit middag, varit ute lite nu på kvällskvisten och ja inte så mycket mer faktiskt. Ska nog slappa vidare sen med sängen, och några avsnitt från någon serie, känns väldigt lockande iallafall hehe (:

Här har vi dessutom veckans nykomling:
 
Hittade låten för bara en stund sen och gillade den direkt. Mums (; hehe.

Lördagsförberedelse.


WAAAAAAAAAAAAAAAH..

Utgång Ängelholm.

Det började med att jag åkte hemifrån, pappa var snäll nog att köra mig. Vi åkte inom Statoil vid skåneporten så jag kunde ta ut pengar sen åkte vi motorvägen till Östra och hem till Frida. Jag var som tur var inte jätte sen. Men Sandra och Pernilla hade redan hunnit dit samt korkat upp drickan så jag var inte så långt efter, öppna en cider dirr och pratade på en massa då jag är hes och älskar att höra mig själv prata då hahaha. (vet jag är efterbliven).

Sen började vi spela fuck the dealer och jag blandade till mig en "baby" WhiteRussian (bestående av kaluha&mjölk). Så spelade vi på och killarna blev lite senare men sen trillade även dom in (och dom = Danne, Rille och Robin) så spelade vi lite till och jag hade druckit för mycket så fick gnälla lite över uppsvälldmage och Robin försökte få mig till att rapa en del men gick inte så bra haha. Sen försvann de och vi var på de igen, spelade ölspelet och sen blev klockan halv tio.

Pernilla & Frida ringde sina föräldrar och bad dom skjuta upp skjutsen en halv timme så vi hann dricka lite mer. Blev fixning lite sådär innan vi åkte, drack upp drickan och så sen hoppade vi in i bilarna och åkte mot Ängelholm. Jag Pernilla och Sandra åkte med Pernillas mamma, så snackade vi massa och skrattade en hel del. Blev avsläppta typ vid torget så gick vi förbi alla öltält sen begav vi oss ner vid ån och kissade i buskarna där haha.

Sen begav vi oss till Tres men de va dö varmt så gick därifrån igen, ner för att se om karaoken var kvar på Saloon eller inte och de var den YES!!!! :D Sen stack vi tillbaka till öltälten och där för att möta upp killarna. Stod där ett tag sen blev det att vi drog tillbaka till Tres och satt där nere ett tag. Robin spelade lite black jack, ganska kul att kolla på, sen drack vi lite till och sen begav vi oss till Saloon och sjöng. wiii jätte skoj! :D

När det började bli dags för stängning drog vi tillbaka till tres och dansade lite sen gick vi ut och svalka oss, jag svettades pöh varmt som attans! Väntade på André sen åkte jag, Sandra och Pernilla hem.
Åt natta mat hemma hos Sandra bestående av kycklingfilé och potatisgratäng. Mums cepe gott :D Sen gick vi och la oss.

En riktigt rolig kväll, och karaoken var verkligen pricken över i:et för jag älskar de :D wii hihi.. (Bilderna från förfesten hamnar på FB när dom blivit signade).

Veckans lista!


Veckans roligaste: Lisebergstrippen.
Veckans tråkigaste: Gå runder med blötaskor.
Veckans bästa: Min nyfunna hobby (;
Veckans sämsta: Åskvädret.
Veckans ätbara: Fläskfilé.
Veckans person: brushan, syrran och My får dela på den eftersom vi haft två roliga dar tillsammans (:
Veckans arbetsinsatts: Va jag som körde till och från GBG om de räknas? ^^,
Veckans önskan - Fortfarande att få ett jobb.
Veckans I like - Att karaoken var kvar på Saloon (:
Veckans mysigaste - Slappa i sängen och kolla Despan.
Veckans störigaste - Att jag inte vann på tobleronehjulet.
Veckans skyldighet - Åka måååånga karuseller (;
Veckans rörelse - Mellan karusellerna på liseberg (;
(min egenkombinerade lista)

Lisebergstrippen 9-11 Juli.

Vi packade in oss i bilen och körde mot Örkelljunga där vi tog vårt första stopp på Statoil för att köra frallor och lite räkost, medans brushan, My och syrran också fyllde på sitt ciggförråd. Vi satte oss i bilen och började äta vår frukost som bestod av frallor, räkost, västkustsallad, hustler, hallonsoda. Visst kanske inte världens bästa dricka direkt på morgonen men vafan skulle man åka så långt behövde jag något som pigga upp så jag drack hustler ^^, hihi..

Lisebergs gänget (:
När vi sen ätit klart så körde vi upp på vägen och körde vidare. Körde mot skummeslövshållet via laholm och där. Upp på motorvägen och regnet öste ner och jag har ju världens bästa vindrutetorkare så jag såg knappt ett smack så fick lite smått panik nej men vi började leta efter en avfart men efter en liten stund avtog regnet och vi kunde gasa vidare.

Tog vår första paus vid mc donald's där vid Ullared avfarten och där blev även ett par bilder knäppta. Så hoppa vi upp i lektornet och vi fulade oss sen ville jag åka rutchkana och landade i en vattenpöl så hela röven blev blöt. Skoj, fick konka runder i bagagen och leta upp mina shorts sen bytade jag om så jag kunde sitta med torra kläder i bilen iallafall hehe.


Första stoppet, paus utanför mc donalds.

Sen körde vi vidare och körde på som bara den, helt plötsligt hade vi inte många mil kvar och jag blev helt sån jag ville in på en rastplats vi alltid körde in på när vi var små men visste inte namnet så körde av på typ en för att kolla om den var rätt men hamnade på någon torr grusparkeringsplats. Skicka iväg ett mess och fick svar från pappa vad de hette sen körde vi på motorvägen igen och nästa rastplats var rätt. Körde av tog lite kort , sträckte på benen och kissade.


Bilder från sista rastplatsen.
Sen blev det inga fler pauser för nu var vi tillräckligt nära för att klara oss. Vi började se skymten av Liseberg och vi höll oss i rätt fil men körde ju en aning sakta haha. Nej men jag  ville ju inte missa rätt avfart. Så vi körde och vi körde vi åkte förbi en avfart och en till sen kände jag igen en avfart men brushan sa att vi inte skulle av på den och inte nästa. Nehe oj shit vägarbete och en jävla massa bilar huller om buller, körde i 30km/h och skulle komma härifrån. Skulle byta fil nehe där kom en bil och jag fick hjärtat att gå i hundra nittio. Klara tillslut att byta fil och komma bort från allt. Hittade mack och körde in för att få luft, kissa och bara ta en extra minut.

Sen skrattade vi lite åt vårt misstag tog oss ut på motorvägen igen och körde och körde, lyckades minsann köra fel ännu en gång. Vi är ju bäst på att följa gps'en. Eller ja brushan är ju, hade jag fått köra av på min avfart hade vi kört rätt direkt (; haha. Vi körde på rätt väg tillslut och jag började känna igen de ännu en gång. Nej då skulle vi helt plötsligt köra vänster och in på en trång gata och enligt gps'en var vi framme på campingen? Jag stannade, parkerade bilen sen stod vi där och asflabbade på Virgingatan av hur fel gps'en kunde vara. Tog fram kartorna och leta fram vilken gata vi var på och såg hur enkelt de var att fixa.

Vi körde fram till slutet av gatan, körde vänster ut på vägen jag föut känt igen. Körde fram till rondellen svängde vänster upp där och vi var framme. ÄNTLIGEN. Körde och ställde oss på campingensparkering och gick till receptionen. Ingen incheckning förens klockan 1 så vi skulle testa en annan camping men de var incheckning 1 där också så vi körde tillbaka till kärralundscamping för den är finare. In och väntade och väntade tillslut fick vi äntligen checka in och fick en tältplats. Vi körde och hitta tältplatsen och satte upp tältet utan större bekymmer låste in sakerna i bilen sen tog vi spårvangen till liseberg.


Uppsättning av tältet.

