Fotbollsträning i värme..

Vi började att skjuta lite skott på mål, sen sprang vi uppvärmning varav ett vanligt varv joggning och ett annat med sick-sack springning mellan dom andra som jogga..

Sen blev det "väggen" ett tag och väldigt mycket flams, jag fick staffupphopp en gång, Bea fick de två gånger och Josse fick en. Sen ble de lite mer uppvärmning och mest skratt och flams faktiskt..

Sen var de dags för skott på mål efter en passning, de första jag gör är att ta sats med foten och drämmer den mest i gräsmarken och typ pytte på bollen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ, så satans ont så jag knappt kunde stödja på de så jag la mig ner och tyckte synd om mig själv sen halta jag tillbaka till kön "stretcha" foten lite lät några gå före sen springer jag igen och rätt i krysset, satans snyggt mål men de va typ allt. Sen missa jag mest målet hahaha..

Spela lite fotboll också och gillade att a-lagets tränare va där och kommenterade och sa saker. Gillas faktiskt, för de är lite tråkigt med katt o råtta lek ibland. Vi måste väl lära oss att hålla possitioner och markera lite bättre. Men tror faktiskt att d blir lite lättare sen på större plan för då går man inte in i varandras lika mycke kanske. Fast vad vet jag? (:

Men de var roligt i början sen dog jag och då var de inte så kul längre, faktiskt.. Men blir nog bättre när konditionen också blir det..

Röd/brun är jag om axlarna så får smörja in dom sen så jag inte bränner mig för mycket. Nu hade jag tänkt glo runder lite sen ska jag slänga mig i säng äta lite jordnötsringar och titta på CSI NY med snyggingen och sen sova någongång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0