ekonomisk kris.

Jag gillar inte att vara 'vuxen' ända sen jag närmade mig studenten ville jag bara bli yngre och min såkallade åldersnojja kom redan då sen efter studenten så var det så mycket som skulle hända fast kände ingen press just då, var arbetslös direkt efter att jag kom hem från Mallis och var nyutbildad bartender sen började jag jobba på gillebagaren ett tag efter de ända tills någon vecka innan jag åkte till bulgarien och jobbade i fyra månader sen när jag kom hem därifrån förra året så jobbade jag på gillet ända tills dom inte längre behövde folk och nu sitter jag på ändan.

Och det verkar bara gå som en berg och dalbana hela tiden, känns bra den dagen sen känner jag mig i botten nästa dag. Det är inte alls lätt, har inga pengar, ingen ork, och det ända jag egentligen kan göra åt saken är att skaffa ett jävla körkort. Det ska jag , jag ska snart börja så ingen fara med det.
Nej för saken är den att bo som jag gör, här ute mitt i ingenstans , ja de går ju inte dirkekt bussar var och varannan timme utan de går fyra om dagen, två på morgonen och två på eftermiddagen och de suger ganska mycket.
och söker man jobb kan man ju direkt inte börja ställa krav om när man kan börja och när man kan sluta, så de känns meningslöst att skaffa jobb långt borta, och här inärheten finns fan inga jobb.

Det är detta som gör mig så himla trött och som gör att jag bara vill åka, för utomlands finns det alltid jobb för en sån person som mig. Jag älskar att träffa nya människor och jag kan vara väldigt öppen och glad mot dom och jag är ju utbildad till de som jag tycker verkar va d roligaste jobbet right now, när man är ung och livet är en fest (; höhö..

Nu blir det Chuck and me, lite one on one fast syrran vill också va med (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0