Eftersom det inte var så himla fint väder, kom regnskurar lite då och då så var det inte mycket folk på liseberg. Vi åkte lisebergsbanan först av allt och fick en härlig pirrande känsla i magen och förstod äntligen att vi var på liseberg :D Åkte goekaruseller hela dagen och på kvällen avslutade vi med en massa spel och sånt. Jag försökte på mig toblerone hjulet en massa gånger sen tillslut så ställde vi oss på varsin ruta tack vare dom nog tyckte lite synd om mig och om vi vann skulle vi dela. Tror ni inte lillebror vinner för de? och får jag någon ära i de hela? Nej absolut inte.
In och tog och försökte ta några nallar och inte lyckades jag med de heller. Försökte på centerhjulet hoppar högt när jag vinner och inser att de inte var stjärnvinst varje gång så jag går hem med två sånna små rullar, aja bättre än inget.

MJ's händer.

Jag och syrran uppe i uppsvinget.

Gruppbilder i Flumride.
Närbilder i kön till Spinrock.

Sen blev klockan stängningsdags och vi fick ta spårvagnen hem, hoppade av en hållplats för tidigt så fick gå hem men gjorde inte så mycket, öppnade en cider var och drack påvägen, när vi var framme så packade vi in alla grejer i tältet och så blev det en del skratt och snack sen var vi dödströtta så somnade ganska snabbt faktiskt..

och där var dag 1 slut (: En roligkväll och jag skrev ju förut att bara bilresan i sig skulle bli ett äventyr och ja jag hade ju rätt hahah (;

Dagen därpå så vaknar jag upp och sover i en vattenpöl, nej men under natten så har jag sträckt på benen och dratt fötterna i tältväggen så det regnat in på halva täcket så fick man sova som en liten boll resten av natten och vakna med nästan kramp i ena benet och frös gjorde jag också. Ingen bra start på dagen direkt, nästan så jag inte ens ville in på liseberg men jo klart vi gjorde (;

Vaknade till liv där kvart i tio så började vi klä på oss, gå på toaletten och packa ihopa allt i bilen, körde och checkade ut och handade varsin regnponcho så vi kunde skydda oss mot regnet, ner till affären och handla frukost som vi åt i bilen. Sen skulle vi leta parkeringsplats innan liseberg för jag inte våga köra där inne men helt plötsligt hade vi kört såpass långt att vi kunde se liseberg och jag sa att vi lika gärna kunde parkera i närheten då. Svängde till höger upp i ett parkeringshus in på tredje våningen och vips hade vi hittat parkeringsplats dirr. Skönt (:

Fixade med lapp i rutan, la täcket över grejerna i bilen sen vandrade vi till liseberg där vi åkte en massa karuseller sen åt vi middag och åkte en massa karuseller igen. Hade ju sån himla tur med köerna IGEN. Tack vare att det var sånt segt väder så var de knappt något folk på liseberg och jag ser de hellre så. För de är jobbigt med 30 minutersköer och en gassande sol så vi var ju där på två perfekta dagar faktiskt (:

Sen åkte vi balder & kanonen om vartannat och att sitta längst fram är fan fett coolt, jag brukar alltid sitta bak för då går de snabbare för man blir typ med dragen i backarna men att sitta fram ger en en rejäl kick för man ser allting på ett helt annat sätt. Fy fan va roligt! (:

Sen fick jag mig en ny hobby också. Att gå framför kameror. Det började första dagen en tjej stod och fotograferade en kille och jag rent automatiskt gick framför och gjorde peace V:et med händerna och skratta sen gick jag ju direkt därifrån också och tittade bak hur dom reagerade och dom bara skrattade och vi gick in i kön till spinrock och åkte haha. Sen på natten så sa jag att jag skulle göra de ännu en gång och de gjorde jag. Vi såg en dotter fota sin familj så jag ställde mig bredvid mamman och gjorde kanin öron på lillasystern, kortet togs och sen reagera mamman och bara "jamen ojsan" sen skratta dom och kollade på kortet medans vi gick till kållerado (: haha jag tycker d är roligt och jag tror nog också att dom som blir utsatta tycker d är lite roligt dom med ;D Min nya hobby iallafall!

Ja sen sista tiden så hade jag och My väldigt ont i fötterna för dom var så blöta och vi gått med blöta skor hela dagen. Sånna där murkelfötter som när man stannat i badet för länge eller så. Helt hemskt så vi tog de lugnt och spelade lite och jag klarade för första gången att fånga upp två nallar i maskinerna (stolt) hihi...

Sen begav vi oss till bilen och körde hemåt. Inom Donken där det blev helt kaos med olika saker och om man någonsin skullat vara rädd för spott i maten så hade d ju kännts som denna gången varit rätt . Vi kom därifrån tillslut med rätt grejer och sen satt vi i bilen och åt, körde och handla på macken bredvid sen körde jag hela vägen hem i regn&mörker. Rätt segt men de gick ju ändå rätt snabbt kan jag tycka. Sträckte på benen vid laholm och sen rakavägen hem. Fan aldrig vatt så skönt att komma hem kan jag säga för jag var ju ganska trött när vi väl landade och jag slockna nog på fem röda haha:P

Vi hade iallafall riktigt roligt och för en gångsskull så passade ett sunkit väder väldigt bra, för som sagt väljer jag de framför gassande sol & långa köer när man är på Liseberg. Så vi hade iallafall tur med ... IGEN!! haha.. Roligt.

Fler bilder kommer jag lägga upp på FB sen för jag orkar inte göra fler bilder just nu, dom som finns här får räcka för er del ett tag iallafall (; hehe.

Dagens skrivpuff!

Skriv om att gå i mål.

Hör ljudet av skor mot den blöta grusen, känn doften av regn.
Känn hur hjärtat dunkar hårt inom dig, andetagen blir fler och oftare.
Du närmar dig slutet av den långa banan. Ger dina sista krafter och flyger fram.
Känner bandet mot midjan och glädjen rusar i hela kroppen.
Du vann, du kom först in i mål.


Home sweet home.

Det var ett litet tagsen jag skrev, och resan skriver jag om imorgon för just nu ska jag göra mig iordning, hoppa i duschen, hitta kläder, sminka & fixa vid mig sen ska jag bege mig hem till Frida på förfest och sen ska vi dra in till Ängelholm ikväll och festa för Andrés fest blev inställd så fick hitta på något annat nu när Frida äntligen har en ledighelgdag att hitta på något på.

Kommer nog bli roligt och anledningen till att inget inlägg om liseberg kommer upp nu är för att det är så mycket som finns att skriva så tänkte lägga in lite bilder i inläggen så det blir roligare att läsa och de tar sin lilla tid på picnik att göra det man ska så därför väljer jag att skjuta upp inläggen en dag så ni får det bra (:

Men nu ska jag iallafall göra vid mig så vi hörs (: Trevlig helg (;


Aktuell bakgrundsbild.

Detta är min aktuella bakgrundsbild på min mobiltelefon.

Semester (:

Nu är vi uppe och vakna, jag känner mig en aning pigg nästan. Drömt så många konstiga drömmar, sovit oroligt och halvsovit medans jag varit vaken så jag har nog varit lite nervös över att inte vakna i tid men jag kom upp 7 som jag skulle.

Nu ska vi packa ihopa dom allra sista sakerna, klä på oss och sen beger vi oss. Aah jag tycker detta ska bli så himla roligt. En natt i Göteborg, två dagar på Liseberg, sällskap av syrran,brushan och My. Jo detta ska bli väldigt roligt (:

Ha nu en trevlig helg allesammans så hörs vi på lördag igen! (:  (om jag inte får panik och mobilbloggar men det tror jag nog jag klarar mig ifrån haha). Njut av ledigheten ni som är lediga och tänk på pengarna ni tjänar ni som jobbar ;D
Take care.

Dagens skrivpuff!

Skriv om en vändpunkt.

Du känner dig trött och irreterad,
länge har du kört åt fel håll.
Väntan om en plats att köra av blir bara längre & längre.
Barnen i baksätet börjar gnälla,
"När är vi framme", "Är vi framme snart?"
Ihopp om att dom ska lugna ner sig får dom varsin klubba.
Där, är det inte en skylt?
En avfartsväg visar sig 100 meter längre fram,
ÄNTLIGEN.
Kör av och åker på den mindre vägen,
du vänder och kör andra hållet tillbaka.


