Min dator är död!

Somnade ganska så sent inatt och vaknade med ont i ryggen och i halsen. Ryggvärken försvann lite senare då jag låg på en kudde.. Varmt som attans var det också i mitt rum för inatt så ändrade jag persiennerna så solen skulle lysa in i rummet, trodde de skulle göra så att jag vaknade och gick upp lättare, my bad för jag dog mest av värmeslag herregud va varmt.

Att jag sen också fick springa tre gånger o stänga dörren för den öppnades var inte heller kul. Men sen gick jag tillslut upp typ vid tjugo över tio, men är fortfarande lika död känns det som. Halsen har en klump känns det som det är där de gör ont men det känns ändå som den håller på att gå väck, hoppas jag verkligen för jag orkar inte bli sjuk. Inte nu..

Aja legat på soffan och kollat lite på simpsons, varit ute med my när hon rökade och sen ripat min datorskärm som dog på samma sätt som syrrans. Det är väl bara en fråga om tid innan även brushans dataskärm lägger av. Jävla mögdata!! Så nu sitter jag här och knappar på lillasyster D's dator.

Ja mycket händer inte, får se om jag känner för att gå ut o sola. Hade gärna gjort det men kul om jag skulle bränna mig, då kommer hela helgens bravader vara sopade skulle jag gissa på..

Annars då. Ja ingen har väl undgått att Michael Jackson har dött? Ivar fall så undrar jag om han verkligen är det, eller om det kommer komma nyheter om en vecka att allt var fejk. Fast visst why?

Nej nu ska jag in på FB sen dra för datorn här är ju cepe, hela altet har zoomats in skit mycket störigt så jag beger mig redan nu. Ha en trevlig helg kära vänner! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0