Härligt väder, minsann!

Kvällarna är så mysiga, uppehåll och sådär lagom skönt ute. Dock är väl knotten inget trevligt men det får man helt enkelt stå ut med (; hehe..

Fick mat i magen förut, himla gott faktiskt. Sen blev jag sån där helt dåsig i hela kroppen och deckade i min säng haha. Vaknade vid sju och gick upp. Glodde lite här sen knacka d på dörren och någon nisse stod och skulle sälja någon tavla. Mamma sa nej och han gick sen hörde jag hur han var ute hos pappa och han köpte någon indian tavla till mamma för hon gillar indianer, säger då de..

Sen gick jag ut och kollade på hur bra dom jobbade, borden är klara och dom har limmat ihopa hålen i partytältet som förstördes i stormen förra året. Så nu kan sommarfesterna börja här igen (; höhö.. Så spelade jag och brushan lite badminton men han fick hjälpa pappa och dissa mig. Snällt.

Blev lite snack över staketet med grannarna nextdoor och vår nyinflyttade granne Erika som även hon verkar väldigt trevlig. Älskade när hon sa att dom nog skulle få fixa ihopa en grillkväll i slutet av sommaren. YES! som jag längtat efter sån USA-stil med grannar som samlas, grillar, snackar, dricker lite öl och har de himla trevligt. ME LIKE, alot (: hehe.

Sen började jag retas med lillasyster D och poppi, sa att dom va tillsammans sen fick man springa runder på hela tomten för lillsyster D skulle kasta i mig i poolen, inte för att hon ens skulle lyckas men de va ändå ganska kul och springa. Speciellt då hennes kondis nog var sämre än min för hon flåsa som en hund i värme och de gjorde inte jag (; höhö.

Nej får snart gå ut igen, vara social med familjen. Kanske ta något gott att dricka eller iallafall slänga i mig mat för magen känns tom :O haha.. Ett jävla liv i poolen är det om inget annat, grannbarnen och töserna är i och skriker och skvätter vatten så man får väl se till att hålla sig ifrån dom så att man inte blir nerskvätt för vattenskvätt är ju kallare än nått. Brr..

Hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0