Bilen packad&klar!

Så nu har kvällen gått ut på att packa in saker i bilen och nu är den färdigpackad för ikväll, sista sakerna kommer imorgon så som täcke osv. Kommer nog att bli en helrolig helg gissar jag på (: Önskade bara att man hade en bärbar dator man kunde ha med sig för campingplatsen har ju trådlöst internet (; Dock kan jag nog undvara två dagar och bara chilla, ha roligt och njuta utan behovet att sätta mig och knappa på tangenterna (; haha.. Ska försöka :P

Nu ska jag säga godnatt till mitt kvällssällskap, kanske starta en film eller låta bli får se. Sen ska jag följa gäsparna till drömmarnas land för imorgon ska jag upp mellan 6.00 & 7.00, detta kommer bli en resa att minnas. Bara att jag ska köra hela vägen upp dit och sen hem igen kommer vara ett äventyr i sig haha. Men det kommer gå bra, jag har lillebror med mig, jag har gps och jag har kartor, sen har jag ifs också lite minnesbilder i huvudet även om de inte är mycket att hurra över..

Men som sagt nu ska jag bege mig mot drömmarnasland och sova som en prinsessa. Godnatt (:


Glädjeskutt :D

Förberedelser!

Jag brushan och My åkte till Öa innan för att tanka bilen och panta alla mina flaskor på Coop, jävla tid tog det och inte tog maskinen alla flaskor heller så vi fick åka till netto och ta dom sista och tur var väl de för de va annars nästan 45kronor i sjön^^ hihi.. Sen körde vi hem till My så att hon kunde hämta deras tält sen körde vi hem igen.

Nu håller vi på att sätta upp vårt tält för vi kom på att två tält kostar nog mer så lika bra att ta de stora tältet så nu ska vi se hur man gör för att få upp det så vi klarar de imorgon ^^, haha.. Men känns skönt, ska packa ihopa alla grejer senare och lägga ut i bilen.

Ja jag undrar hur vi ska komma upp imorgon hahahah. Men det ska vi ju, jag ska lägga mig tidigt ikväll, försöka iaf (;

Onsdag dagen före liseberg.

Har skrivit min lilla packlista nu fast jag tror nog det kommer tillkomma fler saker senare, sånt man kommer på i efterhand. Skickade även iväg ett mess till brushan för att se så att dom verkligen skulle hem idag, palla hämta dom i Öa imorgonbitti, njae..

Sen gick jag ut och tvätta av min framruta invändigt men tror nog inte att det blev så mycket bättre än förut :S Ska fylla på spolarvätska när brushan o pappa är hemma så får någon av dom hjälpa mig (troligen lillebror). Jo jag hade säkert klarat av att göra de själv eftersom att jag fortfarande minns var och vad man ska fylla men jag vill kanske inte riskera något (; Är det sexigt med bilkunniga tjejer? (jag är inte med i den kategorin nej)

Sen har jag dammsugat rummet och tagit en skön dusch. Sitter här nu med handduk i håret och lyssnar på musik. Ska snart upp och ta ett litet snack med töserna, aja jag ska bara fråga ifall dom har en bag jag kan ha mina saker i, för jag vet inte var min tagit vägen hehe.. Sen får vi väl se om det är så lönt att ta det stora tältet eller vi tar fyramanatältet, vi får se. Jag pillar inte med de föräns dom andra är hemma och kommer med sina åsikter (:

Vad jag undrar är självfallet, kommer vi komma upp och lämna huset åtta imorgonbitti? haha troligen inte.
Nej nu ska jag fortsätta här. IMORGON BÄR DET AV TILL GBG.



Nu kör vi på en dagens fråga också,
 om du gillar karuseller vilken är din favorit? (:

Imorgon görs en repris.

Detta är jag och min lillebror på liseberg 2007,
och imorgon åker vi och gör en repris tsms med syrran & My.
Kameran medtags så att vi kan få många roliga bilder mohaha :D

Att göra idag!

* Jag ska skriva en packningslista inför lisebergstrippen imorgon.
* Sen ska jag då självklart också packa ner allt som står på lappen.
* Jag ska dammsuga mitt rum.
* Ta upp tvätten från källaren, hänga upp den och sen lägga in i garderoben.
* Leta fram tält och grejer som behövs till de tillsammans med någons hjälp. (den som finns till hands)
* Jag ska (om jag orkar) tvätta framrutan på bilen så vi inte riskerar att köra av vägen om solens strålar kommer fram.
(om jag ändå är ifarten kanske jag tvättar hela bilen, men de ska vi knappas förvänta oss hahahah).
* Jag ska äta middag.
* Kanske ut och ta lite kort, eller kanske bara gå någon runda eller nått (eftersom jag missar ännu en fotbollsträning)
* Tanka bilen så att vi har bensin till vår lilla tripp till GBG.
* Duscha.
* Panta flaskorna från bilen.

Ja det var väl de mesta som ska göras, kommer stryka över sakerna en efter en när dom blir klara (om dom blir klarar^^)

Dagens skrivpuff!

Skriv om en känsla som du trivs med.

Jag är en glad person som älskar att skratta,
ofta har jag ett leende på mina läppar och sura miner är blotta minnet.
Att dela sin glädje med någon annan är också något jag gillar,
så som att möta någon på stan och ge dom ett leende som besvaras.
Att jag sen har sämst humor likamed att jag skrattar åt mycket,
får mig bara att verka ännu mer som en glad person.
Jag trivs som glad, det är så jag mår som bäst.


Nattens sällskap!

Ja nu är det dags för mig att slita mig ifrån tangent bordet och låta mig falla ner i min stora säng, njuta av lite dramatik från Despan och sen lämna mitt andra nattliga sällskap och falla in i drömmarnas land. Ja det är minsann på tiden nu.
Godnatt (;

Åskan slår till igen!

Som sagt så skulle jag ut och jogga lite, fast innan jag gick utanför dörren visste jag inte om det skulle springas,joggas, gå eller vad. Men dirr jag lämnade trappan for jag iväg. Såg ett blinkande ljus bakom mig när jag kommit över vägen men tänkte det kanske var syrran som tog kort eller något så jag tänkte inte så mycket på det eftersom jag inte hörde någon åska.

Sprang till andra korsningen och tänkte var ska jag nu då, körde bara lilla byavarvet då jag ännu en gång såg ett blinkande ljus och förstod att det var blixtrar så jag sprang hemåt igen. Mötte next-door Håkan när jag nästan var hemma, hälsade glatt och sen upp för trappan stängde och låste dörren sen satte jag mig och flåsade lite i soffan där töserna satt och kollade på filmen primeval. Såg slutet och spände mig faktiskt lite även om jag inte tyckte den var så bra. Hade aldrig orkat se den från början därav aldrig fixat hem den.. men om ni sett den va tyckte ni? Borde jag ge den en chans ändå?

Sen startade väl åskan på allvar för syrran kom ner och sa åt oss att stänga av datorerna så min dator stängdes och jag såg klart filmen sen gick jag runder och leta efter något att äta men hitta inget så det blev ett glas vatten (maten kommer säkert inta magen om en timme elr så^^) Sen kollade jag på Scrubs, och nu verkar åskan avtagit så jag satte igång datorn igen. Regnet hörs utanför fönstret men that's it också..

Men jag undrar vad det är med vädret ändå, varför det åskar så himla mycket. That's strange, för det brukar knappt göra de och nu har det gjort de några dagar två veckor i rad. hmm..

Aja godnatt allesammans, sovgott! (:

Go with the flow,

eller följ suget. Har klätt på mig så nu beger jag mig ut för jag känner för det och ska inte stanna inne för att klockan är mycket eller för att det börjar bli mörkt. Nej nu tar jag saken i egna händer och gör något!


Två nykomlingar i filmsamlingen.


