Söndag!

Firade två månader med mitt körkort idag den 28 Juni, tänk jag är så förvirrad på ett sätt att jag inte vet om jag tycker tiden gått fort eller slow. Men 2 hela månader har gått iaf..

Solen var framme idag så jag och Sandra har spenderat mesta delen av dagen utomhus. Låg först och slö solade lite sen gick vi runder i poolen och rensa upp sen byta vi om och gick runder på armar där i evigheter. Sen blev det mer solning och lite mer badning och lite mer solning (:

Sen stack vi iväg, handlade till grillningen och hämtade min bil som stod hos Frida. Sen körde vi hem till Sandra igen, tömde grillen från gammal kol och fyllde på nytt. Satt och väntade på maten och sen åt vi så vi alla blev helt proppmätta och spenderade resten av kvällen framför tvn, halv liggandes i soffan och mobilen bredvid som gått het hela dagen (:

Men när klockan blev typ tio över 1 på natten så kände jag att jag nog behövde åka hem, satte igång musiken högt som bara den och sjöng hela vägen hem. När jag väl landa hemma så hade jag ett helvete att lägga i backen så jag kunde ju inte komma ut. Men tillslut så gick de minsann hahah..

Zindy kom o hälsade och gosade med mig sen gick jag in på rummet, skulle på toa så var syrran också nere och då såg vi att Zniid hade kräkts på golvet i köket så la massa papper på båda ställen sen släppte jag ut henne , syrran rögade och jag fick sen gå o kalla in henne då hon typ försvann. Torkade upp den lilla pölen men den stora får någon annan ta jag klarar inte de ^^, haha..

Jaja ska snart sova för klockan börjar bli mycket, tiden bara springer iväg hehe..

Jag hoppas att även ni har haft en trevlighelg och njutit av solen osv osv (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0