The weekend is over..

Ifredags så blev det som sagt klassreunion i HBG. Jag stack hem till Sandra och vi öppnade varsin cider nästan dirr efter jag anlänt så började vi spela lite "ölspel" sen skulle jag visa en låt för henne och vi lyssnade och inte långt efter det så kom Helene. Känns som det var riktigt längesen vi sågs så det var roligt. Vi drack lite sen blev det dags att bege sig till bussen. Satt där och snacka ett tag sen kom bussen och vi åkte till HBG.

Gick på toaletten på knutan sen stack vi till Helenes syster Catrin på ett snabbesök och sen tillbaka till knutan igen. In på stinsen och där hittade man några av sina gamla klasskompisar. Så första drinken blev en 6a whiterussian från martin. Jag sa att han var skyldig mig sen jag bjöd han men just en sån trodde jag aldrig på, de va Sandras idé och han tyckte jag var en chicken som ville ha en fyra så fick bli varsin sexa till mig och Sandra. Efter ett tag skulle vi gå dit och beställa drinkar då vi aldrig trodde Martin skulle köpa till oss for-real men jodå det gjorde han och de va bara börja dricka.

Sen var det igång med snaps och dricka hela kvällen tills vi drog vidare till tivoli där jag dansade själv ett tag sen hittade man rätt igen och så. Jo men en riktigt lyckad fredag tycker jag :D Lätt värd 4.5/5 i betyg (; haha..

Sen i lördags så var det ju Torpadagarna. Jag kom iväg i rätt lagom tid men sen sov Sandra på soffan när jag skulle plocka upp henne så de tog sin lilla tid, jag beställde pizza som jag åt hemma hos Frida sen. Vi satt där inte så länge innan hennes mamma kom och skulle skjutsa oss.

Jag hade glömt min kaluha i bilen så fick hämta den innan vi hoppa in i bilen och jag stod där och "vafan funkar inte nyckeln för?" sen inser jag att jag står och försöker öppna fel bil, de va inte min rost-dagge inte haha ble lite skratt hämta drickan och sprang o satte mig i bilen.

Hem till Danne som hade förfest och dricka gick inte ner så snabbt till en början men sen fixade Frida plats för min mjölk i frysen så den skulle bli kall så då gick d lite lättare .. mmmm så gott (: hihi. Men sista höll nästan på att klumpa sig så mjölken åkte ut ganska snabbt, in i kylen och man nästan frossa tänderna på den drinken. haha men gott va de!

Sen blev klockan halv tio och vi masade ner oss mot öltältet, träffade och hälsade på min kusin och sen gick vi in. Skulle ha cider men icke fanns bara ölkvar, moget sånt. Får man väl räkna med men men dom gick ner dom också. Så satt vi där vid ett bord hela kvällen och jag hade faktiskt väldigt kul då med. Fick sig en hel del skratt, blev en del kissrunder, jag & Pernilla stack och dansade på scenen lite där i slutet sen var det bara att bege sig hemåt igen när de slutade.
Väntade på taxi i typ 45minuter kanske, hade "smisk-bråk" Jo alla drog av grenar från träden och snärtade, fy fan va jag fick ont på mitt lår haha men fick nog in någon bra träff antingen på Andre eller Matti (hoppas jag) haha.. Sen kom taxin så stack jag & Sandra hem till henne, åt lite nattamat sen la vi oss och jag somnade ganska så fort. Riktigt trött haha..
Även denna kväll får en 4.5/5 i betyg ((: hihi..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0