Först har vi walled in, en skräckfilm där Mischa Barton (från OC) är med i, handling och omdömme kommer efter jag sett filmen. Orkar du dock inte vänta kan du ju alltid klicka på länken här och läsa.


och andra filmen blir Van the man som man blev tipsad om att se, kan dock inte se denna föräns jag har ny bildskärm för ljuset var alldeles för mörkt :S BAH vill ha ny bildskärm till datorn nu... Detta är en collage-film och vill ni läsa om den, klicka här.

Finns det någon film du skulle vilja tipsa om är det bara att kommentera, jag är filmslukare och brukar gilla dom flesta filmer (förutom star wars & zombie filmer). Min favoritgenre är självklart Rysare/skräckfilmer men även komedi & tecknat/animerat. Så smaken är ganska så bred och jag har ganska mycket fritid att spendera på just att kolla film så tipsen uppskattas väldigt mycket (;

Nu ska jag bege mig, men trevligkväll allesammans! (:

Taggad,

kan innebära flera saker än en. Du kan vara taggad på en bild inne på FB (; haha. Eller också kan man vara taggad inför något så som jag är inför liseberg. Det är egentligen inte konstigt, jag ÄLSKAR karuseller och jag var inte där förra året, inte en ända gång så får ta igen de genom att först åka dit nu på torsdag och sen åka dit under Fridas semster tillsammans med tjejerna. Blir kul (:

wööp, lite tråkigt är att André tror att han ställt in sin fest på lördag, han vill inte ha fest hemma hos sig. Dock ska jag och Pernilla (kanske fler) försöka få han på andra tankar. Annars får väl lördagen innebära något annat, men vad? (:

Tisdag.

Dagen har varit en aning seg om jag får säga mitt. Jag låg först och vaknade till liv med Desperate Housewives sen började de spöregna och åska en massa så jag la mig i sängen och läste lite ur sista twilight boken. Sen låg jag och bara lekte död ett litet tag.

Uppehållet kom och jag startade datorn efter ett tag då det kändes okej. Satte igång Despan igen och kollade där samtidigt som jag kollade lite i elloskatalogen, ska snart upp på nätet och nätfönstershoppa ^^, Aja sen blev det iallafall middag och det var köttfärslimpa med potatis, sås och grönsaker. mm mm mm , verkligen gott och jätte längesen jag åt köttfärslimpa (:

Tycker jag har inte fått något vettigt gjort som jag skullat men de får väl vara, imorgon ska jag iallafal packa inför torsdagen som innebär Liseberg :D

Som ni kanske förstår när ni ser vilken tid inlägget är uppdaterat så orkade jag inte åka iväg till fotbollsträningen idag, syrran är iväg och jag har knappt något bensin på bilen som ska räcka till imorgon då vi får tanka bilen full så de räcker hela vägen till göteborg och en del hem igen också. Ska faktiskt bli roligt att komma iväg även om vi ska åka väldigt tidigt.

Nej har inte mycket mer att skriva så ha en trevlig kväll (:

Sötnosen (:


Ännu en bild på sötnosen (:

Underbara dröm!

Jag älskar att ha drömmar man inte vill vakna ifrån, men sen lite jobbigt när man vaknar och ju vaknare man blir ju mer försvinner nattens dröm. men mm mm mm (;

Sugen?

Man tänker sig bort sen kommer helt plötsligt sug från ingenstans. Jag hade gärna vaknat klockan sju imorgon bitti ifall jag vetat att jag kunnat sätta mig vid köksbordet och hälla i mig ett glas Bravo Apelsinjuice, för gud vad jag blev sugen på de (; Nej godnatt! :D

smakprov!

Jag ska alldeles strax lägga upp bilderna från konfirmationen på FB tänkte här kommer ett smakprov. Kvällens knasigastbild kanske? idk.

Under kvällen har det inte hänt särskilt mycket egentligen. Men jag skickade iväg sex stycken jobbansöker ganska så snabbt sen var jag tvungen att leta upp fyra stycken nya men hittade sex till. Fick iväg skickat sammanlagt 10 stycken idag vilket också var minimi, och imorgon ska jag skicka iväg dom extra två som ska skickas med brev.
Så jag är värd lite bra samvete nu, även om man inte vet hur bra chanser man har. Hålla tummarna kan jag ju göra, och de gör jag så hårt att jag får syrebrist eller något..

Ska jag lägga mig i sängen och glo på despan sen och bara ta det lugnt. Hoppas på en tidigmorgon imorgon.
Aja, vi hörs. Take care.

Motivation.

Det är den viktigaste saken att ha ifall man vill ha något gjort i detta liv. Jag skulle så gärna vilja göra många saker. Speciellt orka röra på mig, men i denna värmen är det omöjligt, så hur fotbollen ska gå i sommar det är ett stort frågetecken helt ärligt. För jag blir helt jävla slutkörd i kropp&huvud när vädret är såhär. Men är det soligt ute måste man passa på och vara ute och sola och bara va, även om man sen skulle kunna somna på fem röda (;

Idag har jag suttit och skrivit ut några jobbannonser, jag hade tänkt uppdatera mitt cv och sen bara masssända en massa ansökningar. Ja jag ska skicka iväg minst 10 jobbsökningar idag. Minst. Jag vill fan ha ett jobb så då ska jag få ett också, annars är det rätt så taskigt faktiskt! Allting handlar om kontakter, de va så jag fick mitt förra jobb. Bg-resan hade aldrig hänt om jag aldrig träffat Daniel och hållt kontakten med honom. Dock fick jag ju gillebagaren pga mig själv så ibland behöver man kanske bara tur? idk.

Men men. Bilderna från konfirmationen kommer kanske också upp på FB ikväll, får väl se. Mår smått illa men det går väl över hoppas jag. Trevlig kväll (:

En ny vecka!

Gick och la mig lite sent inatt och kom därför upp lite sent idag också. Tog mig sovmorgon och reste mig inte från sängen föräns tolv. Det var verkligen super skönt kan jag berätta (;

Sen har väl egentligen inte mycket hänt idag, jag har varit ute och tagit lite bilder när Zindy var i bassängen och badade, snackade med brushan och My när dom lastade bränne, jag har lagat middag på den överblivna kasslern från i lördags (dock fortfarande kassler kvar i kylen), sen körde vi iväg och kolla på olyckan men var inte så farligt som man kunde trott, tur är väl de? Sen har regnet öst ner men man blir inte förvånad längre.

Är ganska sleden fortfarande faktiskt och har väldigt stor lust att lägga mig isängen och glo despan. På torsdag-morgon åker jag, syrran, brushan och My till Liseberg (kanske Sandra också följer med, vi får se hur d blir med den saken). Så kommer vi hem natten till lördagen, sover lite sen är det fest (; hihi..

Nej har inte mycket mer att skriva just nu, have a nice day!

Dagens fotografi!



Detta är min lilla älskling, hunden med så många namn men i grund och botten heter Zindy.

Hjärtklappning!

Jag satt vid datorn för att kolla en sak och mitt fönster var uppe på maxhaspen så hör jag hur metall&metall slår mot varandra och tittar ut men ser inget och tänker inte så mycket mer på det föräns det helt plötsligt är ljust utanför precis som någon står med en ficklampa, jag tittar diskret ut genom fönstret och ser inget.

Hjärtat åker upp i halsen och jag får mina skrämselattacker, stänger snabbt fönstret och hyperventilerar lite sen går jag ut i hallen när jag hör att någon går ut från brushans rum. Det var My så fråga jag ifall någon av dom tänt lampan nyligen. Nej den har varit tänd hela tiden. hmm vad kunde göra ljusskillnaden?

Vi kom överfund med att det måste varit så att när my reste sig kom ljuset hon blockerade innan ut genom fönstret och att metallen som hördes var en krok på partytältet. Om inte, ja då är de ganska så läskigt faktiskt! (;

Ölbrännboll.

Är sugen på det faktiskt. Jag och Sandra snackade om det för ett tag sen, att vi skulle samla ihopa ett gäng och spela. Vi visste bara inte när hur och var. Men nu har det kommit på tal och jag har fått en inbjudan, men när får vi väl se. En fri lucka, har tagit mig friheten att bjuda med mig Sandra också, sen får vi se vilka mer d blir hehe..

