Torsdag.

Tog mig lite sovmorgon idag och gick upp runt halv elva. Satte mig vid datorn och checka läget sen gick jag ut och la mig i solen en timme men det var helt sånt mesigt. Sånna tunna tunna moln var över hela himlen och det blåste en massa så tyckte inte solen tog något så jag gick in igen .. Lagom till att Sandra ringde så snackade vi lite om helgen, blir nog bra hur det nu än blir (:

Sen kom min morbror på ett snabbesök, jag åt grillmat till frukost och drack en hustler. Sen satt jag och läste lite noveller i en speciell genre så om ni gillar att läsa snuskigheter så kanske sexnoveller är något för er kika då in här. Sen skulle jag skjutsa brushan till klippan, körde inom statoil i klippan och köpte ut cigg och han köpte en läsk sen lämna jag av han på körskolan och körde hem.

Genom Pp och när jag var i sista rondellen mot mitt hem så fick jag fullt med stickningar i ögonen så jag blinka i hundrasjuttio och tårarna bara forsa ner för mina kinder, fett läskigt på med solbrillorna och det lindrade lite och så fort jag kom hem leta jag efter mamma som satt hos grannen och snacka med carita. Berättade om den läskiga händelsen och sen va det inte så mycket mer med de då ingen av dom visste vad de va som hänt. Mina ögon är helt tunga och jag måste blinka jätte ofta för de är som någon irretation. Aldrig haft förut så det är inte så kul (eller ja d hade väl inte varit kul om jag haft de innan heller men men).

Satt där ett tag sen skulle jag in och skicka iväg ett medelande o då fråga mami om jag kunde köra och hämta syrran så det gjorde jag och nu är jag hemma. Helt jävla slut i kropp och huvud, sitter och väntar på att middagen ska bli klar mami håller på att förbereda de nu så de tar väl någon timme innan de är klart.

Ska lägga mig i sängen och kolla på Grey's, jag vet varför inte va ute i värmen men jag mår inge vidare så jag ska bara ta det lugnt. Tror att allt som hänt runt omkring nu dom senaste veckorna har satt sig för jag är inte van vid att hela tiden vara igång. Jag stressar hela tiden så jag får ont i magen så jag skicka iväg ett mess till Sarah innan och sa att jag inte kunde träna. Jag känner att jag behöver luft och tid att andas.

Hela helgen är fullbokad så jag vill inte åka på något allvarligare innan dess att den är över så nu är det lite ME-time ikväll. Som sagt nu ska jag lägga mig i sängen, ni får ha de bra så hörs vi senare.. TJA!


Kommentarer
Postat av: Lisette

Höhö konstigt jao xD lol.. vårt 'hus' ju ^^ ville få ngn lagom läskig bild men venne riktigt om jag lyckades.. :D liiiite iaf :)

2009-06-25 @ 17:33:55
URL: http://kornoholic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0