Årets första dopp i en sjö!

Så jag och lillasyster D packade in oss i bilen och körde mot Bälinge, körde in och parkerade bredvid Andrés bil sen gick vi mot stranden. Såg Sandra och Pernilla på bryggan direkt och dom dirigerade åt vilket håll vi skulle men jag hade redan sett Andre och hans solstol så vi var påväg åt rätt håll.

Vi la våra grejer vid deras sen gjorde vi dom sälle vid bryggan. Pernilla hade stått på stegen i en halvtimme och bara kommit till maghöjd, haha. (men sånt klarar inte jag heller av att göra snabbt). Så vi sa vi skulle hoppa i, för jag sa att de gör jag alltid bara springer o dyker i annars hade jag aldrig kommit i. Men jag skulle inte bada för de är alldeles för kallt. Men sen ville man ändå vara först i så jag tog sats och dök i, inte så långt efter dök även Sandra och sen hoppade lillasyster och Pernilla också i.

Blev väldigt molnigt och jag frös nästan lite, låg som en ål på filten invirad i handduken, sen tillbaka till bryggan för lite mer plask men nej jag tyckte det räckte för min del, ett dopp är mycket strongt jobbat från min sida (; haha..

Aja sen packade vi ihop grejerna och åkte hem igen. Var inte alls soligt i bälinge, inte på badet iallafall. Kom hem, la grejerna där dom skulle va sen vänta jag på solen och sen har jag varit ute och solat ett bra dag. Körde en solning på gammaltvis, sting och topless. Jag gillar inte kritvita boobs det är lite hmm ja något.. Så får hoppas på sol hela veckan så man kan utnyttja sin fria tid och bättra på brännan (:

Nej nu ska jag och Dess snart åka iväg och handla lite grönsaker, får bli typ tonfisksallad till mat eller något i den stilen. Pallar inte laga något och knappt äta men är ändå typ "skit" hungrig! Aja konstigt sånt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0