Ligger och kollar på Desperate Housewives och skickar mess. Så den dagen är väl lite efterlängtad kanske :P hehe. Aja blir nog kul. Nu ska jag iaf bara chilla (som jag gjort nu ett tag) sen blir det sova och vakna upp imorgon med ett strålande humör? idk men jag hoppas väl på de hehe..

Nej ska lägga mig tillrätta igen och glo vidare, godkväll och ha en trevlig start på veckan imorgon (:

Femte säsongen påbörjad.

Kan inte hålla sig borta hur länge som helst! Älskar intriger (when its not for real)

Helt slut.

Lillasyster fyller ju 13år idag så hon gjorde kladdkaka som vi åt, nu mår jag lite illa och är helt slut i hela kroppen. Så ska minsann sätta igång en film och lägga mig isängen. Gör inget om jag somnar, det är ändå bara söndag idag!

ps. bara för jag tycker att jag är cool för jag synts i bg's tv (;

Höres ..

Veckans lista!


Veckans roligaste: Slingshotfilmen.
Veckans tråkigaste: Ösregnet som kom under söndagen!
Veckans bästa: Konfirmationsfirandet.
Veckans sämsta: att rost-dagge måste ombesiktigas.
Veckans ätbara: Potatissallad och rostbiff (;
Veckans person: F.
Veckans arbetsinsatts: Chafför och förberedning av konfirmation.
Veckans önskan - Få ett jobb.
Veckans I like - Mobleringen av rummet.
Veckans mysigaste - solstrålarnas kontakt med min bara hud (:
Veckans störigaste - När vettet går ut.
Veckans skyldighet - Fylla Angelika på hennes konfirmation (; höhö.
Veckans rörelse - från rummet till köket (;
(min egenkombinerade lista)

Veckans nykomling!


Nu kör jag på en veckans nykomling ifall det kommer någon speciell ny låt till min playlista. Denna vill jag att ni hör för den är ju ganska så rolig (;

Slingshot filmen ligger uppe på FB,

och vill ni se den så är det bara klicka på denna länk så kommer ni dit dirr.


Ännu en lista.

(iblans behöver man fördriva tiden med något i detta regniga väder)

Vem:
Saknar du:
 ingen speciell.
Vill du döda: Aboslut ingen.
Rörde dig sist: Brushan när han slog mig en snärt över armen. aj aj.
Vill du slå: Tillbaka på brushan (;
Kysste dig sist: hemligt.
Kramade du sist: Desiree (:
Vill du prata med: Ingen speciell här heller.
Skrek du på sist: hm vet inte.
Vill du vara som: idk.
Sårade dig sist: no one.
Vill du bli galet full med: Sandra (;
Gjorde dig riktigt glad senast: Slingshotfilmen:P hahahaha. 
Fick du sms från senast:
Desiree som tacka för grattis sms:et jag skicka inatt (;
Ringde dig senast: Pappa men d missade jag, annars Angelika.
Ringde du senast: Desiree inatt (;
Är snyggast på jorden:  Finns ingen som är snyggast, de finns alltid någon som har något som är snyggare.

Har du:
För många vänner:
 Tillräckligt många.
Förföljelsemani:
 Nej , eller kanske lite. Tror att jag blir watched hela tiden (;
Tvångstankar: Inga speciella.
Någon annan psykisk sjukdom: Förvirrad till max.
Någon fysisk sjukdom: Lat.
Någon skada: Nej.
Färgat håret: x antal ggr.
Brutit några ben: Nope.
Några piercings: Ja tre stycken plus öronen.
Egen dator:
 Japp :D
Bra självförtroende: Absolut inte.
Kysst någon: Ja, och de är mysigt.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej men inatt.
Bjudit ut någon: beror på vad, fest yesbox.
Varit kär: halvt?
Dumpat någon: Ja.
Stulit någonting: Jag är kriminell, eller va..
Lämnat landet: Ja, några gånger och fler ska d bli (:
Tuttat eld på nått: Klart en pyroman lever i mig (;
Gjort något olagligt: Ja jag var ju kriminell?

Hur:
Går du:
 Framåt, med tårna åt de håll jag går åt.
Svarar du i telefonen: Hej det är My, eller lite annorlunda beror på vem som ringer.
Fördriver du tiden: kollar på film, sover, sitter vid datorn. svarar på sånna här frågor^^,
Mycket pengar har du: för lite.
Tjänar du pengar: Genom att hjälpa till och sånt hemma, va chaffis lite ibland och va barnvakt (:
Ofta diskar du: Aldrig, tömmer och fyller diskmaskinen som gör jobbet gör jag.
Ofta städar du: Tillräckligt för att bli trött på de (;
Många stör du dig på: inte många.
Ofta träffar du din familj: varje dag typ.

Tror du:
Att du kommer bli något:
 Ja, va är meningen annars?
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Kanske.
Att folk tycker om dig: Ja, vissa iallafall.
På ett liv efter detta: Ja, de måste jag göra.
Att fiskar kan tänka: Hur skulle dom annars förstå hur dom kan andas under vatten?
Att du kommer leva länge: Ja, tillräckligt för att få annan syn på saker &ting.


I do like this pic (:


Desiree fyller tonåring (:

Idag vaknade vi vid 10 och segade oss upp, tog ett ganska bra tag för mig och pernilla att röra oss haha. Sen åt vi lite leftovers och la oss och chilla och snackade igen. Satte igång slingshot filmen som jag dessutom ska filma med kameran och lägga in på FB för jag garvar var ända gång jag ser den. Så jag får ont i magen hahahahahahah..

Sen åkte dom hem för en stund sen och jag gick ut och busade med Zindy på baksidan sen kom även My och brushan ut så slängde jag i bollen i poolen. Tog av mig shortsen och tänkte hämta bollen åt zindy som sprang runt poolen och ville ha den. Så när jag var där i tog vi i Zindy så hon fick bada lite. Var jätte söt (: sötaste säl på länge :D

Sen pallade jag inte mer, och sen började duggregna när vi gick in. Jag hoppade i duschen och känner mig en aning fräshare nu (; Regnet har ösat ner men känns som det avtagit en del faktiskt vilket är skönt. Ska inte göra något speciellt idag förutom fira min lilla syster Desiree som fyller tonåring idag. GRATTIS TILL DIG ÄLSKADE LILLASYSTER (: <3

Nej ska glo runder nu. Bye!

Angelikas konfirmation.



Efter att jag duschat och gjort vid mig så kom folket tillbaka från kyrkan, bra tajming (; hehe..
Så gick vi ut där ute och det var dö varmt, sprang in och ut hela tiden sen fick jag tillslut byta om till shorts istället.
Sen vid 1tiden kom Sandra och vi tog varsin cider och stod i skuggan tillsammans med andra smarta människor:P hehe.

Maten serverades och det var ju himla gott. Potatissallad, rostbiff, kassler, blandsallad, rostadlök och dricka till det. mm mm mm (; Sen blev det lite showoffs när Zindy hamnade i poolen och simmade runder och lekte säl när man kastade bollen till henne. Hon trivdes som en fisk i vattnet och var verkligen skit söt.

Började fråga Angelika när hon skulle dricka och hennes svar var hela tiden "vet inte". Tillslut tog vi med henne till vårt lilla drickställe och tog en cider till henne och inom loppet av ett litet tag hade redan tre stycken cider kolpats. Haha, sen begav hon sig iväg efter att ha öppnat en fjärde och tydligen gett den till Pappa. Hon var lite rund under fötterna när hon åkte iväg till sin kompis i Öa, sådär hade hon sin första fylla! Kanske inte en karate men de är ifs bra (: hihi..

Sen åkte dom flesta släktningarna hem och grannarna kom in och drickan flödade och en del gubbar blev mer fulla än vi andra. Vissa sludrade, någon trilla baklänges på stolen och låg där ett bra tag, någon var en aning elak och någon deckade senare på kvällen.

Musiken var igång men det är inte alltid lätt att få bra musik när det är en sån salig blandning av folk haha. Sen fick vi Pernilla&André att komma så satt vi tillsammans med Linus (granne snett över gatan) och syrran och spelade "Fuck the dealer" ett spel jag kommer spela igen minsann och ölspelet. Sandra gick in och la sig för hon hade en himla huvudvärk.

