Tisdag.

Något stekande blev det inte idag, när jag väl fick tummarna loss för att gå ut så var det inte speciellt soligt. Mest moln på hela himmeln så jag gick in och la mig i sängen och kollade på Family guy sen slockande jag. Minisyrran kom in och sa att det åskade, men jag slumrade till igen sen vaknade jag och stängde ner datorn och skicka iväg ett mess om att jag &syrran inte kom på träningen pga åskan men det var lugnt den var ändå inställd pga åska så de kändes lite bättre då.

Sen har tiden gott ganska så sakta och varit väldigt dryg. Legat och löst suduko, druckit hemmagjord banamilkshake som slog donkens många gånger om (; hihi.. mums.

Stod på trappen och såg blixten en gång, den var inte sån som gick neråt utan sidleds och skit lång sen stod syrran med systemkameran ett tag, till ingen nytta för de kom klart ingen igen som hon fick på bild.

Sen har jag fått hjälp av lillebror att flytta mina hyllor, det går inte så bra för själva hyllpanen i sig är helt ojämna så man kan nog inte ha hyllpinnarna raka för då går inte hyllorna i. WAH jävla mög. Så är lite irreterad och lite sömnig och orklös:P Skiter i hyllorna just nu så får d va så..

Aja har inget mer att skriva så vi hörs (:
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0