Student+40års firande!

Som sagt igår drog vi till min ena morbror för att min kusin Anna och hennes moster Carola skulle firas. Anna tog studenten och Carola hade fyllt 40 så det stod fest på schemat (:

Kom dit och då hade det varit lite uppvisning sen började det regna och vi begav oss in i party tältet där maten blev uppdukad. Mums, hade typ inte ätit på hela dagen så jag tog två portioner med nypotatis, oxkött, sallad, fetaost och bröd. Rikigt gott. Så blev det en snapsskål och lite snaps sång.

Vi äro små humlor vi bzz bzz,
Vi äro små humlor vi bzz bzz.
Vi äro små humlor som tar oss en geting
Vi äro små humlor vi bzz bzz
(det var en av dom)

Satte snapsen fel och det brände i hela halsen, örk. Ren sprit är cepe äckligt aldrig mer (; höhö.
Mamma va minsann på de hon snapsade säkert fyra-fem stycken (om inte mer). Sen var det cider och så snackade man lite där och tyckte pappa såg ut att ha tråkigt. Sen började brushan och My frysa så pappa, töserna , brushan och My stack hem runt halv tio snåret. (Pappa fick komma o hämta oss senare).

Sen fick man höra att man var fisförnäm. Jojo jag är verkligen fin i kanten och allt de där. Så man fick hälsa ordentligt med en kram och sen var minglet igång hehe.. Satt och divivdera det mesta. Persson släktet är en släkt för sig jag lovar :P Som Janne sa: "Du kan säga jag är sjuk i huvudet eller vad du vill men jag är en Persson".
(Det räcker kanske att säga Persson då :P)

Och nu är vi inne på 2009 så nu är det inte längre "Wutang-Peter" nej nu är det "Sutang-Peter" istället. (Bara Anna som vet vad Wutang-Peter är, men de är ändå kul att sånt gammalt finns kvar i minnet)

Sen vid tolv snåret (ungefär) så begav vi (dom sista som var kvar) oss in och satte oss i soffan och snackade om ditten och datten och ungefär vid halv två, två tiden kom pappa och hämtade mig, mamma och syrran så åkte vi hem. Jag satte igång datorn och satte igång CSI NY när jag kom hem, sen somnade jag nästan på fem röda.

Var en rolig kväll och bilder kommer upp antingen på BDB eller Facebook och några lär kanske hamna här också. Blir nog bra (: Hoppas ni haft en rolig helg so far (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0