Senare fick man veta att även brushan drabbats av huvudvärken och även kräkts av värmen och de. Hmm, sen blev det dags att gå och lägga sig typ. Två kanske jag gick in, började äta. Lyssna på pappa och en fyllehund när dom snackade och spela musik i köket. dividerade och hade sig.

Sen skickade jag lite sms, sen vänta jag på att andre och pernilla skulle komma in och lägga sig eller om dom skulle åka hem. Somnade nästan när d knacka på dörren och där stod mamma och pratade lite sen gick jag ännu en gång ut och kolla om dom fått tag på matti eller icke. Så halv fyra kom vi alla isäng, visst pappa och fyllesnudan var fortfarande i köket ett litet tag men sen blev det tillslut tyst i huset och utanför.

Det var trevligt även om vissa borde minska alkoholintaget eller bara chilla. Men men. Jag kan komma med väldigt smarta och bra saker att säga, men visst jag är exakt likadan. Jag kan få karatefyllor och göra värsta sakerna men sen är jag också 21år gammal och inget att ta ansvar över förutom mig själv, och jag klarar mig alltid i alla lägen. Överlever de mesta, men är man äldre så finns det saker man ska tänka på.

När alkoholen går in går vettet ut. Det håller jag med om i vissa fall.

Hallå i stugan!

Varit uppe sen klockan 9, hängt upp mina vita jeans på torksträcket och självklart kom det skit på dom (min vanliga otur), sen fick jag köra iväg och handla lite sånt efterslänts och är nu hemma. Några släktingar har kommit nu och snart ska familjen bege sig iväg. Jag ska köra en sista dammsugning på mitt rum, fixa salladerna, duscha och fixa vid mig sen är jag också redo för denna dag!

Vi hörs när det finns tid för det, ha en trevlig helg så länge! (:

Fråglista!

Hur gammal är du om fem år?

26 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

hela familjen faktiskt.

3. Hur lång är du?

ca 160cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Bring it on - into the win.

5. Vem ringde du senast?

Sandra.

6. Vem ringde dig senast?

Pappa (men d missade jag), annars lillsyrran A.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Leveransraport (; haha..

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Skicka mess helt klart, do not like to talk in the phone so much..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

10. När såg du senast din mamma?

för någon timme sen.

11. Vilken ögonfärg har du?

blå gröna (skiftar i ljuset)

12. När vaknade du i dag?

vet inte exakt, men gick upp runt 11.

13. Vilken är din favoritjulsång?

Vet inte..

14. Vilken är din favoritplats?

Sängen (; Eller nere vid bäcken (:

15. Vilken plats föredrar du minst?

Frysen (; ganska kallt och hårt med massa frysgrejer:P (ja försökte får ac därifrån härom dagen)

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Långt fram i min karriär jämfört med nu, hoppas jag verkligen!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

mörkret och monstret under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Jag skrattade senast vid matbordet..

19. Hur stor är din säng?

160x180 tror jag?

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Oftast i tshirt o trosor, ibland även i boxerkallingar (:

22. Hur många kuddar har du i sängen?

4st. en att ha huvet på plus en bakom den som ej används. två till sovgästerna och en kramkudde (;

23. Hur många landskap har du bott i?

Här jag bor nu..

24. Vilka städer har du bott i?

Pp, men även Borovets när jag jobbade i Bulgarien.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor eller strumpor (eller barfota på stranden)

26. Är du social?

Ja de tycker jag.

27. Vilken är din favoritglass?

Triple chocolate på sibylla i klippan (;

28. Vilken är din favoritefterrätt?

kladdkaka?

29. Tycker du om kinamat?

Det är gott (:

30. Tycker du om kaffe?

Nja bara med massa socker & lite mjölk..

31. Vad dricker du till frukost?

Mjölk om det blir någon frukost.

32. Sover du på någon särskild sida?

Rullar runder.

33. Kan du spela poker?

Texas hold'em är roligt och kan d ganska så.

34. Tycker du om att mysa/kela?

Kan vara trevligt ibland (:

35. Är du en beroendemänniska?

Nja beror på innebörden, är inte beroende av människor men kanske av saker så som min dator & musik.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Ja, fast jag fyller år 29 feb så har jag en barndomsvän som föddes 14min efter mig (;

37. Vill du ha barn?

Självklart, men det dröjer .

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska (och kunde tyska förut men d är bortglömt)

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Poolen bakom vårt hus.

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Helst och helst, de blir mest på dricka o mat?

42. Äger du dyrbara smycken?

Ja victoria secret smyckena har ju värde, men sen finns d dom som har ett annat typ av värde..

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Gossip Girl, 90210 (moderna) osv osv..

44. Kan du rulla med tungan?

Ja :P

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Finns nog några stycken på den fronten faktiskt (;

46. Sover du med gosedjur?

Nej, har min kramkudde (;

47. Vad har du för ringsignal?

Hey there delilah.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Mamma har säkert sparat några.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En kamera påse.

50. Flirtar du mycket?

En del av min personlighet.

51. Kan du byta olja på bilen?

Aldrig testat men jo de tror jag nog.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Håller på med Twilight's sista bok men segar då jag inte vill att den ska ta slut (;

54. Läser du dagstidningen?

Ibland.

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?

Haha, ja senast idag påväg hem från donken :P

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rix FM.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Frågor.

59. När var du i kyrkan senast?

vet jag faktiskt inte. hmm.. skulle gått imorgon men blir nog inte så. Stannar hemma o förbereder ist.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Agneta, speciellt när hon försökte va rolig. Eller BAMBI (;

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Flera nätter i rad, tälta ofta när jag var yngre (:

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

idk ):


Snart dags för sängen!

Så efter att jag skrev blev det att jag, syrran & brushan åkte till donken och handlade hem mat, fick ta plus menyer också för vi ville ju ha glasen, självklart ville jag ha när det är rosa. Dessutom mitt första sånt burk-glas. Sen körde vi hem igen och åt tillsammans alla vid matbordet, trevligt.

Sen gick vi ut och satte upp partytältets väggar och tak, ut med bord och grejer. Sen gick jag in och skulle egentligen dammsuga men har fortfarande inte gjort d:P hehe. Aja jag skulle slänga in mina vinter skor i garderoben som mamma har kläder i och rotade runder bland alla hennes kläder o testa dom och sånt. hihi it was fun (:

Har iallafall kläder till överkroppen imorgon, får se om jag ska ha kas-kjolen, vita jeansen eller vad jag får på mig imorgon. Puh kommer dö i jeans men kan ju knappas gå bar :P

Aja, nej börjar bli en aning trött och ska upp tidigt imorgon så jag ska snart sova, slänger igång en film eller något nu.
TREVLIG  HELG! (:

Dagen före.

Hoppade in i bilen förut och åkte mot Örkelljunga där vi skulle ta ut pengar, vi plockade även upp My påvägen och sen fick vi köra hem igen för det blivit något klabb sen kom vi iväg igen. Mötte upp pappa på City Gross. Jag brushan och My gick runt på familia för att hitta något åt A & D men gav upp då jag fick dåligt samvete, vet egentligen inte varför men så va de iaf :P Var inne på H&M och såg tubtoppar så jag testade och köpte två stycken. En svart&vit randig och en typ grön liknande färg ^^, Dom är söta..

Sen gick vi in på city gross och letade upp pappa och mamma, hämtade vår förbeställda plus lite efterbeställnings rostbiff, mums (; sen gick vi vidare och betalade och åkte mot ÖB för att köpa vaxdukar till dom hemmagjorda borden så dom inte förstörs så snabbt. Sen åkte jag, syrran och mamma till Väla och inom en butik och köpte presenterna där. Sen körde vi hem. När vi börjat lasta in varorna i hemmet landade även pappa och brushan hemma på tomten.

Packade in en del grejer i kylen och alla cider som var på kylning åkte i kylbox och ner i källaren (mums imorgon smäller det). Sen åkte grejer in och nu står pappa och skalar potatis och ska göra sin goda potatissallad ikväll. ååååh vill ha morgondagen här nu ;D haha..

