Glad midsommar (:

Idag ska jag göra göra om midsommar 08 men kommer nog inte bli närheten av vad de var då. För ikväll blir vi några tjejer hos Sandra, kanske vi drar vidare kanske vi stannar kvar. Men förra året var vi blandade med en massa killar från smid och det blev öldusch, nakendans och en massa shakade rövar och bara överkroppar (även för tjejerna).

Känns som detta året inte kommer bli riktigt lika galet, men galet behövs ju inte för att det ska bli lyckat, så det ska bli roligt och se vad som kommer åstakommas av denna dag!

Vaknade för en timme sen ungefär. Då var Carita, Håkan & Emmeli (nextdoor-grannarna) här och pratade. Så gick upp, borstade tänderna, plockade upp min tvätt, hängde upp de blöta och la de torra på soffan. Sen kom även Morfar hit, han fick sin blomma och så lämnade han nypotatis och ägg här.

Nu är jag himla hungrig men mat blir det om ett tag, ja för jag är en outsiders i familjen och får äta själv utan någon glädje eftersom att jag ska iväg tidigt och inte kan äta med dom andra. Aja blir nog bra i slut ändan ändå! (:

Om tids finns (och ork) så ska jag bränna en skiva, men är så dålig på att hitta musik som passar alla andra så får se om jag orkar lägga så mycket tid på att hitta musik och sen bränna..  Finns så mycket annat som ska hinnas med idag känns det som. Klockan är ett, om tre timmar ska jag troligen vara iväg och då ska jag hunnit duscha, handla (bara kanske), fixat fram kläder, torkat, och ja .. hmmm.

Aja Glad midsommar på er (:

Kommentarer
Postat av: Anonym

trevlig midsommar

2009-06-19 @ 13:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0