Herregud vilken tripp.

Körde till farmor så att jag var där lagom till halv elva (hade även med mig minisyrran). Så gick jag ner i deras källare och hämtade upp en tom flaskback så att vi kunde köpa ny läsk. Körde ner till ICA och hade först lite svårt att hitta parkeringsplats men fanns en ledig lucka längst bort så tog den.

In på ICA, hittade en fin blomma till morfar och sen gick vi och hjälpte farmor att hitta allt hon skulle ha. Vänta ett bra tag vid charken för att få hjälp. (Det var ju ganska mycket folk & 'marknaden' på halva parkeringen hjälpte ju inte).
Efter ett bra tag så var vi iallafall vid kassorna, betalade och packade ner varorna. Sen skulle vi ut och för farmor skulle ha nypotatis och jordgubbar, hittades ju ganska så lätt faktiskt (precis utanför).

Kaffe kaffe kaffe? Tittade runder, hitta ett flak vid ett tomt stånd och tänkte där är de, men nej klart inte de var ju någon som köpt de förut:P haha.. Gick vidare och hittade sen skulle vi tillbaka till bilen. Där jag parkera va ju trångt i vanliga fall men nu hade två bilar parkerat sidleds där d inte fanns någon parkeringsplats så jag blev frustrerad hur fan skulle jag komma ut?

En man, han stod parkerad bredvid mig på vänster sida han körde ut och fick typ backa ut hela vägen för där va ju klart inte plats för han att vända. Tänkte tur, jag kan iaf göra de för jag har en parkeringsplats att backa på.. När vi packat in oss i bilen och sitter och väntar på en bil som ska köra ut så snuddar han vid en annan bil. Hoppar ut gör han och pratar med en annan familj som kommer gåendes och frågar ifall de är deras bil, vilket d inte var. Dom sa att han bara skulle köra, personen fick skylla sig själv då den parkerat där d inte fanns parkeringsplatser så han körde.

Jag krypkörde lugnt och försiktigt och vi kom ut från ICA utan att ha krockat och utan att ha kört över någon. Vilket jävla tur, var lite skraj för de var ju folk&bilar exakt överrallt.. Hem till farmor och packa ut allt vi handlat och sen prata vi lite smått och nu är jag hemma. Tog ju bara tre timmar nästan, från att jag lämna huset till dess att jag va hemma igen. HAHA.

Och nu väntar jag på middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0