Nej nu finns det inte så mycket tid att sitta här, måste vara en liten hjälpande hand (: Godkväll!

It's a wonderful day (:

Vaknade ganska så tidigt idag, det är nog närmare 45 grader på mitt rum på morgonen. Jag vet inte hur jag ska göra för att det ska hålla sig svalt som det är typ på natten då solen försvunnit för längesen och det är lite svalt ute som sedan rörsrunder i mitt rum och tar ner temperaturen. BAH, jag kan inte sova normalt för det är så varmt, får nog införskaffa mig AC på rummet ^^, haha. Så är det när man har fönstret på den sida där solen går upp och håller sig mesta delen av dagen. men men, ska väl kanske inte klaga så mycket egentligen, är väldigt glad att det är varmt nu (:

Aja sen kunde man inte försöka somna om på nytt mer för min morbror började banka på dörren och då fick jag nästan en hjärtattack. Han tyckte att eftersom han väckte brushan kunde han väcka mig också. Snällt (; Men jag låg kvar ett tag till, tills mamma började spela högmusik och storstäda inför morgondagen. Jojo tack.

Elva gav jag upp och gick och satte mig vid datorn lite. Sen åt jag typ brunch och sen smörjde jag in mig och la mig och solade lite. Väldigt skönt om jag får säga de själv, sen tog jag åter igen ett litet dopp i poolen. La mig och solade ett tag till sen kom ett stort moln och jag gick in och duschade av mig. Nu är det fortf. molnigt ute så jag ger nog upp solningen för idag. Kanske går på det igen på söndag om det är väder till de (;

För imorgon finns det ingen tid, ingenting för solning alls. Det är konfirmation här för min lillasyster Angelika och det börjar ju direkt efter man vaknat. Sen blir det gäster som kommer hit och det kommer bjudas på Potatissallad, kassler och rostbiff. Sen på kvällen blir det att vi dricker lite. Mamma har även satt lite av sina cider på kylning för hon och Carita (next-door grannen) ska väl också dricka lite (:

Aja detta blev nog skrivet för denna gång! Ha det bra (:

Dagens skrivpuff!

Ett flertydigt ord att skriva om: GIFT

Utan ett ord tog hon en klunk, inte heller hade han försökt stoppa henne.
Dom stod där och tittade på varandra, inte ett ljud sades.
Hans ögon var uppspärrade, inte bara av rädsla men också av upphetsning.
Vätskan rann ner i halsen och skulle inom kort vara i magen.
De skulle bryta ner henne inifrån och ut.
Hennes långa bruna hår svajade lätt med vinden, en tår rann ner över kinden.
"Var inte rädd, jag kommer efter", sa han och tog tåren i sin hand.
Smakade på den och kysste henne i pannan.
Han tog hennes hand och log mot henne.
Hennes ansikts uttryck började sakta ändras,
snabbt förde hon upp ena handen för munnen.
Hennes maginnehåll kom upp och skvätte lite på hans skor.
Det var lätt rött av blod, vätskan hade nu blandats runt i magen.
Han tog hennes hand igen och ledde henne till en bänk, la henne ner.
Andningen hade blivit snabbare och med aning panik,
men utåt visade hon bara mod, ville visa sig stark.
Han satt på huk framför henne och drog sin hand över håret,
han viskade små ord i hennes öron.
Tiden var snart slut.
Rädslan, paniken, smärtan..
Allt skulle snart suddas bort och ersättas av tysthet och tomhet.
Hennes grepp om hans hand började släppa, hon blundade, andningen var minimal.
Sen var denna mjuka varma varelsen sin motsats, helt stel och kall.
Han pussade hennes hand, sa förlåt, vände bort och gick iväg.
Hon var bara en av många han lurat på sig att dom skulle leva i evighet.
Detta var hans sätt att göra slut.


Movie-time, with myself!


Sen någon timme tillbaka har jag spenderat min tid i sängen, kollade först på Bring it on 3 - all or nothing som du kan läsa om här. Och nyss så startade jag 4an  - Into the win. Har redan sett alla Bring it on förut men det var längesen så passar på att se dom igen när dataskärmen är som den är .. Dessutom tycker jag att cheerleading är riktigt coolt och har velat hålla på med det när jag var yngre men trodde inte att det fanns i Sverige, vilket jag vet i dagsläget att det faktiskt finns. men men ..

Nu beger jag mig och förhoppningsvis så somnar jag senare. Så godnatt sköningar (:

Snart är det helg!


Jippy!

Bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin .
Vissa tycker kanske det är lättare att se sina bevakade bloggar på en lista och se när vilken blogg har uppderat, ifall ni är så kan ni ju följa min blogg via bloglovin, om inte så kan du fortsätta göra som du brukar (:

Trevligkväll!

Härligt väder, minsann!

Kvällarna är så mysiga, uppehåll och sådär lagom skönt ute. Dock är väl knotten inget trevligt men det får man helt enkelt stå ut med (; hehe..

Fick mat i magen förut, himla gott faktiskt. Sen blev jag sån där helt dåsig i hela kroppen och deckade i min säng haha. Vaknade vid sju och gick upp. Glodde lite här sen knacka d på dörren och någon nisse stod och skulle sälja någon tavla. Mamma sa nej och han gick sen hörde jag hur han var ute hos pappa och han köpte någon indian tavla till mamma för hon gillar indianer, säger då de..

Sen gick jag ut och kollade på hur bra dom jobbade, borden är klara och dom har limmat ihopa hålen i partytältet som förstördes i stormen förra året. Så nu kan sommarfesterna börja här igen (; höhö.. Så spelade jag och brushan lite badminton men han fick hjälpa pappa och dissa mig. Snällt.

Blev lite snack över staketet med grannarna nextdoor och vår nyinflyttade granne Erika som även hon verkar väldigt trevlig. Älskade när hon sa att dom nog skulle få fixa ihopa en grillkväll i slutet av sommaren. YES! som jag längtat efter sån USA-stil med grannar som samlas, grillar, snackar, dricker lite öl och har de himla trevligt. ME LIKE, alot (: hehe.

Sen började jag retas med lillasyster D och poppi, sa att dom va tillsammans sen fick man springa runder på hela tomten för lillsyster D skulle kasta i mig i poolen, inte för att hon ens skulle lyckas men de va ändå ganska kul och springa. Speciellt då hennes kondis nog var sämre än min för hon flåsa som en hund i värme och de gjorde inte jag (; höhö.

Nej får snart gå ut igen, vara social med familjen. Kanske ta något gott att dricka eller iallafall slänga i mig mat för magen känns tom :O haha.. Ett jävla liv i poolen är det om inget annat, grannbarnen och töserna är i och skriker och skvätter vatten så man får väl se till att hålla sig ifrån dom så att man inte blir nerskvätt för vattenskvätt är ju kallare än nått. Brr..

Hade!

Torsdag!

Körde ner till byn och handlade lasagne som vi ska ha till middag, när jag kom hem slängde jag in lasagnen direkt och började fixa vid sallad och krydda med salladskryddan som förövrigt är årets "köp". Slippa hålla på med dessingar hela tiden, bara strö efter smak and that's it (; hehe..

Aja sen fixade jag med disken och plockade undan på diskbänken och i vasken (även efter en miss L Svensson^^).
Sen tog jag och mellansyrran vars ett av mina sängbord och bar ut och ställde i brushans 'garage' sen gick vi över på andra sidan och hivade ner midsommarstången (midsommar är officiellt över!^^)

Nu är middagen snart klar, tackar jag för. Är riktigt hungrig och magen kurrar nog snart..
För övrigt så försvann ju solen ganska så kvickt, det började duggregna när vi va ute som senare blev starkare och det kom en riktig skur som verkar avtagit nu. Mörka moln finns på himlen så skulle minsann inte försvåna mig det minsta ifall det skulle börja åska så därför ska jag bränna en skiva nu så att jag har musik vilket fall (;

Nej det var allt för nu, have a nice day!

Kate Voegele!

