words...

Har inte alls mycket att säga egentligen, känner bara ett behov av att skriva.
Jag tror nog lika gärna jag hade kunnat skriva ett helt inlägg för mig själv, för att bara motionera fingrarna sen hade jag kunnat radera kladdet igen och vara nöjd. Okej jag har aldrig testat men i tanken så låter det som de hade funkat..

Imorgon känns det som det kommer vara en busy dag utan tid att ligga och lata sig. Upp tidigt, eller ja som idag då runt halv 10 typ. Iväg och slänga av mellansyrran och hennes cykel på församlingshemmet sen in på CT så att jag kan ta minisyrran till skolsystern så hon får sin jävla spruta som hon mesa med förut.

Sen ska jag hem, (kanske slappa), säkert iväg och handla (kanske borde göra d när jag ändå är i byn då?). Sen får man fixa något att käka sen ska jag iväg igen, kanske hämta mellansyrran ifall hon nu då inte cyklar hem vill säga. Sen är det iväg och träna fotboll där vid sju tiden. Jo så det känns som en ganska så bra dag faktiskt.

Sen till något helt annat. Det har hänt rätt ofta nu, jag tittar på film/serie what ever och samtidigt löser suduko sen vet jag inte om det kommer något minne eller någon speciell tanke men helt plötsligt pirrar det i magen som jag åker berg-och-dalbana, ser någon snygg kille, blir generad eller något. Det är helt sjukt att de bara kommer så utan anledning och bara av att ta de lugnt. Men samtidgt gillar jag känslan (;
jaja jag vet jag är onormal så nu blev de svart på vitt I guess (;

Nästa helg är det torpadagarna, ja då blev jag iväg bjuden av Frida så jag ska hänga med. Kom aldrig dit förra året för då var mamma&pappa på kryssning och jag kunde inte komma iväg. Men eftersom flaket lär räcka mer än till midsommar (om det blir något) så har jag ju dricka där med. Så gott snack. Annars får de bli som de blir (: Men blir nog roligt faktiskt.

Hm, va mer nu när jag ändå älter om allt&inget.. Nej det räcker för nu, så godkväll och godnatt! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0