Hungrig & sur!

Så har legat i sängen och sett klart tredje säsongen av Grey's Anatomy och sen satt jag och spelade lite för jag verkligen inte kunde låta någon annan ligga etta (; hehe. Dock fick jag bara mesiga 83000 men kommer mer sen när jag orkar igen.

Ringde till grannen och snacka om fredagen så nu vet jag vilken tid jag ska dit och det kan ju vara en bra start (; hehe. Jaja sen sprang jag över till next-door grannen mest för att säga till papi&mami att jag ringt osv.. Blev sittandes där ett tag och snackade lite med Jennie & Felicia, busade lite med Emmelie och sen blev jag helt plötsligt sur. För då ska jag skjutsa Emil o bla bla bla.

Kul aldrig göra något annat än att bara passa upp alla hela tiden. Blir trött i huvudet, ibland önskade jag att jag inte hade något körkort för alla börjar ta de förgivet. BAH!!!  Irretationen kommer väl från att jag inte fått någon mat idag, så jag över reagerar åt allt men skit i de. Surdagar får jag också ha om alla andra får det.

Kom hem och såg köket, det såg för jävligt ut med disk och grejer så jag tog ut irretationen över det, vilket innebar att jag då städade upp där. Ska snart ner i källaren och se ifall tvättmaskinen är tom då ska jag tvätta lite också. Snart ska jag fetta igång youtube och lyrics låtar och bara sjunga tills jag blir hes!!

yesbox...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0