Musiken fastnade jag för efter att jag glott på OTH och hon spelade en tjej där. Hennes låtar var med och jag började söka på youtube och nu titt som tätt försöker jag hitta ny musik. Dessutom är där en låt som heter 99 times som jag skulle vilja ha men finns bara live på youtube. Iaf när jag glott.. Men här kommer dom tre senaste låtarna jag fått med henne;


You can't break a broken heart.


Inside out.


Who are you without me.

Första pooldoppet iår (:

Smörjde in mig innan sen tog jag min ena kudde och sudukohäftet och gick ut tillsammans med Zindy. Låg där och blev riktigt varm sen bestämde jag mig för att gå i vattnet. Klättade över och i till typ höften nästan sen gick jag ett varv sen ner på knä och sen brr slängde jag mig i och simmade 20 varv runt i poolen och det var riktigt skönt. Mellan 25-26 grader i vattnet men det är ju så varmt i luften att det känns kallt :P (första doppet i vår egen pool detta året)

Sen tillbaka på filten och lägga mig och schteeka lite till hehe. Blev varm och hoppade i och simmade tio varv till fast denna gången var de lite kallare hehe. Aja skönt var de iaf. Skulle sola mig torr sen gå in men molnen kom så jag gick in och tog en kall dusch och nu är jag här igen.

Ska gå ut igen ifall molnen försvinner annars får de vara så. Fick nästan två timmar iallafall och de är ju alltid skönt (:
Träningen är inställd idag så blir inget, även om det är tråkigt så är det ändå skönt. Kommer nog bli en helvetes sommar för det är inte de lättaste att träna i sån värme. Men man svettas mer och förbränner mer så borde kanske va glad?:P

Nej om man skulle ta och äta något.

pöh redan varm!


Angelika, Desiree och Mysaan

Vaknade innan och dog av värmeslag fick slänga av mitt täcke och sova med ett påslakan typ. Sen när jag vaknade nästa gång låg jag minsann under täcket igen (hur gick d till?). Sen fick jag medelande av mellanssyrran att hämtplatsen var någon annanstans. Jag ställde klockan på elva så jag kunde sova ut men icke. Kvart i elva ringde lillasyster A och sa att dom slutat för dagen så jag körde ner till byn och hämtade henne..

Nu sitter jag här och funderar på vad jag sak göra, när jag körde hemåt kände jag för att sticka och springa någonstans men om ni känner mig vet ni hur lat jag är och that's never gonna happen:P Men svettas gör jag så kanske om man skulle våga sig ner i poolen? Hade varit himla gott faktiskt!

Ska smörja in mig nu sen ska jag ut iallafall, njuta av solen när den är här. Får se om det är fotboll ikväll, får se om man pallar för man orkar minsann inte mycket i denna värmen. And I love it, alltså värmen inte att man latar sig mer:P hehe..

Take care!

Denna lillördag!

Fönstret är öppet på maxhaspen och det kommer små sköna vindar ibland. För i mitt rum saknas ju fläkt vilket egentligen hade varit sommarens bästa uppsättning. Musiken spelas genom högtalarna och smuttar på min andra cider. Det är inte alltid så ensamt att dricka själv som man kan tro, om man har lite sällskap på tråden vill säg (:

Har fortfarande en liten röra på rummet som inte är uppstädat men det gör ingenting, kan ta det imorgon! Men sängen ska iallafall snart bäddas så att jag kan lägga mig och glo på någon film tills jag somnar, ska vara chaffis åt min mellansyrra imorgon vid tolv så behöver mina timmar (; hehe..

Nej får väl springa upp och hjälpa töserna att slå bålgetingen som kommit in, sån räddare i nöden jag är. Eller bara en snäll storasyster? idk.

Men godkväll iallafall (:

Like this part right here.

You are the reason that I breathe
You are the reason that I still believe
You are my destiny
Jai Oh

No there is nothing that can stop us
Nothing can ever come between us 
So come and dance with me
Jai Ho!

Nästa frilla?


Det är ändå en del som har sagt att jag nog skulle passa i denna frillan.
Så vem vet, har jag modet till mig så klipps kanske håret av?
Dock inte lika kort, men i den typen av frilla iaf...
Tiden får bestämma, än är vi ovetande! (:

Invigning!

På lördag konfirmeras min nästyngsta syster Angelika och då kommer klart släkten hit. Ja men Sandra hon bjöd ju in sig för ett tag sen och idag så snackade vi lite om dagen och då kommer vi även inviga min vattenpipa som jag fick när jag fyllde år. Sandra blev väldigt glad, och det blev även lillebror som tjatat mååånga gånger om vi inte kunde röka.

Men på lördagkväll sitter vi där och smookar och njuter av lite cider och har det allmänt trevligt! (:

Himmelskt!

Efter att ha hållt på att städa, flytta möbler, stått vid en varm spis, städat lite mer och blivit en aning jätte varm så satt en kall cider väldigt bra i magen. MAGISKT! (:

Första Juli!

Hade tänkt o gå ut förut. Solen var framme men jag hann inte ens röra mig innan molnen var framme så jag la mig på soffan ett tag istället, höll på att somna när telefonen ringde och då var det min morbror som jag prata med ett litet tag sen la vi på och jag började städa istället.

Sen började helt plötsligt att regna och åskan kom över vårt lilla hus. Jag städade och flyttade möbler för fulla muggar, var uppe och skrek lite på syskonen att dom också skulle städa, sen började jag även på maten. Herregud va jag blev varm. Svetten rann nästan, vet inte hur varmt det är på mitt rum men lovar att de är närmare 30 och de blir minsann inte kyligare heller :S waah..

Nu är alla möbler ställda där dom ska och dammsugat och skurat av damm har jag gjort. Ska slänga ut sängborden sen men just nu får de stå som de står för jag orkar inte mer. Ska renbädda sängen men just nu har jag lust att bara slänga mig på sängen och fetdäcka. Dock inte den skönaste landningen för de är fullt med saker i hela sängen typ. haha. Inte lätt :P

Det är som sagt konfirmation för min nästyngsta syster på lördag, därför den stora städningen överallt. Dock har jag egentligen skullat göra mobleringen för ett bra tag sen bara inte fått tummarna loss föräns igår när vi började smått med hyllorna. (som förövrigt är uppe och fyllda nu)

Har blivit lite mer golv yta i mitten men det är väl en saligröra fortfarande, äsch jag trivs. Mitt rum speglar mitt liv, rörigt ... But I kinda like it (;

Väldigt fina blommor!


När jag och Sandra simmade runder i deras pool i söndags så knäckte hon av en sån här blomma, fast den var ljusare i färgen och vi kunde inte komma på namnet på blomman först så fick fråga hennes mamma och det var ju en pion. Så sa hon åt oss att lukta på den och den luktade himla gott faktiskt..

Jag sa sen att rosor är inte mina favoritblommor, för det är så många människor som säger ros hela tiden men nje dessa är nog bland mina favoriter faktiskt för dom är riktigt fina och finns också i många härliga färger (:

Godmorning Sunshine!

Solen skiner, fåglarna kvittrar. Egentligen ska man inte vara uppe såhär tidigt om man heter My Svensson men idag är ett måste. Om ca en halv timme ska vi köra iväg och besiktiga min bil, tills dess måste jag vaknat till liv lite mer, äta lite frukost och bara va.. Hoppas bilen går igenom, men jag kommer inte fatta något ändå så det är tur lillebror är med (; höhö. Nej men ha en bra dag (:


Vilken film?


Nu ska jag sätta igång en film och repeta den genom nattens sömn.
Vilken tror ni det är? (;

Min pärla.

Min lilla rost-Dagge ska besiktigas idag. Redan 9.55 ska jag vara där så jag måste upp halv 9. Ännu en early morning (; höhö. Blir nog bra, är ju onsdag så inget speciellt som är planerat så jag nog chilla resten av dagen :D Eller kanske få upp hyllorna och städa mitt rum för på lördag ska vi ju ha gäster och vem vet vilka släktningar som ska in och glo på ens rum höhö ..

Nej godnatt på er! (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0